2021 Şubat Anneleri

Amn inşallah cnm hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. Ben bilemiyorm Allah'ım yolumu buldursun.. annem geldi annannemin taziyesi bitince.şimdi onunlyız. Oğlum günde 1 kez emiyor. Onda da kavga dövüş. 3-4 kez emiyor bırakıyor ağlıyor bi daha 3-4 kez emiyor.... Tabi göğüs ucum pert
Hadi ya çok üzüldüm cnm.allah bu erkekleri napsın yaa. Sennki hala evde ama di mi? kendini cezalandırıyor asıl yarım sat görerek. Ben uyuunca bile özlüyorum oğlumu ya babalara babalık çok sonradan yükleniyor zaten. Prensesler gibi bi lohusalık beklemiyordum ama hayatımda bu kadar acıyı üst üste yaşamışken destek görmeliydim. düşene bir de o vurdu gibi oldu. Böyle biriyle nasıl yoluma devam edim bilmiyorm
benmki de hergün video fotoğraf istiyor. Telefon babası olma yolunda. 3güne bir fln da geliyor iki seviyor ağlayınca anneme verip gidiyor
Benimkinrin hatasını anlayıp telafi edeceği yok ama umarım seninki anlar. Ama bu dönemde bize yaşattıkları affedilir gibi değil kadınların çilesi, fedakarlıkları bitmiyor...

Çok teşekkür ederim içim rahatladı bu gece acile gitmedik diye vicdan azabı yaşıyordum uyuyamadım ateş takibi yapıyorum sizi de hatırlıyorum bu grup ilk açıldığında konuşmuştuk oğlum ambar 29 nisan 2019 doğumlu kıskançlık krizlerine giriyor haftaya cuma iki bebişinde kontrolü var bakalım nasıl değerlendirecek dr.
Tekrar teşekkür ederim

Uras'ı ambara çevirmiş telefon bu arada damlayı 5 er damla şeklinde verdim ben hep bio gaia kullandım. Dr.a da Sormadım. Birden 20 damla çok gibi geldi ama nasıl daha sağlıklı olur kullanması onu da sorayım.. iki damla kullananlar nasıl kullanıyor acaba?

2 kere 10 damla seklinde veriyorum sap simblexi 1 kerede biogaia veriyorum gunde 45 damlaya kadar çıkabilirsin demişti ilk oglumda doktorum sap simbkex için 1 hafta daha 10 damla vericem sonrs gunde 3 kez 15 e çıkarcm çünkü yetersiz kalıyor şuan günlük toplamda 25 damlası ama sende doktoruna danış o sekildd kullan tabiki

Mayıs 2019 oğlum da aynı şekilde huyu suyu değişti gece uyuyamaz oldu uykusunda çığlık vs atiyo hatta odasını ayirmistik bebek olmadan ama artık yatmiyo geliyo kapımızda ağlıyor suan oturma odasinda oğlumla uyuyorum bebeği seviyor ama ne zaman emzirmeye kalksam geliyo sarılıyor bacağıma yatiyo bende bi uzmana danismak istiyorum bakalim psikolojisi baya etkilendi çok değişti bebekten sonra normaldede hırçın bi cocuktu suan da felaket

Selam anneler. Bugün kırkımız doldu ama en kötü gecemizi geçiriyoruz. Eşim nöbetteydi apar topar geldi sakinleştirdi tekrar gitti. Uyandı hemen hala sallıyorım kıyamet koparıyor susmuyor. Çok çaresizim. Komşuya gitmeyi bile düşündüm neden böyle oldu anlayamıyorum

Bizimde bugn 40 ımız çıktı. Spa'ya götürdüm oğlumu ve hiç uyumadığı kadar uyuyor maşallah bebekler için tek tek jakuziler var.40 dk yüzdü boyun simidiyle. Şehirlerinizde varsa hepinize tavsiye ederim kızlar

Gazını çıkardı mı? Ya da Doymadı mı? Mesela benmki sürekli yeme potansiyelinde bu aralar. Nefessiz kalana kadar ağlıyor sütü gelene kadar
Sizde sıcak bi bnyo yaptırın üstüne yağ ile güzel bir masaj yapın.çok iyi geliyor.hem sakinleşiyor rahatlıyor gazda çıkarıyor. Kiraz çekirdeğiniz var mı ?

Kucağına al kulağına şşş de yüksek sesle ve yatağa otur zıpla yaylan canım hemen susar uyur kucağında

Biz kapı önüne bile zor çıkıyoruz. Bir yavrum daha var yetemiyorum maalesef bebek palası ben ağladım güya tecrübeliyim. Gazı yok bir sürü emdi bir sürü mama yedi hatta hiç kusmazdı kustu çok yediği için çokça da gaz çıkardı. Anlamadım ki derdi ne. Maalesef YÖK kiraz çekirdeği nerden temin edebilirim acaba? Bugün eşim toktu banyo yaptıramadım yarın inş banyosunu yaptırırım. Yorgunluktan yeni sızdı.
Sizin Paşa’ya da maşAllah. Umarım hep böyle güzel günleri güzel uykuları olur kuzunun
Kucağına al kulağına şşş de yüksek sesle ve yatağa otur zıpla yaylan canım hemen susar uyur kucağında
Yaptım cnm herşeyi denedim. Kucağıma alıp ninni söyledim pışpışladım dön Makinesi açtım beyaz gürültü açtım pusete koyup salladım ayağımda salladım meme verdim mama verdim yol sakinleşmiyor. Evi gezdirdim biraz sakinledi yine başladı.
Ben çok gerginim zor günler geçiriyorum acaba ondan mı böyle oluyor bebek?
Lohusalığım bitti ben lohusa depresyonuna girdim

Hiç kendini kötü hissetme. Mesajlarıma denk gelmişsindir belki de, bnde hayatımın en kötü döneminden geçiyorum. Depresyona bile girecek fırsatım olmadı.
Vardır bebişinde bir sıkıntısı veya bugün huysuzluk yapmak istemiştir annesi. Biz de arada yapmıyor muyuz?
Kiraz çekirdeğini Ben trendyol'dan aldı ama ebebek'te falan da var hep. Mikrodalgada ısıtıp karnına koyuyorum. böyle olunca da uykuda çok huzursuz oluyor.

Allahalla ben mi yanlış anladım acaba

Şu spayı bende düşünüyorum fiyat da aldım hatta. Sen bi kereliğine mi götürdün? 4 6 10 seansa kadar var.
Spaya gitti bugünlük uyudu yarın ve diğer günler de etkisini gösterir mi acaba?

Bi spiral icin o fiyatlar çok degil mi yaa ben ilkinde de ikinci de de devlette taktirdim 40 çıksın bunda da gidip devlette taktircam.
Öyle baya pahalı ama devlettr uğraşıcak zamanım da yok 2 küçük çocukla. Özelde hemen yaptırırım diye düşünüyorum daha vakit bulup oma da gidemedim.
Yok ama kendim demir hapı içiyorum ondan olmış olabilir mi
Emziriyorsan önsüt ü alıp yağlı sütü almadığı zamanda öyle yeşil olabilir canım. Emzirirken bir göğüsü tam boşaltıp diğerini ver

Ben 19 martta gidince doktora tavsiyelerini yazarım umarım bir süreçtir ve kolaylıkla atlatirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…