Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende o fiyatı aldımOlma ihtimali var. Ama yine de yeşil kaka olağan bir şey.
Spa fiyatı aldım tek seans 150tl siz ne kadara gittiniz?
Çok yemiştir ondan olmuşturYok ama kendim demir hapı içiyorum ondan olmış olabilir mi
Benim kız nefret etti benek arabasından bir kere çıktık 41 günden beri onda da kucağıma aldımBebek arabasında açık havada dahi uyumayan bebe yapmışlar dışarda bile kucağıma aldım
Sen çok güçlü durdun maşAllah. Ben baya zayıf biriyim hemen düşüyorum. (Keşke kilo olarak olsaydı) ben de bakayım e bebeğe mikrodalgam yok. Başka nasıl ısıtabilirim. Sabah 5-5.30 da uyudu. Şimdilik fena değil. Bir derdi varmış cnm dediğin gibiHiç kendini kötü hissetme. Mesajlarıma denk gelmişsindir belki de, bnde hayatımın en kötü döneminden geçiyorum. Depresyona bile girecek fırsatım olmadı.
Vardır bebişinde bir sıkıntısı veya bugün huysuzluk yapmak istemiştir annesi. Biz de arada yapmıyor muyuz?
Kiraz çekirdeğini Ben trendyol'dan aldı ama ebebek'te falan da var hep. Mikrodalgada ısıtıp karnına koyuyorum. böyle olunca da uykuda çok huzursuz oluyor.
Bende bez konusunda çok muzdaribim keske o kadar almasaydimSelam kızlar. Allah kolaylık versin hepimize. Çok şükür biz iyiyiz. Arada krize girmeler dışında aklınızda bulunsun diye yazıyorum belki bazı bebekler bu nedenden dolayı ağlıyor olabilir. Çok çabuk büyüdüklerinde için belki iç zibini, çorabı sıkıyor olabilir ondan dolayı ağlamada olabilir diye düşündüm. Bugün banyo yaptırdık çorabı iz yapmış bileğinde, zibin da 0_3aylik ama dar geliyor. Kendi tartımla ölünce 5.200 gram gözüküyor. Mesela bizim bez 3_6kilo doğum öncesi bol bol almıştım çok pişman oldum fazla aldığıma.
Bende de mikrodalga yok. Normal fırında ısıtıyorum öyle de oluyorSen çok güçlü durdun maşAllah. Ben baya zayıf biriyim hemen düşüyorum. (Keşke kilo olarak olsaydı) ben de bakayım e bebeğe mikrodalgam yok. Başka nasıl ısıtabilirim. Sabah 5-5.30 da uyudu. Şimdilik fena değil. Bir derdi varmış cnm dediğin gibi
Evet ilk defa götürdüm sever sevmez bilemediğim için.hem de eşim boyun simidi aldı ,diklemesine havuzda bakıyor. Alırsa evde sürekli bıcı bıcı yapacağız oğlumla inşallahŞu spayı bende düşünüyorum fiyat da aldım hatta. Sen bi kereliğine mi götürdün? 4 6 10 seansa kadar var.
Spaya gitti bugünlük uyudu yarın ve diğer günler de etkisini gösterir mi acaba?
Direk tenine mi koyuyosun yoksa arada zıbın var mıBende de mikrodalga yok. Normal fırında ısıtıyorum öyle de oluyor
Bende sipariş verdim şimdi umarım işe yararBende de mikrodalga yok. Normal fırında ısıtıyorum öyle de oluyor
Bebeğiniz kusan bir bebek mi? Benim bebeğim çok kusuyor ve o kusmuk kesik kesik olduğu için boğazında balgam oluşturabilir kusma sonrası kaynamış soğumuş bir çay kaşığı su verebilirsin dedi doktorArkadaslar oğlum 39 günlük sabahtan sesi çatallı geliyordu biz nezle oluruz da ses gider ya öyle doktoruna yazdım tabi ama cok yoğun yarına kabul etmedi takip edin ateşi huzursuzluk için calpol verin dedi küçücük daha içim parçalandı sesi öyle olunca ev çok sıcaktı petekleri öğlen kapattım ne yapsam
benim oğlum da 45 günlük 5,5 kiloya dayandı. Geçtiğimiz hafta alışveriş yapmak zorundan kaldım. Zıbınlar takımlar tulumlar hatta büyük aldım dediğim her şey küçük geliyor.Selam kızlar. Allah kolaylık versin hepimize. Çok şükür biz iyiyiz. Arada krize girmeler dışında aklınızda bulunsun diye yazıyorum belki bazı bebekler bu nedenden dolayı ağlıyor olabilir. Çok çabuk büyüdüklerinde için belki iç zibini, çorabı sıkıyor olabilir ondan dolayı ağlamada olabilir diye düşündüm. Bugün banyo yaptırdık çorabı iz yapmış bileğinde, zibin da 0_3aylik ama dar geliyor. Kendi tartımla ölünce 5.200 gram gözüküyor. Mesela bizim bez 3_6kilo doğum öncesi bol bol almıştım çok pişman oldum fazla aldığıma.
Dün gittik canım atopik dermatit dedi o da. Mustelanın o serisini önerdi evet ben daha sormadan. Geçmez ama tekrar eder felan dedi canım sıkıldı. Kendi kendime diyete başladım bana diyet uygula vs demedi. araştırdım tetikleyen besinleri tüketmeyeceğim nereye kadar gidecek bakalım tekrar doktor yardımı alırım artıkCanım eğer öyleyse o da sıcak ya da soğuğu sevmez, terliyorsa bebeğin o da yapar. Mustela stelatopia şampuanını, nemlendiricisini kullanıyorum kızımda, sorarsın dermatologa sen de gittiğinde. Umarım alerjik kaynaklı değildir
Benim kızımında egzaması oldu oğlumda da olmuştu. Kortizonlu bir krem vermişti 4 gün kullanmıştık geçmişti. Şimdi aşını hatırlayamadım alamadım. 2. Ay kontrolünde sorarım artık. Ama bu mustela kremi nerden temin edebilirim. Eczanelerde var mı? Gidene kadar kontrole deneyeyimDün gittik canım atopik dermatit dedi o da. Mustelanın o serisini önerdi evet ben daha sormadan. Geçmez ama tekrar eder felan dedi canım sıkıldı. Kendi kendime diyete başladım bana diyet uygula vs demedi. araştırdım tetikleyen besinleri tüketmeyeceğim nereye kadar gidecek bakalım tekrar doktor yardımı alırım artık
Canım link atabilir misin nasıl bişi buBende sipariş verdim şimdi umarım işe yarar
Sucuk da yiyorumMaalesef bu alerji işi çok çetrefilli. Nelerde nelerde eser miktarda var .... Ben sucuk yemiştim içinde kazein varmış kuzum iki gün kivranmisti
Mustela satılıyor eczanelerdeBenim kızımında egzaması oldu oğlumda da olmuştu. Kortizonlu bir krem vermişti 4 gün kullanmıştık geçmişti. Şimdi aşını hatırlayamadım alamadım. 2. Ay kontrolünde sorarım artık. Ama bu mustela kremi nerden temin edebilirim. Eczanelerde var mı? Gidene kadar kontrole deneyeyim
Gündüz hep meme ve slingte bu bebeler ne olacak yaBenim kız nefret etti benek arabasından bir kere çıktık 41 günden beri onda da kucağıma aldım