2021 Şubat Anneleri

Biliyorum orayı da. Biz fıtıktan şüphelendik o yüzden kalça ultrasonu çekilirken ona da bakalım dedi doktor. O yüzden orada çektirdik ama çok çok pahalıydı gerçekten. Yoğun bakımdan çıktıktan sonraki hafta kontrole gittiğimizde de kalpte üfürme var dedi Afiyet’teki doktor. Bi telaşla korkuyla Çocuk kardiyolog aradık özelde 400 lira da ona verdik. Geçen gece acillik oldum ateşim çıktı enfeksiyon çıkmış kanımda serum vs derken bi 300 de o zaman bıraktık hastaneye. Battık bu ay biz doğum kadar ödedik nerdeyse 🤦🏻‍♀️🤭

Biz gece ilk uyanışa kadar ne uyursak sonrası sıfır uykuyla sabahlıyorum ben her gün. Geçen tv de bir doktor saat 11 gibi bebeği babaya devredin. Sağdığınız sütle veya veriyorsanız mamayla beslesin baba siz uyuyun 3-4 saat diyordu. Ben de bırakıyorum babaannesine veya babasına yatıyorum. 2-3 gibi uyanıyoruz. Sonra 1 saat emiyorsa yatırdığımdan 5-10 dk sonra yine emmek istiyor. Uyku bitiyor. Ama dün gece yatakta yastık üstüne koydum onu, yüzyüze uzanırken emzirdim. Bir saat falan emmiş ben de uyumuşum. Tavsiye ederim. Gece uyanamam dersen gündüz dene bunu biri kontrol etsin sizi ara ara.

Birinci aydan sonra bir ay içinde yapılabilir demişti bizim doktor. Acelesi yok bence ama yaptırmak şart kalça çıkıklığını tespit için diye biliyorum.
Geçmiş olsun canım sizin hep üst üste gelmiş dediğin gibi Doğum parasına yakın gitmiş 😕bizimde çocuğun kontrolü var sonra bende Nuran hanıma spiral taktırmaya gidicem o da muayeneyle birlıkte 700 tl tutuyormuş hastaneye girdin mi paraları bayılmadan çıkılmıyor ne yazıkki 🤷‍♀️

29 nisan 2019 doğumlu oğlum ♡ bebişi önce öpüyor ama sonra vurmaya yelteniyor. Nisan annelerinde yazmıştım sanırım birkaç kez:) süreçte zorlanacagiz ama sonrası güzel olacak diye umuyorum♡ kaygım 2 yaş sendromu ile birlikte nasıl ilerleyecek süreç:KK43: bir de ben büyüğü kucaklayamıyorum pek ameliyat sonrası 4. Günde yaptım dikiş yerinde kanama oldu şükür geçti sonra ama korktum çünkü dikislerideki sorun doğumdan ağrılı oluyormuş:KK43:
benim oglum da sizin oglumuzla ayni gun dogmus dikkatimi cekti😁allah saglikli omurler versin hepsine😍

Merhaba anneler, benim bir sorum var. Bebeğim her emzirmede olmasa bile sık sık öksürüyor emzirirken. Süt boğazına kaçıyor. Ne yapacağımı biliyorum ama o an çok panik olup hiçbir şey yapamıyorum. Çok şükür çoğu eşim yanımdayken denk geldi de hemen ona verdim. Ama her zaman yanımda olamaz tabii. Size de oluyor mu? Neler yapıyorsunuz emzirirken boğazına kaçmasını önlemek için? Ya da olunca ne yapıyorsunuz? 🥺
Yanbenim ikinci bebişte daha rahatım ilkinde cok korkardım . Hemen dik pozisyonda tutup alnın ortasına üfele, yüzüstü cevir sırtına biraz üfele . Üç sn içinde düzeliyor zaten

Kızlar 40 iniz çıktıktan sonra leke geliyor mu? Bir de ilişki sırasında ağrı acı yaşayan var mı ben de mi sorun var ya

İmdaaat kızlar kızım uyumuyo 🙄 gazı yok aç değil hıçkırıncada sinirlenip ayrıca ağlıyo hep ağlak ya 🤦‍♀️
Bmm oğlanda 16 gün oldu göbek bağımyeni düştü artık rahat ederiz derkeeen sabah 9dan 5 e kdr bi gram uyumadı altını değiştirirken sanki bi yeri kırılmş gibi ağlamalar üzerini bile değştiremedim ağlama krizlerine girdi naapcamı şaşırdım kucağıma alıp gezmeme rağmen hep ağlaktı emzik verdim ağzına zor aldı ama biraz sesi kesildi snra yine başladı 🙈 en son dışarı çıkarıp güneşlendirdim içeri aldığımda pertimçıkmış gibi bayıldı uyudu biraz kendine geldi uyuyunca ama gece yine aynı mız mız ☹️ Neden acaba

Nurse harveys sab simplex damla verdi dr ve kimyon çayı . Bugun bebişim cok gazlı diye 3 er saat arayla dönüşümlü vermemi söyledi ama iki ilacın miktarını söylemedi . Nekadar kullanıyorsunuz siz kızlar. Bir de bebek yağı aldım sebamedin masaj için .

Bebeklerini avicennaya götüren anneler Ayşe hanım dan memnun olan var mı ? Kevser hanım oğlumun doktoruydu hastaneden ayrılmış yeni yerini de söylemiyorlar , Nail bey de hoşuma gitmedi geriye Ayşe hanım kaldı . İyiyse oraya götüreyim diyorum.

Kizim yogun bakimda kaldigindan ayse hanimla sık gorusme imkanim oldu cok iyi bi doktor cok kibar yumusak dilli ama bana cok ufak şeyde bile ilaç yanlısı geldigi için gitmek istemedim tekrardan camlica erdemde vural bey var eğer yakinsan siddetle tavsiye ederim

Evlerinız kac derece? Altını değiştirirken ya da banyoya hazırlarken bebekleriniz ısı farkından korkuyor gıbı hareket ediyor mu ben mi kalın gıydırıyorum acaba

Bana biraz detaycı geldi, bir de 11deki randevumuza iki kere gittik ikisinde de 12de anca girebildim. Beklemeyi sevmem hiç, hele de korona zamanı, bir de giriş karşısı nst odası falan yoğun bi koridor. Kevser hanıma kızı götürmüştüm, çok memnun kalmıştım. Üzüldüm gitmesine.

Tşkr ederim paylaşım için. 50 günlükken yaptırdık, büyüklerim hep kızdı bana, bi başına ne işlere kalkıştın diye. bana kalsa 7. Gün istiyordum, doktor 1 aylık olsun en az diyince bekledim🤣. Güzel geçti, öyle ağlamadı bi iğne batarken vıyakladı, anası ağladı yerine. Bugün 3. Gün bayağı toparladı. Bakımını Papatya suyu, sarı kantoronla yapıyorum, cidden çok iyiymiş.
Papatya suyu sarı kantoron aktaran mı aldın tatlım geçmiş olsun darısı bize
Biz sarıligi zor geçirdik en az 2 ay geçsin dedi doktor 3 belki 4 aylıkken yaptırırım İnşallah

Evlerinız kac derece? Altını değiştirirken ya da banyoya hazırlarken bebekleriniz ısı farkından korkuyor gıbı hareket ediyor mu ben mi kalın gıydırıyorum acaba
Bazen ben de kalın mi acaba diyorum sonra eline bakıyorum soğuk bazen nefesi burnu da soğuk oluyor anlamıyorum arkadaşım bebeği aynı zaman doğumlu bir kat ince giydiriyor benden 🤷‍♀️

X