- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.664
Cok sagol canm bugünde goguslerim baya doldu simdide sut cok geldi agriyolar yara oldu sagayim dedim kanadi cok sagamiyorumda makinayla o yuzden ortasını bulamadim dun yokken sut bebis doymazken bugun sütten şiştiler agriyolar bebiste biraz sarilik var isitme testinde sag kulak hic duymadi sol duydu 1 hfta snra cagrdilar tekrar .. bi yandan logusa sendromuna grdim surekli agliyorum ..Canim hepsi normal.. daha ikinci günün sütün anca geliyordur haliyle bebek de doymuyor tabi..emmek istemesi de güzel..3 saatte bir mama ver ama her istediğinde de emzir emdikçe sütün gelecek.. ha mamayı da kaşık biberonla ver meme reddi olmamasi icin.. birde mamayi da bir kerede degilde 3 seferde icir.. ceyrek icir gazini al ceyregininver yine gazını al bu şekilde gaz birikmez.. benim bebe de her altini ustunu degistirmede oyle ağlıyordu ki elim ayağıma dolaşıyordu..zamanla alışacak ağlamayacak merak etme altını alırken..
Canım süt ürünlerinin olmadığı şey yok gibi ben yarı aç geziyordum.Sucuk da yiyorum
Doğumda ıslanmış olabiliyor o yüzden alet algilamiyormus üzülme ... Birsey yoktur inşallahCok sagol canm bugünde goguslerim baya doldu simdide sut cok geldi agriyolar yara oldu sagayim dedim kanadi cok sagamiyorumda makinayla o yuzden ortasını bulamadim dun yokken sut bebis doymazken bugun sütten şiştiler agriyolar bebiste biraz sarilik var isitme testinde sag kulak hic duymadi sol duydu 1 hfta snra cagrdilar tekrar .. bi yandan logusa sendromuna grdim surekli agliyorum ..
Aslında çok kusmuyor gazı oldugunda bazen ya da altını açarken ayaklarını karnına götürünce.. inşallah artmaz sıkıntısı aynı hâlâ sesi..Bebeğiniz kusan bir bebek mi? Benim bebeğim çok kusuyor ve o kusmuk kesik kesik olduğu için boğazında balgam oluşturabilir kusma sonrası kaynamış soğumuş bir çay kaşığı su verebilirsin dedi doktor
Evet ediyor maalesef yazın havuzda oldu, benim kızımın geçmeyen bi kabızlığı var aylardır hem döküntü hem kabızlıklık oluca alerji doktoruna gittim, test yapmadı. Atopik dermatit ama alerjik birine ait bi cilt değil dedi. Alerjik cilt pütürlü olur dedi, bizimse sadece eklemler kaşıntıDün gittik canım atopik dermatit dedi o da. Mustelanın o serisini önerdi evet ben daha sormadan. Geçmez ama tekrar eder felan dedi canım sıkıldı. Kendi kendime diyete başladım bana diyet uygula vs demedi. araştırdım tetikleyen besinleri tüketmeyeceğim nereye kadar gidecek bakalım tekrar doktor yardımı alırım artık
Merhaba benim oğlumda testin ilkinden geçemedi 1 kulağı sadece. 1 hafta sonra tekrarladı dr sorun olmadı. Zaten su kaçtığı için ilki olmayabiliyormus bir gün öncesinde banyo yaptırıp gittik hatta keşke yaptirmasaydiniz dedi hemşireler.. 2 günde bir yaptırdık hep banyosunda. Ama sorun olmadı. Ben lohusalik döneminde en önemli şeyin moral psikoloji olduğuna inanıyorum. Zor ama iyi ve mutlu olmaya çalışarak birçok şeyi aşarız.. ben de maalesef ilkinde bunu yapamadım. Simdi de kolik aksam saatleri çok zorluyor ama bu bir süreç ve geçecek diyorum qheo sabır diyorum.. süt de maşallah gelmiş hersey daha kolay olacak bir bir zamanla yoluna girecek diye düşünün..♡♡Cok sagol canm bugünde goguslerim baya doldu simdide sut cok geldi agriyolar yara oldu sagayim dedim kanadi cok sagamiyorumda makinayla o yuzden ortasını bulamadim dun yokken sut bebis doymazken bugun sütten şiştiler agriyolar bebiste biraz sarilik var isitme testinde sag kulak hic duymadi sol duydu 1 hfta snra cagrdilar tekrar .. bi yandan logusa sendromuna grdim surekli agliyorum ..
