2021 Şubat Anneleri

Bundan aldık canım

Benim kizda hic bir memeyi almiyor buna bende bakiyorum daha yumusakmis sanirim diger emziklere gore acaba alsammi bide bunu oglumda 8 cesit emzik aldim tutmamisti kizada 3 cesit aldim suana kadar tutmadi son olarak bide bunu mu alsam diyodum 😅

Kızlar ya bitik haldeyim sabahtan beri ağlıyor şu anda da kucağımda bildiğin ağlamaktan sızdı zannedersin emzirmedim de çocuğu zehirledim ne olabilir ki bu kadar ağlayacak nasıl bir gaz sancısı olabilir ya da ben ne yemiş olabilirim ki bu kadar gaz yapacak aklım almıyor
Az önce o ağladı ben ağladım resmen kafayı yedim ya nasıl olur bu kadar ağıt neden olur
İnek sütü olan şeyler tüketmeyin 3 gün bakın bakalım ne olacak? Benim kızımda öyleydi maalesef 😔

La
İnek sütü olan şeyler tüketmeyin 3 gün bakın bakalım ne olacak? Benim kızımda öyleydi maalesef 😔
[/QUOTE
Laktozsuz süt 2yudum kahveye koyuyorum kahve mi yapıyor acaba dedim araştırdım birşey yapmamış inek sütü içmeyi bıraktım uzun süredir çikolata mı acaba diyorum 😔

Arkadaslar oğlum 39 günlük sabahtan sesi çatallı geliyordu biz nezle oluruz da ses gider ya öyle doktoruna yazdım tabi ama cok yoğun yarına kabul etmedi takip edin ateşi huzursuzluk için calpol verin dedi küçücük daha içim parçalandı sesi öyle olunca ev çok sıcaktı petekleri öğlen kapattım ne yapsam :KK43:

Benim kizda hic bir memeyi almiyor buna bende bakiyorum daha yumusakmis sanirim diger emziklere gore acaba alsammi bide bunu oglumda 8 cesit emzik aldim tutmamisti kizada 3 cesit aldim suana kadar tutmadi son olarak bide bunu mu alsam diyodum 😅
Her bebek farklıdır tabii ama bizim işimize yaradı. Bence denemeye değer huzur için 😂 Bu olmasaydı ben piyasadaki bütün emzikleri deneyecektim neyse ki üçüncüde bulduk 😅

Kızlar ya bitik haldeyim sabahtan beri ağlıyor şu anda da kucağımda bildiğin ağlamaktan sızdı zannedersin emzirmedim de çocuğu zehirledim ne olabilir ki bu kadar ağlayacak nasıl bir gaz sancısı olabilir ya da ben ne yemiş olabilirim ki bu kadar gaz yapacak aklım almıyor
Az önce o ağladı ben ağladım resmen kafayı yedim ya nasıl olur bu kadar ağıt neden olur
Kakası ne alemde... O yüzden huzursuz olabilir.

Evet sert hatta dediğin gibi davul gibi kendimi çok çaresiz hissettim resmen Allah başka dert vermesin
Gariplerim biz nereye geldik anne karnında iyiydik diyorlar 3 günlük dünyaları çilekeş resmen
Aynen. Maflor bize iyi geldi. Yine var gazı ama eskisi kadar değil.
Altını açınca mutlu benim ki. Bacakları hareket ettikçe gazı çıkıyor. Karnına anüs bölgesinin çevresine de masaj yapıyorum.
Davlumbazın sesinde de susuyor.

Benim bugun 2.gunum Sezaryende .. logusa sendromuna girdim sanrm hic böyle aglak.bi insan degildim surekli ağlıyorum..
Bebis doymuyor sizinde bolemiydi cok emiyo surekli emiyo biraz geliyor ama yetmiyor o yuzden mecbur mama takviyesi vermek zorunda kaldik . Kakasini yaparken de ağlıyor cok altini degistirirken en cok agliyor napcgmzi sasirdik 5 kisi bi bebege zor bakiyoruz surekli yarim saatte bir agliyo ellerini emiyo herseyden yedim rezene çayıda iciyorum ama daha 2.gun normalmidir
Canım herşeyden de yeme kilo aldırır veremezsin sonra doğum kilolarını yulaf ye bol bol hem süt yapar hem tok tutar

Sabah yapmıştı uyandığında
Sıcak su torbası varsa bebişe direkt değdirmeden ana kucağına ya da puseti ne koysan poposunu altına gelicek şekilde. Ben bugün öyle susturabildim amansız ağlamasını. Çikolata hem gaz hem de kabızlık yapar.

