- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 31
Geçmiş olsun canım sizin hep üst üste gelmiş dediğin gibi Doğum parasına yakın gitmiş bizimde çocuğun kontrolü var sonra bende Nuran hanıma spiral taktırmaya gidicem o da muayeneyle birlıkte 700 tl tutuyormuş hastaneye girdin mi paraları bayılmadan çıkılmıyor ne yazıkkiBiliyorum orayı da. Biz fıtıktan şüphelendik o yüzden kalça ultrasonu çekilirken ona da bakalım dedi doktor. O yüzden orada çektirdik ama çok çok pahalıydı gerçekten. Yoğun bakımdan çıktıktan sonraki hafta kontrole gittiğimizde de kalpte üfürme var dedi Afiyet’teki doktor. Bi telaşla korkuyla Çocuk kardiyolog aradık özelde 400 lira da ona verdik. Geçen gece acillik oldum ateşim çıktı enfeksiyon çıkmış kanımda serum vs derken bi 300 de o zaman bıraktık hastaneye. Battık bu ay biz doğum kadar ödedik nerdeyse
Biz gece ilk uyanışa kadar ne uyursak sonrası sıfır uykuyla sabahlıyorum ben her gün. Geçen tv de bir doktor saat 11 gibi bebeği babaya devredin. Sağdığınız sütle veya veriyorsanız mamayla beslesin baba siz uyuyun 3-4 saat diyordu. Ben de bırakıyorum babaannesine veya babasına yatıyorum. 2-3 gibi uyanıyoruz. Sonra 1 saat emiyorsa yatırdığımdan 5-10 dk sonra yine emmek istiyor. Uyku bitiyor. Ama dün gece yatakta yastık üstüne koydum onu, yüzyüze uzanırken emzirdim. Bir saat falan emmiş ben de uyumuşum. Tavsiye ederim. Gece uyanamam dersen gündüz dene bunu biri kontrol etsin sizi ara ara.
Birinci aydan sonra bir ay içinde yapılabilir demişti bizim doktor. Acelesi yok bence ama yaptırmak şart kalça çıkıklığını tespit için diye biliyorum.