Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım sümük gibi uzantılar oluyor. Bizde var. Oğlumun da kilosu iyi. O sivilceler sonradan egzamaya dönüştü ama doktor benim bebeğim için alerjik bir bebek dedi zaten. Her şeyi neredeyse bulgur patates zeytin dışında her şeyi kestim sonuç alamadım ben. Allah yardımcımız olsunMukuslu kaka nasıl oluyor yapışkan sümük gibi uzayan mı? Yüzünde sivilceler var ama kusmuyo ve kilo kaybetmiyo iyi kilo alıyo. Ben yine de süt ve süt ürünlerini yumurta eti kestim
Başka ne gibi belirtiler oldu nasıl çözüm buldunuz ? Egzama görüntüsü nasıldı ve neresindeydi?Evet canım sümük gibi uzantılar oluyor. Bizde var. Oğlumun da kilosu iyi. O sivilceler sonradan egzamaya dönüştü ama doktor benim bebeğim için alerjik bir bebek dedi zaten. Her şeyi neredeyse bulgur patates zeytin dışında her şeyi kestim sonuç alamadım ben. Allah yardımcımız olsun
Ateşi yok çok şükür. İnşallah geçici bir şeydir ishal ve mukus.Öyle valla avicenna da hepten uçmuş Eren’de çocuk muayenesi 140 usg 160 tlydi. Enfeksiyon ateş de yapar herhalde ondan değildir. Süt çok tazyikli olursa da kıvranır canım sütün öyle mi ? Bide emmeden sonra hemen kaka yapıyor mu?
Hayır kullanmıyorum tam da bu sebepten. Wellcare kullanıyorum mavi olan 400’lük, içeriği temiz kafam rahat.Güzel anneler d vitamini olarak aile hekimliğinin verdiğini mi kullanıyorsunuz. İçeriği sıkıntılı imiş sanırım.
Emzik kullanıyorumBenim eşimde olsa yaptırtmazdı. O da soğukkanlı cnm. İnş bir dahaki kontrolde kalmamış olur sarılığı kuzunun
Gaz en geç 3. Haftada başlar. Ama ara ara atak oluyor. Mesela benim kızım 19. Günün de çıldırdı. Aman Allah’ım ne ağlama. Asla susmadı. Sonra 39. Günde başladı 1 hafta aynı şey. 2 gündür çığlık kıyamet Yok maşAllah ama uyku uyutmuyor geceleri. Kolik değil bence büyüme atağı
Aynen ben de öyleyim. Bir yere giderken anakıcağı puset mamalar biberonlar herşeyi üçer beşer götürürdüm. Şimdi sırt çantasını alıp çıkıyorum. Ağlarsa da ciğeri açılır birşey olmaz diyorum ama sabaha kadar yatmadığı zamanlarda ağladığım oldu o da uykusuzluğuma dayanamadım
Tabi ki geçer. Yaza herşey düzelmiş olacak ki daha da erken olabilir
Emzik biberon kullanıyor musunuz?
Doktor bana kalsiyum yazdı suya katılıp içiliyo d vitamini takviyesi gibi. Bir de regenesis max içiyorum aradaArkadaşlar kalsiyum takviyesi alıyor musunuz Osteocare alıyordum ben hamilelikte aslında devam etmek gerek sanki 1 dişim çok sıkıntılı.. yumurta süt vs de almayınca fazla ne olacak ki
Bende oceans 400 kül kullanıyorum canım sağlık ocağının verdiği hiç bişeyoi ne ben kullandım ne de çocuklarıma verdim.Güzel anneler d vitamini olarak aile hekimliğinin verdiğini mi kullanıyorsunuz. İçeriği sıkıntılı imiş sanırım.
Yutkunmasından anlarsın canım biraz zorlanır. İnşallah geçici bişeydirAteşi yok çok şükür. İnşallah geçici bir şeydir ishal ve mukus.
Tazyikli mi bilmiyorum. Nasıl anlarım tazyikli olup olmadığını? Ben süt yetmiyor diye mama veriyorum. Doktor kilo alımını az buldu mamaya devam et dedi.
Arkadaslar böyle bisey denk geldi ama kullanan bilen var mıdır ki ??
Tmm cnm cok tesekkurler bilgiler icin pompayi dunden beri azalttim emebilmeye basladi sanki ysni daha dogrisu cekebilmeeyeCnm sagip vermesen sürekli emzirsen senin memene alissa cunku biberon kolayina geliyor bebeklerin ama anne memesi icin bi uğraş cana gerekiyor yani emdigi kadar emsin biraz zaman geçsin tekrat emzir yani benim oglum o erken biberon yüzünden memeyi red etti tabi bebeklee ilgili bi durum suan kizimada veriyorum sutum.olmadigi icin buzluktaki sutleri ama suan 1 ay 3 haftalık benimki prematüre doğdu hic gucu yoktu ama ben az verdim sık verdim simdi daha iyi tutuyor tabi yinede. Sen bilirsin. Bu arada oglumda aptamil cok gaz yapmisti(cogu bebekte aptamil gaz yapiyor) hipp combiotic veya bebelac gold tavsiye ederim
Tmm cnm cok tesekkurler bilgiler icin pompayi dunden beri azalttim emebilmeye basladi sanki ysni daha dogrisu cekebilmeeye
Burnu tıkalı olabilir. Gaz ve reflüden dolayı emmek istemeyebilir. Pozisyon değişikliğini denediniz mi? Benim bebeğim de 3 gündür mememi reddediyordu. Ten tene temas yaptım, duş aldım sonra yarı oturur şekilde emzirdim, emmeye geri döndü. Reflü ve gazından dolayı çocuğun midesi bulanıp kusmak istiyordu. İkinci memeye geçmeden gazını çıkarıyor musunuz? Emzirirken ten tene teması denediniz mi? Emzirmeden önce duş alabilirseniz iyi olur, sütünüz daha tazyikli gelir. Eğer çok sinirliyse emzireceğim diye diretmeyin. O sırada enjektörle biraz doyurun, pışpışlayın sonra emzirmeyi deneyin. Öyle öyle geri dönecektir. Daha çok küçükler. Her şeye hemen adapte oluyorlar. Yanlış bir uygulama biliyorum ama mecbur biberon ve emzik veriyorum çocuğa. Tek bakıyorum yetişemiyorum hiçbir şeye. Ama elimden geldiğince enjektör kullanıyorum. Eğer sizin için mümkünse emzik ve biberon kullandırmamaya çalışın.Meme reddi yasayan oldu mu yoksa benım kızım memeyı mı bırakacak pes etmek uzere yım
Oceans 400 kullanıyordum, şimdi d vitaminli bigaia kullandığım için ona ara verdim.Güzel anneler d vitamini olarak aile hekimliğinin verdiğini mi kullanıyorsunuz. İçeriği sıkıntılı imiş sanırım.
Sıcak su torbası koydum sağım yaptım geçti canımÖyle çok bastırmayacaksın cnm hafif hafif okşar gibi o sertlik gitsin süt aksın diye. Acıyorsa yapma ama
Bizim de geç düştü 16 günlüktüGobek ne zaman duser kizlar 12 gunluk olduk hala dusmedi banyo yaptiramadim gobekten hala