2021 Şubat Anneleri

Ay nasıl baş edicez ya 21 mayısta iş başı yapacağım oğlumu o zaman kreşe başlatmayı düşünüyorum yarım gün, aynısını benimkide yaptı memeyi çekiypr ben içiçem o mama içsin diyor zaten hala sol gögsüm yara çekiştirmce hepten pert

Bu oğlumda alerjik herhalde yüzünde egzama saçlarda Konak oldu ama benim diyet yapıcak halim de yok napcam bilmiyorum diyet sütü de çok etkiliyor
İnanır mısın kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye, geçenlerde balık yemiştim ertesi gün yüzü egzama gibi oldu üstüne dün yedim kaka sayısı arttı, 2-3 günde bir kaka yapan bebeğim gitti yoğurt yediğim gündem beri 7/8 kere yapıyor peynir yoğurt kestim 3-4 e düştü, umarım alerjilerş yoktur Canım

KIZLAR ya oğlum 12 günde 300 gram almış bunun anca yarısı 6 gün günde 60 cc mama içmiştir, doktor mamayı arttır demişti ben emzirmeyi artttırdım yanlış mı yapıyorum bilmiyorum

İnşallah canım ama var gibi de duruyor. Dediğin gibi bende kara kara düşünüyorum herşeyi kesmektense belli başlı şeyleri keserim diyorum diğer türlü yiyecek bişey kalmıyor. Bizim daha kakada bişey yok bakalım aşıdan sonra bekliyorum

Anne gibisi var mı çok iyi olur toparlanırsınız hep birlikte cnm. Umudum yaza birlikte oynamalarında

Bizim ilkimde kakada mukustan başka bişi yoktu, konak meme reddi emme ve mamaya rağmen düşük kilo sürekli ağlama hali vardı aşıdan sonra egzama eklendi, 2. Ay aşısına az kaldı iki ucu ... değnek

Tek üzüldüğğm ikisiyle güzelce vakit geçirmeden işe başlayacak olmam
Benim de 3 mayıs işe başlama tarihim. 45 gün yıllık iznim var onu kullanacağım. Sonra Allah izin verirse ücretsiz izin kullanmak istiyorum. İlk çocuğumu 4,5 aylık bırakıp işe başlamıştım. Bu defa okulu da var büyüğün 1. Sınıf canlı ders. Bakıcı ikisini de idare edemez

Börek düşünmemiştim vaktim olursa yapayım. İnternette alerji dostu tarifler var ama antin kuntin malzemeler.. onları eşime buldurup aldırmakta ayrı dert. Gerçekten çok yıpratıcı.

Merhaba arkadaşım
Benim bebekte de egzama var almında.
doktor kortizollu krem verdi kullan iki üç güne geçer dedi,sizde nasıl bi tedavi önerdiler
Bize de dermatolog kortizonlu krem ve alerji şurubu verdi fakat ben kullanmak istemedim. Araştırdığıma göre kortizonlu krem de kesin çözüm değil sadece geçici üstelik kortizon önerilmiyor. Zaten doktor da ataklar oldukça kremi sürersin dedi. Başka bir tanıdık doktordan coresatin pembe krem önerisi aldık kortizonsuz. Burda yazıştığım arkadaşımda memnun kalmış bu kremden. Yanaklarına sürdük iyileştirdi fakat şimdi de alnında çıktı. Nasıl bebeğiniz huzursuz mu peki kaşıntı felan oluyor mu acaba? Bir de hangi kremi verdiler? Karşılaştırmak için soruyorum

Benim fix kahvaltımdı patates zeytin salatalık, maalesef bu bebeğimdede diyet yolu gözüküyor
benim de yediklerim bunlar. İşin kötüsü beslenme için kendime ekstra bir uğraşa zaman bulamıyorum. Salça sarımsak domates süt yumurta giren her şey,ki en çok yediğim makarnadan uzak kalmak bile ağlama sebebim şuan için :)

Aynı aynı benim kaynanayla. Hayır anlamıyo da

Bu oğlumda alerjik herhalde yüzünde egzama saçlarda Konak oldu ama benim diyet yapıcak halim de yok napcam bilmiyorum diyet sütü de çok etkiliyor
Bir haftadır diyettetim sütü gerçekten etkiledi. Ruhen de bitik durumdayım umarım sütüm kesilmez. Konak bizde de var şuan egzamayla alakalı olduğunu internetten bakınca öğrendim ben de çok şaşırdım. Sizler nasıl dirayetlisiniz bu durumda. doğduğundan beri hastanelerdeyiz Allah dermansız dert vermesin ama adam akıll bebeğimi sevemez oldum sürekli bir şeyin stresi. Yok pipi ucu dar iltihap var gibi, yok göbek bağı iltihabı kanaması, isiliği egzaması, pişiği vs derken diyetle birlikte çöküşteyim
seyyav kızlar aşılar mı tetikliyor yani bunu?

Yıllık iznim epi topu 20 gün bir ay bile uzatmıyor hafta sonlarıda iznimden sayılıyor, güzel yıllık izniniz varmış, bende ilk oğlumda mesleğe zaten 16 aylık başlamıştım güzel olmuştu, hele birde bakıcı ise ikisini idare etmesi zor olur, maddiyat izin verirse ücretsiz izin kullanılması taraftarıyım ama şu an birimizin maaşı komple ev kredisine gidiyor, babannemiz bakıcak ama şimdiden nasıl bakacağım çok küçük sen o izni uzat diyip duruyor caymazsa gelip bizim evimizde bakıcak, mesaim 9/5 eski yerim gibi yere verirlerse yoğun bir iş ama daha rahat yere vermeleri için elimdenn geleni yapacağım

Pozitif olmaya çalış yediklerinle mutlu olmaya, düşün keçi peyniri denemesi yaptığımızda sevinçten uçacaktım, bence tez vakitte bu kadar katı diyete girmeden Bülent beye gidin

Aşıların etkilediğine dair bilimsel birşey yok doktorların çoğu da kabullenmiyorlar zaten ancak aşılardan sonra bu şekilde sorunlarla karşılaşan çok kişi var hele hele rota aşısı, pişiktr alerjiyle ilgili olabiliyor

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…