2021 Şubat Anneleri

Merhaba süt alerjisi var demişsiniz, tez zamanda atlatirsiniz inşallah. Belirtiler neydi acaba ve sütü kesince geçti mi şikayetleriniz?

Keşke benimki de aramızda yatsa sırtı yere gelmesin asla hemen uyanıyor sen uyuyabiliyorsun ne güzel beterin beteri var
Canım aklıma geldi..sıcak su torbası denedin mi? Kucakta senin sıcaklığına alışmış ya..ben suyu kaynatmadan peluş kaplı bi su torbam var ona koyup pusetinde bacaklarının altına onu koyuyorum..o sıcaklıkla hem uyuyor hem gazını kolay çıkartıyor..tavsiye ederim bi dene.. Ama dikkat et tabi hem çok sıcak olmasın havasını da alıp kapat kapağını hemde yarışına kadar doldur.. kullanacaksan..

Kızlar ya bu alt değiştirme rutinini oturtamadım gitti . Ya gecikiyorum zıbınları ıslanıyor ya erken değiştireyim derken uykusunu bölup uyandırıom uukuya zor gecıyor. Mesela saat 9 buxukta akşam değiştim saat şuan oniki bucuk ama güzel yyuyor değiştirmelimiyim. Yoksa uyanmasınımı beklemeliyim. Kakada hemen değişiyorum buarada mevzumuz idrardan sonraki süre.

Onu da bi deneyeyim kuzum bakalım ama biraz riskli işte evdekiler izin vermeyebilir

Bu arada gaz sancısı olan bebeişli annelere iki taviyem var bende cok işe yaradı. Birncisi hamak arakdaş verdi gece gündüz onda içinde de reflü yatagı var onda yatıo. ikincisi ise kiraz çekirdeği yastığı. Karnına yada ayaklarına ısıtıp koyuyorum pırt pırtta pırt pırt :))

Sıcak su torbasına bebişlere denemeyin anneler . Kiraz çekirdeği yastıgı var. Fırında ısıtıyorsunuz kullanım şekli yazar internette. Socak su torbası riskli. Kendimede kiraz çektdegi yastıgını ısıtıyorum artık. Fırını 150 derece yapıp 15 dk içinde tutup cıkarıyoruz. Karna ayaklara tutup uzun süre sıcak kalmasını saglıyoruz

Aynen ben de çok memnunum kiraz çekirdeği yastığından

Ya onu çabuk soğuyo yazmışlar. Nerden aldın

Bebekler için kiraz çekirdeği var ondan alabilirsiniz ben dediğinizi karaz cekurdegiyle yapıyorum

Bezi büyükse ıslanır sanki benimki ilk zamanlar ıslanıyordu 1 defa bile yapmış olsa büyükse bezi ıslanır zibinlari

Onu da bi deneyeyim kuzum bakalım ama biraz riskli işte evdekiler izin vermeyebilir
Allah yardımcın olsun canım inşallah bi düzene girer bebeğin.. arkadaşlar kiraz çekirdeği demişler.. su torbası riskli diye..olmadi onu dene inşallah ise yarar..

Beslenmesi nasıl fazla emdiğini düşünüyorsan uyandırıp değiştir. Akşam saatleri sapıtıp çok emiyorlar genelde bebeler Bezi göbeğini ortalıyor mu, göbek altına geliyorsa üst kısım küçük, göbeğini geçip üstüne geliyorsa bez büyüktür. Her iki durumda da sızma yapıyor. Başta 1 küçük, 2 büyük geldiğinden yaşadım sızdırmayı. Ben uyandırmıyorum. Sıkıca sarıp gögsüme yatırdım 9.30da, öyle sızmışım. Şimdi uyandık, sızıntı yok.

Arkadaşlar gece hangi sıklıkta emziriyorsunuz benimki saat başı uyanmaya başladı resmen

Bebek kucağımda uyuyor yatağa koyunca uyanıyor büyük anne yanında yatabilir miyim diye geldi ama o da uyumuyor sen de uyu diyor bir de bana elime geçse uyurum 3 gün uyanmam

Bebek kucağımda uyuyor yatağa koyunca uyanıyor büyük anne yanında yatabilir miyim diye geldi ama o da uyumuyor sen de uyu diyor bir de bana elime geçse uyurum 3 gün uyanmam
İşte bana dönmüşsün kuzum bir de senin büyük var ben çareyi biraz ana kucağı beşiklerde buldum 4 moms olanlarda. Beyaz gürültü açıp kundak yapıyorum odayı da karanlık edip onda sallıyorum uyuyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…