2021 Şubat Anneleri

2 saat emmeden duruyosa ne ala biz günüz bazen 45 dk ya bile iniyor. Gece saat başı kalkıyo mıtlaka. Çok ağlamıyo yani ağlatmıyorum kucakta olunca uykusu gelince ağlıyo zıplayarak uyutuyorum ama çok yıpratıyo bel kol kalmadı emmekten göğüs ucu pert uykusuzluktan baş ve psikoloji gidik

Dinimizde olduğunu çok sanmıyorum gelenek görenekler var 40 çıkarmayla ilgili. Bizde ziyaretler yapılır büyüklere gittiğimiz yerde de pirinç bulgur mercimek un şeker gibi gıdalar verilir yumurtayla birlikte. Tam anlamını bilmiyorum ama biz dün anneanneye gittik 40 çıkarmaya teyzemiz bize sepet hazırlamış süslemiş

Eklentiler

• FAEBB7FB-00B8-479A-9155-A49496842396.jpeg
    198,6 KB · Görüntüleme: 39
Cnm kanli kakami yapti bebis yoksa yuzundekilerden kaynakli vsmi anladi doktor? Uzamis sarilikta sorun olmuyor genelde ya gözlemle cnm zaten tecrübelisin birsey olmaz Allah'ın izniyle

Sağol canım Ayşe hanım a gitmedik Eren hastanesine gittim orası baya uygundu muayene olarak da . Oradaki doktordan da memnun kaldım baya ilgilendi. Bizimde arada mukus oluyor takip etmek lazım her zaman alerji olmuyor bazen laktoz intoleransı da olabiliyor . 40 ından sonra bişey beklememek lazım canım ya en az 6 Aydan sonra herşey düzene giriyor bebek kendine geliyor.

Cnm sagip vermesen sürekli emzirsen senin memene alissa cunku biberon kolayina geliyor bebeklerin ama anne memesi icin bi uğraş cana gerekiyor yani emdigi kadar emsin biraz zaman geçsin tekrat emzir yani benim oglum o erken biberon yüzünden memeyi red etti tabi bebeklee ilgili bi durum suan kizimada veriyorum sutum.olmadigi icin buzluktaki sutleri ama suan 1 ay 3 haftalık benimki prematüre doğdu hic gucu yoktu ama ben az verdim sık verdim simdi daha iyi tutuyor tabi yinede. Sen bilirsin. Bu arada oglumda aptamil cok gaz yapmisti(cogu bebekte aptamil gaz yapiyor) hipp combiotic veya bebelac gold tavsiye ederim

Cnm kanli kakami yapti bebis yoksa yuzundekilerden kaynakli vsmi anladi doktor? Uzamis sarilikta sorun olmuyor genelde ya gözlemle cnm zaten tecrübelisin birsey olmaz Allah'ın izniyle
Çok şükür daha kanlı kaka görmedim canım yüzünde egzama oldu bide kafasında çok Konak oldu bide gazlı gördü bebeği ona istinaden alerjik dedi. Bende anlıyorum zaten emerken falan baya kıvranıyor yavrum bunlar hep alerji belirtileri oluyor genelde . İnşallah uzamış sarılıkta geçer dediğin gibi genelde sorun olmuyormuş.

Hastane ücretleri ne kadar yüksek. Hamile kalınca sigorta neden yaptırmadım siye söylenmiştim doğumdan sonra da yaptırsam olurmuş sigorta parası harcadık zaten. Erende ne kadar ücretler?
İnşallah alerji çıkmaz kan görmedim ama çok ishal çocuğum su gibi kakası. Çok da kıvranıyor gazdan. Enfeksiyon da olabilir yazıyor netten.

Emerken kıvranması alerji belirtisi mi? Oğluşum da çırpınıyor yavrum ağlıyor memedeyken gaz yüzünden.

Öyle valla avicenna da hepten uçmuş Eren’de çocuk muayenesi 140 usg 160 tlydi. Enfeksiyon ateş de yapar herhalde ondan değildir. Süt çok tazyikli olursa da kıvranır canım sütün öyle mi ? Bide emmeden sonra hemen kaka yapıyor mu?

Benim bebeğimde de yğzğnde sivilceler var doktor egzama dedi ama mukuslu kanlı kaka yok kusma yok sadece karaciğer enzimleri biraz yüksek. Acaba alerji midir o da ?

Benim bebeğimde de yğzğnde sivilceler var doktor egzama dedi ama mukuslu kanlı kaka yok kusma yok sadece karaciğer enzimleri biraz yüksek. Acaba alerji midir o da ?
Yanlış bilgi vermiyim canım belki karaciğerdendir. Alerji herkeste çok farklı kendini gösteriyor. Kiminin bağırsakları etkiliyor kanlı Kaka oluyor kiminin cildini etkiliyor egzama oluyor kiminde daha ağır seyrediyor.

Merhaba, ben bat 10 şubat olup hamile kalanlardan. Çok şükür 10+2 haftalığız. Hep kız hissediyodum kese ve bebegin sağ veya solda olmasına göre cinsiyet tahmini yapılabiliypmuş. Rica etsem Bi bakar mısınız bilgisiolanlar. Sağa yakınsa kız dıyolar göbek şekli de kız gösteriyo
İlk resim 5+5 haftayken
İkinci resim 9+3 haftayken

Eklentiler

• Screenshot_20210318-175930.png
    708,5 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20210318-173449.png
    553,2 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Yok canım alerji kan testleri için daha küçükler onun dışında uzamış sarılık için doktor bazı testler istedi onu da ilk oğlumda da yaşadığım için yaptırmadım.
Mukuslu kaka nasıl oluyor yapışkan sümük gibi uzayan mı? Yüzünde sivilceler var ama kusmuyo ve kilo kaybetmiyo iyi kilo alıyo. Ben yine de süt ve süt ürünlerini yumurta eti kestim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…