Mustela stelatopia çoğu eczanede var.Benim kızımında egzaması oldu oğlumda da olmuştu. Kortizonlu bir krem vermişti 4 gün kullanmıştık geçmişti. Şimdi aşını hatırlayamadım alamadım. 2. Ay kontrolünde sorarım artık. Ama bu mustela kremi nerden temin edebilirim. Eczanelerde var mı? Gidene kadar kontrole deneyeyim
Oğlum 2 yaştan sonra sevdiGündüz hep meme ve slingte bu bebeler ne olacak ya
Benim kızım 3830 gr doğdu. Çıkışta tartmadılar. Aylık kontrolde.4530 gr geldi kıyafetle. Sınırda kilo alımı dedi. Tartıdan önce sürün gelmiştir mama verme kes dedi. Tartıdan sonra mamaya devam dedi.Bir de kızlar benim kızım 3400 doğdu hastaneden çıkarken 3140 oldu. Ama ilk 10 gün kilo alamadı sütüm olmadığı için günde 5g falan alıyoduşuan 40 günlük olacak ptesi 4100 falan olacak nerdeyse çok mu az kilosu ya yeni yeni haftada 200 g almaya başladı
Elle sağım yap. Kendini de dik tut. Zaman ilerledikçe gaz başlıyor diğer sıkıntılar başlıyor o zaman daha zor oluyor. Şimdiden girme sendroma bence. Ben 41 gün önce Doğum yaptım tektim ve 2 çocuk. Yeni başladı sendrom ağlamalar yine de kovmaya çalışıyorum. Sağlık olsun her şey gelip geçiyorCok sagol canm bugünde goguslerim baya doldu simdide sut cok geldi agriyolar yara oldu sagayim dedim kanadi cok sagamiyorumda makinayla o yuzden ortasını bulamadim dun yokken sut bebis doymazken bugun sütten şiştiler agriyolar bebiste biraz sarilik var isitme testinde sag kulak hic duymadi sol duydu 1 hfta snra cagrdilar tekrar .. bi yandan logusa sendromuna grdim surekli agliyorum ..
Teşekkürler not alayım tam adını.Mustela stelatopia çoğu eczanede var.
Kaka yaptıysa bende bekletmiyorum benimki 3-4günde 1 yapıyo o yüzden öyle yazmak aklıma gelmediBen kaka yapmışsa değiştiriyorum geçen gece 3 defa değiştirdim kokuyor bakıyorum kaşık kadar yapmış
Doğru cnm elimden geleni yapmaya calisiyorum ins biran önce atlatırımOğlum 2 yaştan sonra sevdiama baston almıştım yüzümü görmüyordu ağlıyordu bu defa pusetli çift yönlü aldım sevmedi velet
Benim kızım 3830 gr doğdu. Çıkışta tartmadılar. Aylık kontrolde.4530 gr geldi kıyafetle. Sınırda kilo alımı dedi. Tartıdan önce sürün gelmiştir mama verme kes dedi. Tartıdan sonra mamaya devam dedi.
Ama emzirme uzmanları ilk 3 ayda aylık 500-1000 gr arası kilo alımı yeterlidir diyor
Elle sağım yap. Kendini de dik tut. Zaman ilerledikçe gaz başlıyor diğer sıkıntılar başlıyor o zaman daha zor oluyor. Şimdiden girme sendroma bence. Ben 41 gün önce Doğum yaptım tektim ve 2 çocuk. Yeni başladı sendrom ağlamalar yine de kovmaya çalışıyorum. Sağlık olsun her şey gelip geçiyor
Teşekkürler not alayım tam adını.
