- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
Ay bekar hayatı gibi yaşamak istiyorlarsa evlenmeselermiş ya. Uyuz oluyorum. Evliliği ne sanıyorlardı ki. Gitsin annesinin evinde yaşasın sessizlik ve düzen istiyorsa. Ben öyle diyorum artık.Benim bebiste 17 gunluk .
Annem ilce olarak benden uzakta oturuyor esimde isler yogun esnaf ilk hafta çok agladim logusa psikolojisinden annemde gelmedi bana bende ona gitmek.istemedim evimi istedim mecbur kaldim annemde 4 5 gun arafa annem gelip gunduz aksam gitti sonra 1 hafta kendim baktim . Esim şikayete basladi hemen sabah ise gidiyorum ise konsamtre olamıyorum bi ton borcum var filan diye 8 den gece 12 ye kdr bebis aglayinca o bakti salladi kolunda gaz sancisindan .. annene git rahat et uyuyamiosun filan diyor birde halimi gorunce kendini suclu hissediyomus uzuluyomus cok bana sabaha kdr kendi kalkincada ise odaklanamiyorum diyor .. araba alip satiyo araba bulmasi lazim satis yapmak ifin zaman olmayınca arayamiyo tabi boyle oluncada sikayet ediyo dedim napiyim annemdemi yasiyim.bizsizmi yasamak istiyosun ..
Tamam hakli olsugu yerler olabilir fakat bazen cok patavatsiz oluyo bu erkekler ya ..
Annemdeyim simdi yegenimle ablamda varla yegenim kiz . Yegenim 5 yasinda esimi cok seviyo surekli dibinde eniste eniste diye geziyo .. esim gelmis demesinmi bizim oglanida cok ozlememisim anne bagi gibisi yok cidden babanin hicbi bagi yok cocukla keske kizimiz olsaydi kizlar cok nazli bak diye .. cok bozuldum.. oglum olsun oglum diye gulup oynuyordu lafa bak .. dedim sen bizi çöpe koy git kendine baskasindan kiz yap .. sevmiyosun sen bizi dedim bi ton tripler .. bos bos konusmalar yok bu çocuk susmuyo demeler .. gulunce canim oglum birtanecik ogglum kurban olayim oglum aglayinca bu cocuk cok yaramaa durmyo bilmem ne daha ogrenemedi baba olmayi valla hic ogrenemedi .. eline alinca cok guzel bakabiliyo aslinda ama gaz sancisindan cok aglayinca ikimizde stres oluyoruz