Al benden de o kadar. Bazen astığı suratı görmezlikten geliyorum. Erkeğin küseni daha fena ciddenOtursun ekmek yesinzatin 3 çoçuk var yardım edenin yok
Aynen yalanırDün mama verdim olduğu gibi kustu canım ya aç olsa yalanır ya da ağlar bizimki kucakta uyutun ama beşiğe koymayın diyo
Ya çok zor devlet ama her şeye para vermek istemiyorum artık, göz muayenesi de var daha. Aviccenada muayeneyle 500 ü buluyor
Gazi var annesi gazı varBenimki de hep slingte uyuyo ya da kucakta dolaşarak. Nasıl çözecez bu durumu ya bazı bebekler mis gibi uyuyo
Of çok fenaymış seninki Allah yardımcın olsun canımBenim kv geçen gün yemeğim suyundan verelim bebeğe diyo ya 20 günlük bebeğe!! Bir de benim ilk sütün gelmedi geç geldi nişasta yapalım verelim diyodu
Ya zamanla rayına oturuyor canım yemek işi. Bi rutin tutturunca zaman kalıyor onu da yapmayaSulu yemekten sayarsan tek alternatifim yoğurtlu makarnaıspanağı temizleyecek biri olsa bak o da sulu yemek
1den 3. Ay sonuna kadar. Yeğenime kanser teşhisi kondu da, Ankaraya gidebilirim. erkenden halletmek istiyordum devlette.Göz muaynesi devletye daha kolay aslında hemen sira veriyolar ben gittim saatinde gitsem o gun bile yapicaklardi 2 gün sonda gidicem ben göze devlete. Valla aynsn öyle bide benimki prematüre diye kafa-kalça-bobrek ultrasonu yapilmasi lazim mümkün değil özelde yaptırmam. bide Kalca ultrasonu 3 aylikken cekilmiyormu zaten ya 2 ay sonraya verdiyseler randevu tam ayina denk geliyor gibi bişey bize cocuk doktoru yogun bakimdan taburcu olurken 3 aylikken kalca ultrasonu demişti
Oha! Aklıma şey geldi. Ben büyük çocuğuma menemen yediriyordum bebek ağladı ona bakarken koluna menemen değdi. Hoppp annem aradı baktım telefona. Ne yapıyorsun dedi. Dedim bebeğe menemen yediriyorum.Benim kv geçen gün yemeğim suyundan verelim bebeğe diyo ya 20 günlük bebeğe!! Bir de benim ilk sütün gelmedi geç geldi nişasta yapalım verelim diyodu
Öyle tabi canım çok şükür halimizeGazi var annesi gazı vargeçecek buna da çok şükür diyelim
Sen yanlış birşeyler yapıyor olabilir misin? Mesela ağlamasına izin ver. Yenidoğan tabi hep kucak ister ama birkaç saat yatabilir bir şekilde. Sallasan sevmiyor muKeşke benimki de aramızda yatsa sırtı yere gelmesin asla hemen uyanıyor sen uyuyabiliyorsun ne güzel beterin beteri var
Var kuzum aldık ondan onda duruyo biraz allahtan bizi kurtarıyo oAynen yalanırbenim kız yüzümü yalıyor mesela demek ki kucağa alışmış senin bebek bı yerde gördüm sallanan beşikler var elektrikli öyle bişey lazım o zmn durur belki foto varsa atarim
Ağlayınca almayınca katılıyor nasıl ağlatayım. Her bebek farklı oluyo benimki de beni istiyo sürekli ama buna sağlıklı bi çözüm bulmaya çalışıyorumSen yanlış birşeyler yapıyor olabilir misin? Mesela ağlamasına izin ver. Yenidoğan tabi hep kucak ister ama birkaç saat yatabilir bir şekilde. Sallasan sevmiyor mu
Sleepy molfix oranla çok küçük zaten de molfix taşırmıyor mu pekiOğlum 5.400 ben 3 noya geçtimhem sleepy hem molfixte. Sleepy çok sıktı bacaklarını. 3 no efil efil takıyor oh mis
Allah kalıcı acil şifalar versin inşYa zamanla rayına oturuyor canım yemek işi. Bi rutin tutturunca zaman kalıyor onu da yapmaya
1den 3. Ay sonuna kadar. Yeğenime kanser teşhisi kondu da, Ankaraya gidebilirim. erkenden halletmek istiyordum devlette.
Sakinleştir tekrar bırak. Yine ağlayınca yine aynısını yap. Yoksa çok zor yani. Benim ilk çocuğum gerçekten çok zordu ama yine de bir günden toplam 6-8 saat arası uyurdu sallayarak falanAğlayınca almayınca katılıyor nasıl ağlatayım. Her bebek farklı oluyo benimki de beni istiyo sürekli ama buna sağlıklı bi çözüm bulmaya çalışıyorum
Ya zamanla rayına oturuyor canım yemek işi. Bi rutin tutturunca zaman kalıyor onu da yapmaya
1den 3. Ay sonuna kadar. Yeğenime kanser teşhisi kondu da, Ankaraya gidebilirim. erkenden halletmek istiyordum devlette.
Bundan almıştım ama geri veriyim o zamanBenimki sling tatlım kanguru olması için oturma pozisyonu olması lazım bebeerimizin oturmalarina daha çok var seninkinde öyle yazıyorsa nasıl birşey fotosunu gönderebilir misin sling de anne karnında gibi yatış pozisyonu vs alıyor oturmuyorum mesela iki bacağını ayırıp
Allah yardımcın olsun inşallah.senin işin daha zzor.esim hiç yemek seçmez çok şükür. Allah in izniyle rahatlıylacagiz zamanla. Bugün daha huysuzdu benim ufaklık. Yok 40 ı çıkınca hani rahatlıyla caktık, hepsi ayyuka çıktıEğer evde huylumuz varsa o kolaylıkta yokEşim kırmızı et yemez, dondurulmuş yeşil fasulye yemez. Kabak bamya yemez. İş yerinde her gün dışarıdan tavuk tükettiği için evde tavuk yemez. Makarnayı yemekten saymaz. Kek kurabiyeyi hiç sevmez. Ben evde şöyle geziyorum
Aslında eskiden bize de vermişler nisastali mama 1980 li yillarda...Çok garip ya o zamanlar kimse zararlı olduğunu söylememiş... Şimdi ise ilk 6 ay sadece anne sütü ve ek gıdaya blw yöntemi ile geçiliyor. Sebze haşlamalari ile başlanıyorBenim kv geçen gün yemeğim suyundan verelim bebeğe diyo ya 20 günlük bebeğe!! Bir de benim ilk sütün gelmedi geç geldi nişasta yapalım verelim diyodu
Çok sağol canım, Allah başka dert vermesin ilk basta çok üzüldüm ama çözümü var inşallah kısa sürede geçerÇok geçmiş olsun tatlım