Onlar da hakli tabi ki, aminn insallah cok teşekkür ederimAma ne yapsın onlarda bunu soylemeliler ...ama bence ciddi bir şey değildir Allah'ın izniyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlar da hakli tabi ki, aminn insallah cok teşekkür ederimAma ne yapsın onlarda bunu soylemeliler ...ama bence ciddi bir şey değildir Allah'ın izniyle
Teyzemin de böyle bir sorunu var ufurme hamdolsun çok iyi 3 normal doğum yapmış 55 yaşında kadın çocukluğundan beri var şurada 6 yıldır ilaç verdi doktor.Onlar da hakli tabi ki, aminn insallah cok teşekkür ederim
Allah daha iyi etsin inşallah insan bebek cocuk olunca kıyamıyor, kendim de olsa bu kadar kafaya takmazdim, Allah büyük doktora gidelim bakalım, belki boşu boşuna endişe ediyorumdurTeyzemin de böyle bir sorunu var ufurme hamdolsun çok iyi 3 normal doğum yapmış 55 yaşında kadın çocukluğundan beri var şurada 6 yıldır ilaç verdi doktor.
Kesinlikle belkide birşey yokturAllah daha iyi etsin inşallah insan bebek cocuk olunca kıyamıyor, kendim de olsa bu kadar kafaya takmazdim, Allah büyük doktora gidelim bakalım, belki boşu boşuna endişe ediyorumdur
Bende doktora gittiğimiz gün öyle olmuştum. 10 saat falan uyumamıştı o ağladı ben ağladım. Karnı sert mi? Yiğitinki davul gibi ve çok sertti.Kızlar ya bitik haldeyim sabahtan beri ağlıyor şu anda da kucağımda bildiğin ağlamaktan sızdı zannedersin emzirmedim de çocuğu zehirledim ne olabilir ki bu kadar ağlayacak nasıl bir gaz sancısı olabilir ya da ben ne yemiş olabilirim ki bu kadar gaz yapacak aklım almıyor
Az önce o ağladı ben ağladım resmen kafayı yedim ya nasıl olur bu kadar ağıt neden olur
Insallah darisi bana benmde bugun 2.gun evde yuruyeblmeye basladim kendim tuvslete filan gidebiliyorumElhamdülillah benim 4 günde en azından kendim kalkabildim tabi ki çok yavaş tamamen ağrısız diyemem ama ilk günlerde ki acı olmuyor ve gece kendim bebeğimi beşikten alıyordum
Ben biogaia ile birlikte nurse harveys kullanıyorum. Çok şükür düzeldi. Gaz ilacı herkese farklı etki ediyor. Bana nurse harveys iyi geldiBio gaia kullandık bizde ama aynı bende yarın farklı bir gaz damlası almak istiyorum sap simplex yada maflor karar veremedim bir türlü
Ben de bunu araştırdım daha yeni. Anneler bel kısmına battaniye falan koyuyorlarmış biraz düzleştirmek için. Deneyemedim henüzYa kızlar bu nasıl kullanılıyor? Çocuk içinde iki büklüm oluyor ben anlamadım bundan bişeyEki Görüntüle 2800664
Canım içini yumuş Bi battaniye ile destekle, bebiş küçük kalıyo daha içindeYa kızlar bu nasıl kullanılıyor? Çocuk içinde iki büklüm oluyor ben anlamadım bundan bişeyEki Görüntüle 2800664
Aynıydık canım benim ben de aynılarını yaşadım. Herkes hemen hemen öyle oluyo sakin olmaya çalış sen o bebeğe harika yetiyorsun ilk zaman süt gelmeyebilir mama ver. Alt açmayı bebekler hiç sevmez ağlaması normal susturmaya çalışma susmuyolar ağla istediğin kadar tutma içinde... sen o bebeğe en çok yeten en iyi bakan insansın kendini ve bebeğini çok sevBenim bugun 2.gunum Sezaryende .. logusa sendromuna girdim sanrm hic böyle aglak.bi insan degildim surekli ağlıyorum..
Bebis doymuyor sizinde bolemiydi cok emiyo surekli emiyo biraz geliyor ama yetmiyor o yuzden mecbur mama takviyesi vermek zorunda kaldik . Kakasini yaparken de ağlıyor cok altini degistirirken en cok agliyor napcgmzi sasirdik 5 kisi bi bebege zor bakiyoruz surekli yarim saatte bir agliyo ellerini emiyo herseyden yedim rezene çayıda iciyorum ama daha 2.gun normalmidir
Allah daha iyi etsin inşallah insan bebek cocuk olunca kıyamıyor, kendim de olsa bu kadar kafaya takmazdim, Allah büyük doktora gidelim bakalım, belki boşu boşuna endişe ediyorumdur
Biz philips aventin neredeyse her bebeğin tuttuğunu söyledikleri ultra soft modelini aldık bebek tuttu ama 2 dkda bir atıyordu, öyle olunca da bir anlamı yoktu. Nuk aldık o da aynı şekilde oldu. Bibs aldık son çare ve çok şükür daha uzun tutuyor. Gazı varsa vs doğal olarak atıyor ama diğerlerine göre çok daha iyi. Biz çok memnunuz
Elhamdülillah canım sık dişinş hepsi geçip gidecek inşallahInsallah darisi bana benmde bugun 2.gun evde yuruyeblmeye basladim kendim tuvslete filan gidebiliyorum
Bundan aldık canımBibsin hangi modelini aldin cnm anne memesine benzeyenimi. Uzun uc olani
Ben de ikili deneyebilirim o zaman çok teşekkür ederimBen biogaia ile birlikte nurse harveys kullanıyorum. Çok şükür düzeldi. Gaz ilacı herkese farklı etki ediyor. Bana nurse harveys iyi geldi
Evet sert hatta dediğin gibi davul gibi kendimi çok çaresiz hissettim resmen Allah başka dert vermesinBende doktora gittiğimiz gün öyle olmuştum. 10 saat falan uyumamıştı o ağladı ben ağladım. Karnı sert mi? Yiğitinki davul gibi ve çok sertti.
Çoğu şeyi bende yemiyorum. Yesek ne olacak acaba