- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.219
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeşil kaka normal canım korkma. Demir veriyomusun bebeğe?Kızlar iyi geceler bebeğim 16 günlük sadece emziriyorum ve kakası 2 bezdir yeşil. Böyle bişi yaşayan var mı neden olur
Amn inşallah cnm hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. Ben bilemiyorm Allah'ım yolumu buldursun.. annem geldi annannemin taziyesi bitince.şimdi onunlyız. Oğlum günde 1 kez emiyor. Onda da kavga dövüş. 3-4 kez emiyor bırakıyor ağlıyor bi daha 3-4 kez emiyor.... Tabi göğüs ucum pertYapıyorum bişiler ama belikde en başta sağım yaparak beslediğim için süt doluyordu emmeye başlayınca düzene girmişti olabilir, düzenli olarak her emzirme sonrası vermiyorum ağlama krizine girip acaba aç mı dediğimde veriyorum sağdığım sütü Ahh aileler aile yüzünden böyle olunca çok üzülüyorum, hayra çıksın inşalalh herşey şimdi yalnız mısın, oğlun emmeye başladı mı
Hadi ya çok üzüldüm cnm.allah bu erkekleri napsın yaa. Sennki hala evde ama di mi? kendini cezalandırıyor asıl yarım sat görerek. Ben uyuunca bile özlüyorum oğlumu ya babalara babalık çok sonradan yükleniyor zaten. Prensesler gibi bi lohusalık beklemiyordum ama hayatımda bu kadar acıyı üst üste yaşamışken destek görmeliydim. düşene bir de o vurdu gibi oldu. Böyle biriyle nasıl yoluma devam edim bilmiyormCanım senle sıkıntılarımız aynı eşten, benimde annem bakıyo çocuğa annemle eşim kavga etti eşim annen gitsin evden yatılı bakıcı tutalım dedi kabul etmedim diye boşanmaya kalktı Bi haftalık lohusayken çok üzdü beni hergün psikolojik baskı aileni tuttun diye.annem var diye günde yarm saat bebeğini görüyo eşim olacak kişi. El kadar bebeği düşünmedi bende çok kızgınım ama inan numara yapıyorlar boşanacağı falan yok ben artık o evde yok gibi davranıyorum. Sen hiç takma kendi kendine düzelecek hiç canını sıkma bu günler gececek
Çok teşekkür ederim içim rahatladı bu gece acile gitmedik diye vicdan azabı yaşıyordum uyuyamadım ateş takibi yapıyorum sizi de hatırlıyorum bu grup ilk açıldığında konuşmuştuk oğlum ambar 29 nisan 2019 doğumlu kıskançlık krizlerine giriyor haftaya cuma iki bebişinde kontrolü var bakalım nasıl değerlendirecek dr.Bence calpol icin acele etmeyin aglamaktan sesi catallasmis olabilirmi ? Benim kizim çok gazli mesela sürekli aglar ayni durum bizdede oldu catallandi hatta sesi kisiliyo gibi oldu ama 2 gyne geçti aglamaktandir diye düşündüm mümkün mertebe ilaca erken baslamamak en güzeli çünkü tabi duruma gire hareket etmek gerekir
Uras'ı ambara çevirmiş telefon bu arada damlayı 5 er damla şeklinde verdim ben hep bio gaia kullandım. Dr.a da Sormadım. Birden 20 damla çok gibi geldi ama nasıl daha sağlıklı olur kullanması onu da sorayım.. iki damla kullananlar nasıl kullanıyor acaba?Çok teşekkür ederim içim rahatladı bu gece acile gitmedik diye vicdan azabı yaşıyordum uyuyamadım ateş takibi yapıyorum sizi de hatırlıyorum bu grup ilk açıldığında konuşmuştuk oğlum ambar 29 nisan 2019 doğumlu kıskançlık krizlerine giriyor haftaya cuma iki bebişinde kontrolü var bakalım nasıl değerlendirecek dr.
Tekrar teşekkür ederim
Uras'ı ambara çevirmiş telefon bu arada damlayı 5 er damla şeklinde verdim ben hep bio gaia kullandım. Dr.a da Sormadım. Birden 20 damla çok gibi geldi ama nasıl daha sağlıklı olur kullanması onu da sorayım.. iki damla kullananlar nasıl kullanıyor acaba?
