- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 31
Sağol canım Cumartesi’ye randevu aldık bakalım kalça ultrasonu çektirip onu göstericez hemde 1 aylık kontrolü olucak biraz geç gidiyoruz ama bi daha bi daha gitmek istemedim . İnşallah bizde memnun kalırız Nail beyden hiç memnun kalmadım oğlumun Doğumda baş ölçüsü 37 ölçülmüş Nail bey 10 gün sonra 32 ölçmüş nasıl ölçme yapmışsa sağlık Ocağı da şaşirdı bide deneyenle doktor dersinCanım ben Ayşe hanıma gidiyorum. Açıkçası ben çok memnunum. Herşeye tahlil istediği olmuş ama ben yoğun bakıma sevketmesi haricinde görmedim. O da ne kadar üzücü bir dönem olsa da bana sezaryenin etkisini atmam için zaman verdi. Yoksa çok ciddi zorlanırmışım. Valla ne sorsam cevaplıyor, her muayenede en az yarım saat ilgileniyor. Sen sormasan bile birçok şeyi tek tek anlatıyor senin aklına gelmeyeni de o soruyor. Ben kendisinde devam etmeyi düşünüyorum canım. Bence bir deneyebilirsin sen de.
ilginç olmuş nasıl ölçmüş hakikaten! Acaba yanlış mı yazmış yazım hatası yapmıştır belki.Sağol canım Cumartesi’ye randevu aldık bakalım kalça ultrasonu çektirip onu göstericez hemde 1 aylık kontrolü olucak biraz geç gidiyoruz ama bi daha bi daha gitmek istemedim . İnşallah bizde memnun kalırız Nail beyden hiç memnun kalmadım oğlumun Doğumda baş ölçüsü 37 ölçülmüş Nail bey 10 gün sonra 32 ölçmüş nasıl ölçme yapmışsa sağlık Ocağı da şaşirdı bide deneyenle doktor dersin
İnşallah memnun kalırsın sen de. Nerde çektireceksin kalça usg yi?Sağol canım Cumartesi’ye randevu aldık bakalım kalça ultrasonu çektirip onu göstericez hemde 1 aylık kontrolü olucak biraz geç gidiyoruz ama bi daha bi daha gitmek istemedim . İnşallah bizde memnun kalırız Nail beyden hiç memnun kalmadım oğlumun Doğumda baş ölçüsü 37 ölçülmüş Nail bey 10 gün sonra 32 ölçmüş nasıl ölçme yapmışsa sağlık Ocağı da şaşirdı bide deneyenle doktor dersin
Benim oğlumda da oldu. Bazıları öğmekte bazıları sütten diyor ama bende dr gittiğimde soracğm. Sizin dr cevplarsa yazar mısınız?Bizde kusma bitmiyor kabızlıkta var ve emdikten sonra yüzü isilik gibi oluyor yarın kontrolümüz var bakalım ne söyleyecek bugün çok huysuzuz ne uyku var emmek istiyor iki çekiyor bırakıyor reflümü acaba diye düşünüyorum yüzündeki kırmızılıklarda alerji değildir inşallah
Göğsünün kahverengi kısmını geniş tutup uç kısmıyla beraber bebeğin ağzına yerleştir canım ilk oğlumda hemşire öyle öğretmişti yavaş yavaş alışır vazgeçme yapmaktan.Canm birde bebis memeyi tam kavrayamadigi icin sutu cekemiyo onunla ilgili npablrm peki ?? Emiyo emiyo ama acliktan agliyo ve ggogusler sis kaliyo sutu icemedigi icin memeyi kavrayamadigindan .. bende mecbur sagip oyle veriyorum ama nasil olck bole blmiyorum 15 dk emziriyorum sonra bi önceki sagdigim sutu veriyorum baska turlu emiyo emiyo yinede ac .. süt olmadigindsn degil kavrayamadigindan ac kaliyo napablrm bununla ilgilide
Avicenna in hemen yukarısında Eren hastanesi var orda çektircem canım fiyat olarak daha uygun geldiİnşallah memnun kalırsın sen de. Nerde çektireceksin kalça usg yi?
