2021 Şubat Anneleri

Cok sagol canm bugünde goguslerim baya doldu simdide sut cok geldi agriyolar yara oldu sagayim dedim kanadi cok sagamiyorumda makinayla o yuzden ortasını bulamadim dun yokken sut bebis doymazken bugun sütten şiştiler agriyolar bebiste biraz sarilik var isitme testinde sag kulak hic duymadi sol duydu 1 hfta snra cagrdilar tekrar .. bi yandan logusa sendromuna grdim surekli agliyorum ..

Sucuk da yiyorum
Canım süt ürünlerinin olmadığı şey yok gibi ben yarı aç geziyordum.

Arkadaşlar ya benim sezeryan yerinin sağ kısmında böyle bir şişlik var doktor önemli değil gibi demişti ama hep kafamı takıyorum ve sanki çok yorulunca orası ağrıyor sanki apseli dış gibi şiş bilen var mı?

Doğumda ıslanmış olabiliyor o yüzden alet algilamiyormus üzülme ... Birsey yoktur inşallah

Bebeğiniz kusan bir bebek mi? Benim bebeğim çok kusuyor ve o kusmuk kesik kesik olduğu için boğazında balgam oluşturabilir kusma sonrası kaynamış soğumuş bir çay kaşığı su verebilirsin dedi doktor
Aslında çok kusmuyor gazı oldugunda bazen ya da altını açarken ayaklarını karnına götürünce.. inşallah artmaz sıkıntısı aynı hâlâ sesi..

Evet ediyor maalesef yazın havuzda oldu, benim kızımın geçmeyen bi kabızlığı var aylardır hem döküntü hem kabızlıklık oluca alerji doktoruna gittim, test yapmadı. Atopik dermatit ama alerjik birine ait bi cilt değil dedi. Alerjik cilt pütürlü olur dedi, bizimse sadece eklemler kaşıntı
dan kıpkırmızı yara olmuştu. Ben diyet yapmamıştım, yüzyüz pamuk yazan ürünü giydiriyordum inanır mısın sırtında kırmızı benekler oluşuyordu yenidoğanken. O yüzden bu bebekte hep organik üretim tercih ettim kıyafeti. Süt içmiyor aylardır ama bu kış soğuk ya, yine döküntüleri oldu. Sedef sandım. Doktora götürdük yine egzama dediler. Her defasında görüntü farklı ama sonuç yine aynı terlemeyecek üşümeyecek, şampuanlı banyo haftada bir. Vücut nemli kalıcak. Bizim kız biraz büyük travozoldan daha düşük kortizon içeren bi krem önerdi prednol. Çıkan döküntü ye 3 gün onu sürüyorum geçiyor. Ama yenidoğanken sadece Mustela sürüyordum geçiyordu. Umarım şifa bulursunuz

Kızlar izmirde yaşayan var mı, iyi Bi cocuk doktoru tavsiyesi lazım bana. Medical parkta olursa iyi olur o civarda yada

Merhaba benim oğlumda testin ilkinden geçemedi 1 kulağı sadece. 1 hafta sonra tekrarladı dr sorun olmadı. Zaten su kaçtığı için ilki olmayabiliyormus bir gün öncesinde banyo yaptırıp gittik hatta keşke yaptirmasaydiniz dedi hemşireler.. 2 günde bir yaptırdık hep banyosunda. Ama sorun olmadı. Ben lohusalik döneminde en önemli şeyin moral psikoloji olduğuna inanıyorum. Zor ama iyi ve mutlu olmaya çalışarak birçok şeyi aşarız.. ben de maalesef ilkinde bunu yapamadım. Simdi de kolik aksam saatleri çok zorluyor ama bu bir süreç ve geçecek diyorum qheo sabır diyorum.. süt de maşallah gelmiş hersey daha kolay olacak bir bir zamanla yoluna girecek diye düşünün..♡♡

Mustela stelatopia çoğu eczanede var.