Çok teşekkür ederim içim rahatladı bu gece acile gitmedik diye vicdan azabı yaşıyordum uyuyamadım ateş takibi yapıyorum sizi de hatırlıyorum bu grup ilk açıldığında konuşmuştuk oğlum ambar 29 nisan 2019 doğumlu kıskançlık krizlerine giriyor haftaya cuma iki bebişinde kontrolü var bakalım nasıl değerlendirecek dr.
Tekrar teşekkür ederim
Bizimde bugn 40 ımız çıktı. Spa'ya götürdüm oğlumu ve hiç uyumadığı kadar uyuyor maşallah bebekler için tek tek jakuziler var.40 dk yüzdü boyun simidiyle. Şehirlerinizde varsa hepinize tavsiye ederim kızlarSelam anneler. Bugün kırkımız doldu ama en kötü gecemizi geçiriyoruz. Eşim nöbetteydi apar topar geldi sakinleştirdi tekrar gitti. Uyandı hemen hala sallıyorım kıyamet koparıyor susmuyor. Çok çaresizim. Komşuya gitmeyi bile düşündüm neden böyle oldu anlayamıyorum
Kucağına al kulağına şşş de yüksek sesle ve yatağa otur zıpla yaylan canım hemen susar uyur kucağındaSelam anneler. Bugün kırkımız doldu ama en kötü gecemizi geçiriyoruz. Eşim nöbetteydi apar topar geldi sakinleştirdi tekrar gitti. Uyandı hemen hala sallıyorım kıyamet koparıyor susmuyor. Çok çaresizim. Komşuya gitmeyi bile düşündüm neden böyle oldu anlayamıyorum
Biz kapı önüne bile zor çıkıyoruz. Bir yavrum daha var yetemiyorum maalesef bebek palası ben ağladım güya tecrübeliyim. Gazı yok bir sürü emdi bir sürü mama yedi hatta hiç kusmazdı kustu çok yediği için çokça da gaz çıkardı. Anlamadım ki derdi ne. Maalesef YÖK kiraz çekirdeği nerden temin edebilirim acaba? Bugün eşim toktu banyo yaptıramadım yarın inş banyosunu yaptırırım. Yorgunluktan yeni sızdı.Bizimde bugn 40 ımız çıktı. Spa'ya götürdüm oğlumu ve hiç uyumadığı kadar uyuyor maşallah bebekler için tek tek jakuziler var.40 dk yüzdü boyun simidiyle. Şehirlerinizde varsa hepinize tavsiye ederim kızlar
Gazını çıkardı mı? Ya da Doymadı mı? Mesela benmki sürekli yeme potansiyelinde bu aralar. Nefessiz kalana kadar ağlıyor sütü gelene kadar
Sizde sıcak bi bnyo yaptırın üstüne yağ ile güzel bir masaj yapın.çok iyi geliyor.hem sakinleşiyor rahatlıyor gazda çıkarıyor. Kiraz çekirdeğiniz var mı ?
Yaptım cnm herşeyi denedim. Kucağıma alıp ninni söyledim pışpışladım dön Makinesi açtım beyaz gürültü açtım pusete koyup salladım ayağımda salladım meme verdim mama verdim yol sakinleşmiyor. Evi gezdirdim biraz sakinledi yine başladı.Kucağına al kulağına şşş de yüksek sesle ve yatağa otur zıpla yaylan canım hemen susar uyur kucağında
Hiç kendini kötü hissetme. Mesajlarıma denk gelmişsindir belki de, bnde hayatımın en kötü döneminden geçiyorum. Depresyona bile girecek fırsatım olmadı.Biz kapı önüne bile zor çıkıyoruz. Bir yavrum daha var yetemiyorum maalesef bebek palası ben ağladım güya tecrübeliyim. Gazı yok bir sürü emdi bir sürü mama yedi hatta hiç kusmazdı kustu çok yediği için çokça da gaz çıkardı. Anlamadım ki derdi ne. Maalesef YÖK kiraz çekirdeği nerden temin edebilirim acaba? Bugün eşim toktu banyo yaptıramadım yarın inş banyosunu yaptırırım. Yorgunluktan yeni sızdı.