Cok zorlanıyorum gece gunduz surekli uyanma etme bi uyandiginda 2 saat ilgileniyoruz 1.5 saat 2 saat sonra teksr uyaniyor ya enerji hal kalmadi surekli ağlıyorum bunlar hepinizde oldumu ?? Yorgunum geberiyorum yorgunluktan uykusuzluktanGöğsünün kahverengi kısmını geniş tutup uç kısmıyla beraber bebeğin ağzına yerleştir canım ilk oğlumda hemşire öyle öğretmişti yavaş yavaş alışır vazgeçme yapmaktan.
Tamam yazarım tabi kiBenim oğlumda da oldu. Bazıları öğmekte bazıları sütten diyor ama bende dr gittiğimde soracğm. Sizin dr cevplarsa yazar mısınız?
Ben bugün sabah 6da başladım mesaiyeCok zorlanıyorum gece gunduz surekli uyanma etme bi uyandiginda 2 saat ilgileniyoruz 1.5 saat 2 saat sonra teksr uyaniyor ya enerji hal kalmadi surekli ağlıyorum bunlar hepinizde oldumu ?? Yorgunum geberiyorum yorgunluktan uykusuzluktan
Gece uyandıklarını saymıyorum tabiCok zorlanıyorum gece gunduz surekli uyanma etme bi uyandiginda 2 saat ilgileniyoruz 1.5 saat 2 saat sonra teksr uyaniyor ya enerji hal kalmadi surekli ağlıyorum bunlar hepinizde oldumu ?? Yorgunum geberiyorum yorgunluktan uykusuzluktan
OLmaz olur mu canım daha 21 aylık oğlum var sabah 7.30 da kalkıyoruz birini bezliyorum diğeri bekliyor birine süt veriyorum diğeri ağlıyor onu emziriyorum büyük oyun istiyor . Küçüğüm sabahtan beri toplasan 3 saat uyudu uyumadı onda bölük bölük gece desen o da öyle . Ve bu düzenim 3 senedir böyle 1.oğlum doğdu emzirdim emzirirken 2.ye hamile kaldım şimdi onu emziriyorum hiç kesintisiz gece uykusu uyumadım artık baş ağrılarından kafamı kaldıramıyorum. Ama düşünüyorum nimet bunlar ya olmasalardı yıllarca uğraşsaydım o zaman da bugünleri isterdim. Zor evet ama sabırlı ol geçecek bu zamanlar sana tepki verdiği daha rahat ediceğin zamanlar gelicek, hep dua et şükret Rabbim nasip etti kolaylığını da verir elbet. Yanında biri varsa gece sağdığın sütlerden versin 3-4saat uyu sende kafana takma İnan zaman çabuk geçiyor bu zamanları unutursun ama stres zarar verir sana .Cok zorlanıyorum gece gunduz surekli uyanma etme bi uyandiginda 2 saat ilgileniyoruz 1.5 saat 2 saat sonra teksr uyaniyor ya enerji hal kalmadi surekli ağlıyorum bunlar hepinizde oldumu ?? Yorgunum geberiyorum yorgunluktan uykusuzluktan
Bana biraz detaycı geldi, bir de 11deki randevumuza iki kere gittik ikisinde de 12de anca girebildim. Beklemeyi sevmem hiç, hele de korona zamanı, bir de giriş karşısı nst odası falan yoğun bi koridor. Kevser hanıma kızı götürmüştüm, çok memnun kalmıştım. Üzüldüm gitmesine.Bebeklerini avicennaya götüren anneler Ayşe hanım dan memnun olan var mı ? Kevser hanım oğlumun doktoruydu hastaneden ayrılmış yeni yerini de söylemiyorlar , Nail bey de hoşuma gitmedi geriye Ayşe hanım kaldı . İyiyse oraya götüreyim diyorum.