Sıcak su torbası varsa bebişe direkt değdirmeden ana kucağına ya da puseti ne koysan poposunu altına gelicek şekilde. Ben bugün öyle susturabildim amansız ağlamasını. Çikolata hem gaz hem de kabızlık yapar.
Bende bi tek çikolatadan vazgeçemiyorum 😔 yeni öğrendim

Kesinlikle belkide birşey yoktur 🤲🏻
Biliyorum oğlum sarılık benimde aklım çıkıyor on gün yattı yoğun bakımda ve hala sarılık var doktor önemli değil demesine rağmen aklım çıkıyor acaba üniversiteye mi çıkarsam diyorum 😔 Lohusalık+analık bu dönemde başka ya😩
Rabbim hic kimseyi evlatlarinin sagligi ile imtihan etmesin insallah, bebegine de acil sifalar dilerim, Allahin izniyle cabucak atlatacaktir insallah annesi 💕

Cnm ufurum cogu yenidoganda oluyor merak etme ama kontrol amaçlı git yinede benim oglumda baya belirgindi ufurum çünkü 2 delik vardı kalbinde ama cok Şükür bizimkide kapandı 2 yasina girmeden endiselenme
Insallah bizimde onemli bisey degildir canim cok tesekkur ederim insan ne yapacagini sasiriyor gercekten 😔

Ben biogaia ile birlikte nurse harveys kullanıyorum. Çok şükür düzeldi. Gaz ilacı herkese farklı etki ediyor. Bana nurse harveys iyi geldi
Canim iki gaz damlas ni da aynı günde mi veriyosun günde 5 damla dedi bize siz nasıl kullaniyorsunuz

Benim kız 2 emzik denedim tutmadı bundan aldim öyle çok iştahlı değil ama aglayinca susturuyor en azından tuttu dene istersen

Benim bugun 2.gunum Sezaryende .. logusa sendromuna girdim sanrm hic böyle aglak.bi insan degildim surekli ağlıyorum..
Bebis doymuyor sizinde bolemiydi cok emiyo surekli emiyo biraz geliyor ama yetmiyor o yuzden mecbur mama takviyesi vermek zorunda kaldik . Kakasini yaparken de ağlıyor cok altini degistirirken en cok agliyor napcgmzi sasirdik 5 kisi bi bebege zor bakiyoruz surekli yarim saatte bir agliyo ellerini emiyo herseyden yedim rezene çayıda iciyorum ama daha 2.gun normalmidir
Canim hepsi normal.. daha ikinci günün sütün anca geliyordur haliyle bebek de doymuyor tabi..emmek istemesi de güzel..3 saatte bir mama ver ama her istediğinde de emzir emdikçe sütün gelecek.. ha mamayı da kaşık biberonla ver meme reddi olmamasi icin.. birde mamayi da bir kerede degilde 3 seferde icir.. ceyrek icir gazini al ceyregininver yine gazını al bu şekilde gaz birikmez.. benim bebe de her altini ustunu degistirmede oyle ağlıyordu ki elim ayağıma dolaşıyordu..zamanla alışacak ağlamayacak merak etme altını alırken..

Arkadaslar oğlum 39 günlük sabahtan sesi çatallı geliyordu biz nezle oluruz da ses gider ya öyle doktoruna yazdım tabi ama cok yoğun yarına kabul etmedi takip edin ateşi huzursuzluk için calpol verin dedi küçücük daha içim parçalandı sesi öyle olunca ev çok sıcaktı petekleri öğlen kapattım ne yapsam :KK43:

Bence calpol icin acele etmeyin aglamaktan sesi catallasmis olabilirmi ? Benim kizim çok gazli mesela sürekli aglar ayni durum bizdede oldu catallandi hatta sesi kisiliyo gibi oldu ama 2 gyne geçti aglamaktandir diye düşündüm mümkün mertebe ilaca erken baslamamak en güzeli çünkü tabi duruma gire hareket etmek gerekir 🌸

Her bebek farklıdır tabii ama bizim işimize yaradı. Bence denemeye değer huzur için 😂 Bu olmasaydı ben piyasadaki bütün emzikleri deneyecektim neyse ki üçüncüde bulduk 😅
Olmadi son care olarak bunu denim bide ,😂

Benim kız 2 emzik denedim tutmadı bundan aldim öyle çok iştahlı değil ama aglayinca susturuyor en azından tuttu dene istersen
Bibs mi aldin cnm sendd?

Canim iki gaz damlas ni da aynı günde mi veriyosun günde 5 damla dedi bize siz nasıl kullaniyorsunuz

Gunde 3 kere 5 damla olabilir mi ? Zira ben günde sap simblex den 20 damla biogaia danda 5 damla veriyorum ona rağmen gene rahatlamiyor

Insallah bizimde onemli bisey degildir canim cok tesekkur ederim insan ne yapacagini sasiriyor gercekten 😔

Tabiki kalp olunca bide insan ekstra tedirgin oluyor ama şöyle soylim bunu siz farketmediyseniz cok sanslisiniz demekki cok ciddi bisey değil ama takibe gitmek gerekir doktor onayi şart. Oğlum aglarken elimizde morardı nefes alamadi 10-15 saniye zor kendine getirdik sonra doktora gittigimizde 2 delik olduğunu öğrendik ve aglatmadik hic o günden sonra. Suan kizimdada ufurum var dediler bende goturucem kalbe ama ciddi bisey oldugunu sanmiyorum 10 yenidogandan 9 unda o ufak 1 delik oluyor gecmis olsun simdiddn

X