Insallah cnm ssagolDoğumda ıslanmış olabiliyor o yüzden alet algilamiyormus üzülme ... Birsey yoktur inşallah
Egepol doktor neşe hanim soyismini bilmiyorum bugun gittik muhtesem bi doktor ama baya yoğunmus dogumu burda yaptım kontrolu yapti ama bundan sonra kendisine gutmeyi düşünüyoruz muayene ucretini daha sormadık dogum sonrasi ilk 15 gun ucretszmis cunku ama telde solerler sanrm ararsan canm doktor cok yogun ama baya iyiydiKızlar izmirde yaşayan var mı, iyi Bi cocuk doktoru tavsiyesi lazım bana. Medical parkta olursa iyi olur o civarda yada
Benim.kizimda alerji olmadı fakat ben de her ihtimale karşı süt içmiyordum. Ama peynirden ve yogurttan vazgeçememiştim. Sen de belki bir süre süt ürünlerine ara versen bağırsakları düzelir. Bir sure sonra dokunuyor mu diye tekrar bakarsınBenim.kizimda alerji olmadı fakat ben de her ihtimale karşı süt içmiyordum. Ama peynirden ve yogurttan vazgeçememiştim. Sen de belki bir süre süt ürünlerine ara versen bağırsakları düzelir. Bir sure sonra dokunuyor mu diye tekrar bakarsın
Yok yok tabiti yıkaık, 40. Gün illa bi yıkayıh muhabbeti varya ondan dedimMerak ettim kırk çıkana kadar hiç yikamadiniz mi ben 20 güne kadar hergun 20 günden sonra 2 güne bir yikadim
Atlatırsın tabi ki sen güçlüsün sen annesin.Merhabalar bebisim 4 gunluk sarilik bslangici varmis
Sag kulak duymuyor dedi doktor dogumda sivi birikmesi olablr dedi
Doğru cnm elimden geleni yapmaya calisiyorum ins biran önce atlatırım
CANIM belki biliyorsundur ama söyleyeyim daha banyodayken nemlendiricisinü sür muhakkak doktor 3 dk içinde demiştiEvet ediyor maalesef yazın havuzda oldu, benim kızımın geçmeyen bi kabızlığı var aylardır hem döküntü hem kabızlıklık oluca alerji doktoruna gittim, test yapmadı. Atopik dermatit ama alerjik birine ait bi cilt değil dedi. Alerjik cilt pütürlü olur dedi, bizimse sadece eklemler kaşıntı
dan kıpkırmızı yara olmuştu. Ben diyet yapmamıştım, yüzyüz pamuk yazan ürünü giydiriyordum inanır mısın sırtında kırmızı benekler oluşuyordu yenidoğanken. O yüzden bu bebekte hep organik üretim tercih ettim kıyafeti. Süt içmiyor aylardır ama bu kış soğuk ya, yine döküntüleri oldu. Sedef sandım. Doktora götürdük yine egzama dediler. Her defasında görüntü farklı ama sonuç yine aynıterlemeyecek üşümeyecek, şampuanlı banyo haftada bir. Vücut nemli kalıcak. Bizim kız biraz büyük travozoldan daha düşük kortizon içeren bi krem önerdi prednol. Çıkan döküntü ye 3 gün onu sürüyorum geçiyor. Ama yenidoğanken sadece Mustela sürüyordum geçiyordu. Umarım şifa bulursunuz
Mutlaka yaz cnm vallahi oglum boyle davrandikca çok üzülüyorum yetemiyorum diyorum kendimi yiyorumBen 19 martta gidince doktora tavsiyelerini yazarım umarım bir süreçtir ve kolaylıkla atlatirlar