Tşkr ederim paylaşım için. 50 günlükken yaptırdık, büyüklerim hep kızdı bana, bi başına ne işlere kalkıştın diye. bana kalsa 7. Gün istiyordum, doktor 1 aylık olsun en az diyince bekledimSabah okumuştum denk geldinasıl şimdi bebiş lokal ile mi yaptılar nasıl geçti süreç biz 3 aylıktan sonra düşünüyoruz
Biliyorum orayı da. Biz fıtıktan şüphelendik o yüzden kalça ultrasonu çekilirken ona da bakalım dedi doktor. O yüzden orada çektirdik ama çok çok pahalıydı gerçekten. Yoğun bakımdan çıktıktan sonraki hafta kontrole gittiğimizde de kalpte üfürme var dedi Afiyet’teki doktor. Bi telaşla korkuyla Çocuk kardiyolog aradık özelde 400 lira da ona verdik. Geçen gece acillik oldum ateşim çıktı enfeksiyon çıkmış kanımda serum vs derken bi 300 de o zaman bıraktık hastaneye. Battık bu ay biz doğum kadar ödedik nerdeyseAvicenna in hemen yukarısında Eren hastanesi var orda çektircem canım fiyat olarak daha uygun geldi
Biz gece ilk uyanışa kadar ne uyursak sonrası sıfır uykuyla sabahlıyorum ben her gün. Geçen tv de bir doktor saat 11 gibi bebeği babaya devredin. Sağdığınız sütle veya veriyorsanız mamayla beslesin baba siz uyuyun 3-4 saat diyordu. Ben de bırakıyorum babaannesine veya babasına yatıyorum. 2-3 gibi uyanıyoruz. Sonra 1 saat emiyorsa yatırdığımdan 5-10 dk sonra yine emmek istiyor. Uyku bitiyor. Ama dün gece yatakta yastık üstüne koydum onu, yüzyüze uzanırken emzirdim. Bir saat falan emmiş ben de uyumuşum. Tavsiye ederim. Gece uyanamam dersen gündüz dene bunu biri kontrol etsin sizi ara ara.Cok zorlanıyorum gece gunduz surekli uyanma etme bi uyandiginda 2 saat ilgileniyoruz 1.5 saat 2 saat sonra teksr uyaniyor ya enerji hal kalmadi surekli ağlıyorum bunlar hepinizde oldumu ?? Yorgunum geberiyorum yorgunluktan uykusuzluktan
Birinci aydan sonra bir ay içinde yapılabilir demişti bizim doktor. Acelesi yok bence ama yaptırmak şart kalça çıkıklığını tespit için diye biliyorum.Kalça usg si yapılması şart mı acaba kızlarNisanın 19unda tarih vermişler bize.. Ama Annemlerdeyim biraz kalmayı düşünüyorum acaba şart mı bilemedim
Oğlumun da doktoruydu çok memnundum nereye gitti onu da öğrenemedim. Haftasonu Ayşe hanıma gidicem bakalım eşim de beklemeyi sevmiyor öyle 1 saat bekletirse girmeden geliriz herhaldeBana biraz detaycı geldi, bir de 11deki randevumuza iki kere gittik ikisinde de 12de anca girebildim. Beklemeyi sevmem hiç, hele de korona zamanı, bir de giriş karşısı nst odası falan yoğun bi koridor. Kevser hanıma kızı götürmüştüm, çok memnun kalmıştım. Üzüldüm gitmesine.
Tşkr ederim paylaşım için. 50 günlükken yaptırdık, büyüklerim hep kızdı bana, bi başına ne işlere kalkıştın diye. bana kalsa 7. Gün istiyordum, doktor 1 aylık olsun en az diyince bekledim. Güzel geçti, öyle ağlamadı bi iğne batarken vıyakladı, anası ağladı yerine. Bugün 3. Gün bayağı toparladı. Bakımını Papatya suyu, sarı kantoronla yapıyorum, cidden çok iyiymiş.
Her dr farklı söylüyor. Ben sabah 10 damla. Akşama doğru 10 damla veriyorumNurse harveys kaç damla kullanılıyor günde bizim biogai bitti Nurse alalım diyorum
Biz 16.15-16.30 gibi gittik hep o yüzden hiç beklemedik desem yeridir. Son saatleri almanı tavsiye ederim uzun uzun ilgilenir.Oğlumun da doktoruydu çok memnundum nereye gitti onu da öğrenemedim. Haftasonu Ayşe hanıma gidicem bakalım eşim de beklemeyi sevmiyor öyle 1 saat bekletirse girmeden geliriz herhalde