Sizin Paşa’ya da maşAllah. Umarım hep böyle güzel günleri güzel uykuları olur kuzunun
Yaptım cnm herşeyi denedim. Kucağıma alıp ninni söyledim pışpışladım dön Makinesi açtım beyaz gürültü açtım pusete koyup salladım ayağımda salladım meme verdim mama verdim yol sakinleşmiyor. Evi gezdirdim biraz sakinledi yine başladı.
Ben çok gerginim zor günler geçiriyorum acaba ondan mı böyle oluyor bebek?
Lohusalığım bitti ben lohusa depresyonuna girdim
Allahalla ben mi yanlış anladım acabaOlmadi son care olarak bunu denim bide ,
Bibs mi aldin cnm sendd?
Gunde 3 kere 5 damla olabilir mi ? Zira ben günde sap simblex den 20 damla biogaia danda 5 damla veriyorum ona rağmen gene rahatlamiyor
Tabiki kalp olunca bide insan ekstra tedirgin oluyor ama şöyle soylim bunu siz farketmediyseniz cok sanslisiniz demekki cok ciddi bisey değil ama takibe gitmek gerekir doktor onayi şart. Oğlum aglarken elimizde morardı nefes alamadi 10-15 saniye zor kendine getirdik sonra doktora gittigimizde 2 delik olduğunu öğrendik ve aglatmadik hic o günden sonra. Suan kizimdada ufurum var dediler bende goturucem kalbe ama ciddi bisey oldugunu sanmiyorum 10 yenidogandan 9 unda o ufak 1 delik oluyor gecmis olsun simdiddn
Şu spayı bende düşünüyorum fiyat da aldım hatta. Sen bi kereliğine mi götürdün? 4 6 10 seansa kadar var.Bizimde bugn 40 ımız çıktı. Spa'ya götürdüm oğlumu ve hiç uyumadığı kadar uyuyor maşallah bebekler için tek tek jakuziler var.40 dk yüzdü boyun simidiyle. Şehirlerinizde varsa hepinize tavsiye ederim kızlar
Gazını çıkardı mı? Ya da Doymadı mı? Mesela benmki sürekli yeme potansiyelinde bu aralar. Nefessiz kalana kadar ağlıyor sütü gelene kadar
Sizde sıcak bi bnyo yaptırın üstüne yağ ile güzel bir masaj yapın.çok iyi geliyor.hem sakinleşiyor rahatlıyor gazda çıkarıyor. Kiraz çekirdeğiniz var mı ?
Aslında biogaia probiyotik onu sabah 5 damla veriyorum. Nurse harveys ise gaz damlası. Sabah 10 damla akşam 10 damla veriyorumCanim iki gaz damlas ni da aynı günde mi veriyosun günde 5 damla dedi bize siz nasıl kullaniyorsunuz
Yok ama kendim demir hapı içiyorum ondan olmış olabilir miYeşil kaka normal canım korkma. Demir veriyomusun bebeğe?
Öyle baya pahalı ama devlettr uğraşıcak zamanım da yok 2 küçük çocukla. Özelde hemen yaptırırım diye düşünüyorum daha vakit bulup oma da gidemedim.Bi spiral icin o fiyatlar çok degil mi yaa ben ilkinde de ikinci de de devlette taktirdim 40 çıksın bunda da gidip devlette taktircam.
Emziriyorsan önsüt ü alıp yağlı sütü almadığı zamanda öyle yeşil olabilir canım. Emzirirken bir göğüsü tam boşaltıp diğerini verYok ama kendim demir hapı içiyorum ondan olmış olabilir mi
Ben 19 martta gidince doktora tavsiyelerini yazarım umarım bir süreçtir ve kolaylıkla atlatirlarMayıs 2019 oğlum da aynı şekilde huyu suyu değişti gece uyuyamaz oldu uykusunda çığlık vs atiyo hatta odasını ayirmistik bebek olmadan ama artık yatmiyo geliyo kapımızda ağlıyor suan oturma odasinda oğlumla uyuyorum bebeği seviyor ama ne zaman emzirmeye kalksam geliyo sarılıyor bacağıma yatiyo bende bi uzmana danismak istiyorum bakalim psikolojisi baya etkilendi çok değişti bebekten sonra normaldede hırçın bi cocuktu suan da felaket
Olma ihtimali var. Ama yine de yeşil kaka olağan bir şey.Yok ama kendim demir hapı içiyorum ondan olmış olabilir mi