- 3 Temmuz 2018
- 342
- 374
İlk hamileligimde 13 kilo almıştım ama veremeden 2.supriz yumurta oldu tedaviden sonra öyle de olunca çok olmasa da dikkat ettim ve oğlum var 2 yaşında hep hareket halinde olunca kilo almadım fazla ama simdi tatlı ıstiyor canim çokça tahin pekmez helva bulgur derken şimdiden 3 kilo alınca keyfim kaçtı ama bebişin kilo alımı iyi şükür bir de bel fıtığı var sonrasında kolay kilo veremeyen bir tipim bakalım ne olacak bugün dışarı çıkan var mı acaba8 kilo muben onu ilk 3 ayda almıştım ben de 10 kilo verdim 23 günde daha 13 kilom var fazlalık. Diyetisyene sordum sakın diyet yapmayın 6 aydan önce de gelmeyin bana dedi. Komposto içiyorum bende günde 2 litre ama baldan yapıyo annem güzel süt yapıyo, Bi deneyin isterseniz
Bende 19 kilo aldim 6 gitti 11.gundeyim 13 kilo var fazlalik8 kilo muben onu ilk 3 ayda almıştım ben de 10 kilo verdim 23 günde daha 13 kilom var fazlalık. Diyetisyene sordum sakın diyet yapmayın 6 aydan önce de gelmeyin bana dedi. Komposto içiyorum bende günde 2 litre ama baldan yapıyo annem güzel süt yapıyo, Bi deneyin isterseniz
Ben tekim malesef sut sagiyorum surekli cunku hicbi zmn emzirmeyle doymuyo tam cekemedigi icin mecbur gecede emzirip sagmak zorunda kaliyorum ccok yorgun ve uykusuzumBen süt sağmaya başladığımdan beri çok iyi uyuyorum, 12 gibi emzirip yatırıyorum ben de uyuyorum 3:30 gibi uyandırıp emzirip tekrar yatıyorum 6:30 gibi ben kalkmıyorum annem kaldırıp sağdığım sütü içiriyor yani 9 a kadar yatmış oluyorum. Bunu yapmaya başladığımdan beri hem sütüm arttı hemde daha mutlu uyanıyorum. Gece uyuması için de aksam üstü uyutmuyorum bebişi
Gecedemi oyle hal kalmazki kizBenim bebek kucaktan inmediği için değil sağım tuvalete bile gidemiyorum45dk-1saatte bir emziriyorum her emzirme seansı da min 40dk sürüyo
Elosu bugn spaya goturdum.eglendik wallaTeveccühün canım, tşkr ederim. Ben de çok şey öğrendim, buradaki çoğu arkadaştan. Sevindim daha iyi olmana, prenses ela nasıl?
Saat başı kalkıyo 1 saat emiyo o da sürekli kalkıyo zaten 1 de uyuyo 6 da kalkıyo 6 dan gece 1 e kadar kucakta eşim işten gelsin diye bekliyorum. Geçer mi ya bu bebiş de beilkte uyur mu yaaaGecedemi oyle hal kalmazki kiz
Ayyy herşeyimiz aynı bi an ben yazdım sandım ya herşey aynıııı. Uyuyor mu senin bebeğin? Konak fıtık pamukçuk burun tıkanıklığı herşey varArkadaşlar selam nasılsınız bizim geçende doktor kontrolü vardı göbek fitigimiz varmış çok ağlamaktan kendini kasarak agittan gazdan olurmuş müdahaleye gerek yok kendiliğinden geçer dedi bir de konak var kasimizda başımızda sarılık gözlerde hafif var hala ağzında pamukcuk varmış gazdan içtiği boğazına burnuna geliyor tıkanıklık yapıyor dedi
Ben 11 kilo aldım hamilelikte, doğumdan eve gelince 7 kilo gitmişti. 4 kilo kalmıştı. Daha sonra yavaşladı. Kendimi çok sıkmamak için uzun süre kontrol etmedim ben, bakmayı bıraktım. Bugün 32. Günde baktım 2.5 kilo kalmış geriye. Son birkaç kilo daha yavaş gidiyor sanırım. Bence çok yemiyorsanız zamanla biraz daha gider.Dogum yapali 10 gun oldu sadece 6 kilom gitmis 40 ina kdr dahs gidermi kızlar 13 kilo fazlam kaldi
Ne yapıyorMeme reddi yasayan oldu mu yoksa benım kızım memeyı mı bırakacakpes etmek uzere yım
Memeyı verince sanki zehir verıyomusum gıbı aglıyor agzına almıyor son 3 gundur boyle dogru durust emiyor dıyememNe yapıyor
Burnunda tıkanıklık olabilir mi ya da süt azsa istemiyor olabilir. Gazını iyice çıkart gazdanda yapar ...Memeyı verince sanki zehir verıyomusum gıbı aglıyor agzına almıyor son 3 gundur boyle dogru durust emiyor dıyemem
Genelde kucağımda bazen o bile olmuyor çok ağlayıp durnayinca evin içinde slingle geziyorum dün gece mesela kuxajta bile uyumadıAyyy herşeyimiz aynı bi an ben yazdım sandım ya herşey aynıııı. Uyuyor mu senin bebeğin? Konak fıtık pamukçuk burun tıkanıklığı herşey var
Her seyı denedim gazını cıkarıyor burnu tıkanık olabilir dedim damlası vardı onu kullanıyorum sut de az olsa gogsum sertlesmez bilemedim yaBurnunda tıkanıklık olabilir mi ya da süt azsa istemiyor olabilir. Gazını iyice çıkart gazdanda yapar ...
Sen ne gibi önlemler alıyorsunAyyy herşeyimiz aynı bi an ben yazdım sandım ya herşey aynıııı. Uyuyor mu senin bebeğin? Konak fıtık pamukçuk burun tıkanıklığı herşey var
Benimki de sertken istemiyor memeyi ...reddeyor çünkü ucu tam kavrayamiyor daha da çıldırıyor . O ara da ben biberon verdim diye alıştı keyfe ama ben de sizin gibi direniyorumHer seyı denedim gazını cıkarıyor burnu tıkanık olabilir dedim damlası vardı onu kullanıyorum sut de az olsa gogsum sertlesmez bilemedim ya
2. Olunca daha bilinclı olacagım kolay kolay strese girmem diyordum aynı sekılde devam ediyorum malesefBenimki de sertken istemiyor memeyi ...reddeyor çünkü ucu tam kavrayamiyor daha da çıldırıyor . O ara da ben biberon verdim diye alıştı keyfe ama ben de sizin gibi direniyorum
Gel seninle sarılalım ya aynıyız herşeyimiz aynıııı kaç günlüksünüzGenelde kucağımda bazen o bile olmuyor çok ağlayıp durnayinca evin içinde slingle geziyorum dün gece mesela kuxajta bile uyumadı
Göbeğe bişey yapmadı pamukçuk için karbonatlı suyla gazlı bezle ağzını arada siliyorum. Konak için zeytinyağı sürüyorum gaz için gripe water night time aldım dünden beri işe yaradı gibi tam bilemiyorum ama.. uyku için ben de gündüz hep sling kullanıyorum bir de kucakta sıkı kundak ve beyaz gürültüyle kucakta sallayınca uyuyo baya. Bir de 4moms ana kucağı salıncakta uyuyo geceleri 1 saatte olsa. Sen neler yapıyosun??Sen ne gibi önlemler alıyorsun