2021 Şubat Anneleri

Peki şişlik gittimi dinlendikce geçer diyen bir doktor var ama bilemedim.

Kizlar oğlumun gözleri hala sarı sarı korkuyorum acaba yükseliyor mu değer?

Çok net işinin ehli bi doktor. Biraz yoğun biri ama çok sakin benim gibi pimpirk soru yağmuruna tutan birine bile gayet sakin yaklaştı
İşte çok yoğun olmaları beni korkutuyor. İlgi zaman, gerçi benim bir önceki aşılama yaptırdığım dr da çok yoğun bir doktordu ama ilgiliydi sağolsun. Şimdi durum tüp bebek olunca dah çok hassas davranmak istiyorum

1-2 saat beklediğim oldu ama ilgili biri. Ama aradığında ya da gittiğinde hemen ulaşamayabiliyosun

Bebeklerini avicennaya götüren anneler Ayşe hanım dan memnun olan var mı ? Kevser hanım oğlumun doktoruydu hastaneden ayrılmış yeni yerini de söylemiyorlar , Nail bey de hoşuma gitmedi geriye Ayşe hanım kaldı . İyiyse oraya götüreyim diyorum.

Nette bilamiyormusun canım...ben bu sefer devlete gideceğim. Özeller bu Corona dönemi benim çok canımı sıktı. Kızın özel sigortası var ama oğlana yaptırmadım bile.

Nette bilamiyormusun canım...ben bu sefer devlete gideceğim. Özeller bu Corona dönemi benim çok canımı sıktı. Kızın özel sigortası var ama oğlana yaptırmadım bile.
Baktım da canım eski hastane gözüküyor hastaneye de sordum nereye gitti diye söylemediler. Sosyal medyada da bişey paylaşmamış. Eşim evde olsa bende devlete giderdim de şimdi 2 çocukla uğraşamam gidip hemen halletmek istiyorum.

Allah Allah numara da mı yokben bu kan olayını denemelerine kıl oldum hastahanenin affetmiyorum

Sünnetin kaçıncı günü banyo yaptırdınız kızlar, hemen yaptırabilirsiniz dediler ama çekiniyorum.
Sabah okumuştum denk geldi nasıl şimdi bebiş lokal ile mi yaptılar nasıl geçti süreç biz 3 aylıktan sonra düşünüyoruz

Eklentiler

• Screenshot_20210315_144447_com.instagram.android.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 27
İmdaaat kızlar kızım uyumuyo gazı yok aç değil hıçkırıncada sinirlenip ayrıca ağlıyo hep ağlak ya

Bizde kusma bitmiyor kabızlıkta var ve emdikten sonra yüzü isilik gibi oluyor yarın kontrolümüz var bakalım ne söyleyecek bugün çok huysuzuz ne uyku var emmek istiyor iki çekiyor bırakıyor reflümü acaba diye düşünüyorum yüzündeki kırmızılıklarda alerji değildir inşallah

Canım ben Ayşe hanıma gidiyorum. Açıkçası ben çok memnunum. Herşeye tahlil istediği olmuş ama ben yoğun bakıma sevketmesi haricinde görmedim. O da ne kadar üzücü bir dönem olsa da bana sezaryenin etkisini atmam için zaman verdi. Yoksa çok ciddi zorlanırmışım. Valla ne sorsam cevaplıyor, her muayenede en az yarım saat ilgileniyor. Sen sormasan bile birçok şeyi tek tek anlatıyor senin aklına gelmeyeni de o soruyor. Ben kendisinde devam etmeyi düşünüyorum canım. Bence bir deneyebilirsin sen de.

Canm birde bebis memeyi tam kavrayamadigi icin sutu cekemiyo onunla ilgili npablrm peki ?? Emiyo emiyo ama acliktan agliyo ve ggogusler sis kaliyo sutu icemedigi icin memeyi kavrayamadigindan .. bende mecbur sagip oyle veriyorum ama nasil olck bole blmiyorum 15 dk emziriyorum sonra bi önceki sagdigim sutu veriyorum baska turlu emiyo emiyo yinede ac .. süt olmadigindsn degil kavrayamadigindan ac kaliyo napablrm bununla ilgilide onerin varmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…