2021 Şubat Anneleri

Ayy inşallah canım yaaa inşallah rabbim tüm bebelere sağlık ferahlık versin uyku versin

Ben diyorum market siparişini bile doğru alıp getirmeyen adam bir canlının sorumluluğunu mu taşıyabilir.

Sadece Anne sütüyle 600 gr alan da 1500 gr alan da normal. Her bebeğin yapısı farklı. Hiç boş yere kıyaslama yapıp canını sıkma. Persentile göre doktorun normal demiştir zaten
Soğuk hasta etmez, mikrop hasta eder. Erzurumda grip oranı daha düşüktür çünkü çoğu virus soğukta yaşamaz.

Son düzenleme:
Besin alerjisi diyeti yapan anneler özellikle kahvaltıya yediğiniz benim bilmediğim önerileriniz var mıdır? Yumurta,süt ürünleri, Domates vsde yemeyince kahvaltılarım patatesle geçiyor.

Ben de kızımda doktor tavsiyesiyle yaptım biberona zeytinyağı olayını. Bu bebişe de baktım kaka yapamıyor zorlanıyor, 1 çay kaşığı zeytinyağı verdim

Benim de yediğim dayağın hesabı yok Emzirirken geliyor memeyi tutup ağzından çıkarıyor, zaten zor tutuyor diğeri memeyi.Bazen bakıyorum seviyor ay benim kuzum tatlım ama kafasını baastıyor, yanakları sıkıyor, elmyra konuştuk falan ama anlamıyor ya da işine gelmiyor.

Sormadım canım ama araştırdım lohusalıktan hemen sonra takılıyormuş bu Cumartesi gitmeyi düşünüyorum. Büyük oğlum için de gitmeyi düşünüyorum bu ara karnı ağrıyor gibi geliyor bakalım memnun kalıcak mıyım
Besin alerjisi diyeti yapan anneler özellikle kahvaltıya yediğiniz benim bilmediğim önerileriniz var mıdır? Yumurta,süt ürünleri, Domates vsde yemeyince kahvaltılarım patatesle geçiyor.
Patates o da zeytinyağıyla yapılmış olucak, zeytin ve salatalıktı canım. Yemek de çok kısıtlıydı çok zorlanmıştım.

Mor renkli desitin krem pişik giderici, oluşan pişiği hafifletmek amacı, ebebekte satılıyor. Mavi rengi de pişik önleyici... Travozolu dr, 2.5 yaşındaki kızıma bile önermedi, kortizon barındırdığından

Canım bana yumurta serbest dedi dr. Ben yumurta yemeye başladım çocuğa bir şey olmadı. Ama ilk hafta ben de yumurta yemedim. Patatesli börek, mantarlı patates, ıspanaklı börek falan yedim. Zeytin ekmek yediğim de oldu. Zeytinyağına ekmek batırıp onu yedim. Pekmezli ekmek yedim. Yumurtasız yaşam gerçekten çok zordu. Bugün de süt yerine portakal suyu koyup kek yaptim.

Merhaba arkadaşım
Benim bebekte de egzama var almında.
doktor kortizollu krem verdi kullan iki üç güne geçer dedi,sizde nasıl bi tedavi önerdiler

Kızlar bugun Sağınca anladım ki sütüm çok az, süt artırıcı yicek içecek ne varsa önerilerinizi bekliyorum. Çok moralim bozuldu çocuk aç kalmış hep

Kızlar bugun Sağınca anladım ki sütüm çok az, süt artırıcı yicek içecek ne varsa önerilerinizi bekliyorum. Çok moralim bozuldu çocuk aç kalmış hep
20 günde aldığı kilo az değil ki, bi yerlerde okuduydum. Bir de bebek makinadan daha kuvvetli, emerken daha fazla süt içiyordur sağdığından emin ol. Tahin helva, Dereotu, bulgur pilavı arttırır. Yemeklerine kimyon dök, hem gazı alır hem de susatır, Su içersin. Gece uykusu, bol su bu işin olmazsa olmazı...

Merhaba, bebeğinize alerji teşhisi nasıl koyuldu, ben de bebeğimin kakasın da kan gördüm ve şimdi ne yapacağımı bilmiyorum

Merhaba, bebeğinize alerji teşhisi nasıl koyuldu, ben de bebeğimin kakasın da kan gördüm ve şimdi ne yapacağımı bilmiyorum
İlk oğlumda kakada kanla süt alerjisi teşhis kondu. Daha sonra çocuk gastroentroloji bölümünde tedaviye başladık oğlumda Galya’da kalprotektin diye bi değere bakıldı yüksek çıktı daha sonra ben emzirdiğim için diyete başladık ilk ay et,süt, yumurta,tavuk ve susam içeren herşeyi yemek yasaktı ay sonunda yüne gaitada bakıldı yüksek çıktı sonra kademeli kuru bakliyat kuru yemiş balık baharat herşey kesildi. Baktık düzelme yok ve ben çok yıpranmıştım o doktora bırakıp Bülent Şekerel e gittik alanında bir numara 1 ay içinde herşey normale döndü şimdi oğlum çok şükür herşeyi yiyip içebiliyor. Tavsiyem iyi bir doktor bulup kendini de yıpratmadan bu süreci yönetmen

Normale dönmesi ne kadr sürüyo ki çok can sıkıcı bi duruma döndü
Benim asıl istediğiö yaş aralığı olmuş sizinki, oy kuzum kan bağı çekiyor işte onun canı acıdı diye, bizimkide hepsini istiyor, oda çocuk daha ama annesi, tekim dün kayınvalidem uğradı ikide hiç mi uyumuyor evinin işini yaparsın dedi... Cumartesi şehir dışına anneme gidiyorum 15 gün kalacağız iyi gelecek umuyorum, aminn hepimizie kolaylıklar diliyorum

Nasıl düzeldi peki

Nasıl düzeldi peki
Bülent bey süt ve süt ürünleri, yumurta hariç herşeyi yememi söylemişti. Daha sonra da 2 ayda süt ve yumurta diyetini açıp herşeyi yiyebilir hale gelmiştik. Diyet listesi vermişti bana her gün belli miktarda yasaklı gıda tüketip tepkiye göre devam yada tamam diyorduk çok şükür ondan sonra hiç kanlı kaka görmedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…