Gündüz hep meme ve slingte bu bebeler ne olacak ya
Oğlum 2 yaştan sonra sevdi ama baston almıştım yüzümü görmüyordu ağlıyordu bu defa pusetli çift yönlü aldım sevmedi velet
Benim kızım 3830 gr doğdu. Çıkışta tartmadılar. Aylık kontrolde.4530 gr geldi kıyafetle. Sınırda kilo alımı dedi. Tartıdan önce sürün gelmiştir mama verme kes dedi. Tartıdan sonra mamaya devam dedi.
Ama emzirme uzmanları ilk 3 ayda aylık 500-1000 gr arası kilo alımı yeterlidir diyor
Elle sağım yap. Kendini de dik tut. Zaman ilerledikçe gaz başlıyor diğer sıkıntılar başlıyor o zaman daha zor oluyor. Şimdiden girme sendroma bence. Ben 41 gün önce Doğum yaptım tektim ve 2 çocuk. Yeni başladı sendrom ağlamalar yine de kovmaya çalışıyorum. Sağlık olsun her şey gelip geçiyor
Mustela stelatopia çoğu eczanede var.
Teşekkürler not alayım tam adını.

Evet dünün aynısı bir gündü sürekli ağlamalar 1 dakika kucaktan inmedi inse de inmese de anlamsızca ağladı bitkin düştü uyudu en fazlası 20 dakika
Ne deniyormus buna kolik bebek mi bitmek bilmeyen ağlamaların 2. Günü ve ben kolikligi kabul etmiyorum bir hafta böyle devam ederse pes ederim kolik derim ama inatla hayır benim oğlum akıllı dicem evrene mesajımı gonderecem "benim oğlum akıllı sadece gazı var ondan böyle yapıyor" bu da huni taktığımın ispatıdır kızlar geçmiş olsun

Merhabalar bebisim 4 gunluk sarilik bslangici varmis
Sag kulak duymuyor dedi doktor dogumda sivi birikmesi olablr dedi
Doğru cnm elimden geleni yapmaya calisiyorum ins biran önce atlatırım

Sarilik bsslangici var bizdede goz bebekleri sarardi doktor gördü baslngic suan tehlikeli degil ama olablr dedi korkmaaya basladim yuzude sarardı biraz baya emziriyorum sut yeni geldi 4.gunde baya artti yani . Mama takviyeside yaptık mecbur doktor cumaya tekrar sarilik icin cagirdi ya artarsa napicaz

Kızlar izmirde yaşayan var mı, iyi Bi cocuk doktoru tavsiyesi lazım bana. Medical parkta olursa iyi olur o civarda yada
Egepol doktor neşe hanim soyismini bilmiyorum bugun gittik muhtesem bi doktor ama baya yoğunmus dogumu burda yaptım kontrolu yapti ama bundan sonra kendisine gutmeyi düşünüyoruz muayene ucretini daha sormadık dogum sonrasi ilk 15 gun ucretszmis cunku ama telde solerler sanrm ararsan canm doktor cok yogun ama baya iyiydi

Benim.kizimda alerji olmadı fakat ben de her ihtimale karşı süt içmiyordum. Ama peynirden ve yogurttan vazgeçememiştim. Sen de belki bir süre süt ürünlerine ara versen bağırsakları düzelir. Bir sure sonra dokunuyor mu diye tekrar bakarsın
KEstim bakalım 1 haftaya belli olur büyük ihtimalle

Merhabalar bebisim 4 gunluk sarilik bslangici varmis
Sag kulak duymuyor dedi doktor dogumda sivi birikmesi olablr dedi

Doğru cnm elimden geleni yapmaya calisiyorum ins biran önce atlatırım
Atlatırsın tabi ki sen güçlüsün sen annesin.
Bir de o aletler herşeyden etkileniyor. Yutkunmadan ağlamadan herşeyden. Benim kızım ağladı geçemedi. 1 saat sonra tekrarladık hastanede işimiz uzayınca denettik geçti. O nedenle için rahat etsin geçer testi annesi.

CANIM belki biliyorsundur ama söyleyeyim daha banyodayken nemlendiricisinü sür muhakkak doktor 3 dk içinde demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…