Bizimkide öyle beşiği de uyumuyor. Koyduğum an uyanıyor. Aramızda yatırıyoruz ben iki büklüm uyuyorumDün mama verdim olduğu gibi kustu canım ya aç olsa yalanır ya da ağlar bizimki kucakta uyutun ama beşiğe koymayın diyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimkide öyle beşiği de uyumuyor. Koyduğum an uyanıyor. Aramızda yatırıyoruz ben iki büklüm uyuyorumDün mama verdim olduğu gibi kustu canım ya aç olsa yalanır ya da ağlar bizimki kucakta uyutun ama beşiğe koymayın diyo
Çapraz bağlama yapıyorsun Di mi? Bi kullandığın ürün bi yeni kullanacağın ürünü tak bebeğe. Direkt bağlasan farklı bezi o da kızarır, pişik yapar. Ben canbebe lila renkli paketi kullanıyorum en başından beri, memnunum. denemediysen ona da şans ver. Nadir pişik kremi kullanıyorum.Ben de aynı şekilde denedim O zaman bi de molfix 1 numarayı deneyeyim
Benim kv geçen gün yemeğim suyundan verelim bebeğe diyo ya 20 günlük bebeğe!! Bir de benim ilk sütün gelmedi geç geldi nişasta yapalım verelim diyoduBilmezler öyle ayrı deterjan ama banyo suyuna atarlar her şeyi neysek benim kv değil de teyzeler anneme telefonda söylüyorlar annem geçiştiriyor
Doktorumuz kendi uyansın uyandırma, ama 4 saati de geçiyorsa kaldır emzir dedi. Gece kaka yapmadıkça değiştirmiyorum bezini uykusu açılıyor çünkü. Dün de emzirme danışmanının canlı yayınını izledim 15 günden sonra hiç kaldırmayın diyor. Gece uyku düzenini kurması için ileriye yönelik yatırım diyor.Kızlar merhaba
gece alarm kurup mu kalkıyorsunuz yoksa bebek kalkınca ve besleyip altını değiştiriyorsunuz? kuruyordum da bazıları gerek yok diyor bilemedim
Bazen sert çıkmak lazım sustukça tepemize çıkacaklar 2.çocuktn sonra benimde sesim çıkıyor artık. Onu da ilk defa duydum erkeğin 37 günde kırkı çıkar diye ne farkı varmış ki
Nerdeyse 700 tl ye geliyor parası da iyiymiş artık 10000 de olsa vericem 3. Yü yüreğim kaldırmaz deli çıkarım valla
İstanbulda olan arkadaşlar, Kalça çıkıklığı testi için devletten randevu alanlar var mı? Zeynep Kamil iki ay sonraya randevu verdi. Başka hangi hastaneler yapıyor bunu devlette biliyor musunuz?
Sulu yemekten sayarsan tek alternatifim yoğurtlu makarna ıspanağı temizleyecek biri olsa bak o da sulu yemekKızlar ne yiyip ben içiyorsunuz ya ? Gaz yapmasın diye doğru düzgün yapıcak bişey yok , kış sebzelerinin hepsi nerdeyse gaz yapıyor, kuru bakliyat da öyle . Kuru kuru şeylerden gına geldi artık
Ya çok zor devlet ama her şeye para vermek istemiyorum artık, göz muayenesi de var daha. Aviccenada muayeneyle 500 ü buluyorÜmraniye devlette hic randevu yok elim boş döndüm valla
Böyle şeyleri internette görünce şaşırıyorum bu bilinçsizlikle bunca insan nasıl hayatta kalmış cidden çok ilginç Gerçi eskiden bebek ölümü olunca kimse bebeye yedirdiğimiz/içirdiğimiz şeylerden ya da yaptığımız yanlış uygulamalardan olmuş olabilir mi diye düşünmüyordur, al karısı boğmuştur diyorlardırBenim kv geçen gün yemeğim suyundan verelim bebeğe diyo ya 20 günlük bebeğe!! Bir de benim ilk sütün gelmedi geç geldi nişasta yapalım verelim diyodu
Makarnanın her çeşidini yiyoruz valla dükkan açarım bende taze fasulye çorba çeşitleri yiyorum arada patlıcan yapıyordum o da dokundu artık napcağımı şaşırdımSulu yemekten sayarsan tek alternatifim yoğurtlu makarna ıspanağı temizleyecek biri olsa bak o da sulu yemek
Eğer evde huylumuz varsa o kolaylıkta yok Eşim kırmızı et yemez, dondurulmuş yeşil fasulye yemez. Kabak bamya yemez. İş yerinde her gün dışarıdan tavuk tükettiği için evde tavuk yemez. Makarnayı yemekten saymaz. Kek kurabiyeyi hiç sevmez. Ben evde şöyle geziyorumKızlar yemek konusu açılmış. Marketlerde dondurulmus bamya, yeşil fasulye, ıspanak tarzı şeyler var. Valla çok rahat oluyor. Ben kolayını buldum. Sizde yapın öyle. Soğanı kavur salçayı kat ne pisireceksen koy kavur suyunu koy. Vallahi 20 dakikanızı almaz
bende de momfortbaby kanguru var aslında yenidoğan aparatı ekleniyor ama benim içime sinmediği için kullanmıyorum. Yine 5-6 ayı bekleyip kullandım oğlumda oturma pozisyonuna geldiği içinMerhaba benim aldığım kanguruda 3 aydan itibaren yazıyo 4 kilo ve üzeri yazıyo birde.
4.500 4600 civarı kilosu 49 günlük oldu bugün 60-65 günlükken kullanmaya başlayabilirmiyim sizce ne zaman kullanılcağını bilemeyenlerdenim bende :)
İlk oğlumda beşiktaş sait çiftçide yaptırmıştım çoçuk doktoruna ranrevi alıp aynı gün yapılmıştı, medipolde 165 çektirdikİstanbulda olan arkadaşlar, Kalça çıkıklığı testi için devletten randevu alanlar var mı? Zeynep Kamil iki ay sonraya randevu verdi. Başka hangi hastaneler yapıyor bunu devlette biliyor musunuz?
Oğlum 5.400 ben 3 noya geçtim hem sleepy hem molfixte. Sleepy çok sıktı bacaklarını. 3 no efil efil takıyor oh mis5kilodan sonra 2 numara diye biliyorum ben de molfix kullanıyorum 1 numaranın bitmesini bekliyorum tam 5 kiloyuz
Otursun ekmek yesin zatin 3 çoçuk var yardım edenin yokEğer evde huylumuz varsa o kolaylıkta yok Eşim kırmızı et yemez, dondurulmuş yeşil fasulye yemez. Kabak bamya yemez. İş yerinde her gün dışarıdan tavuk tükettiği için evde tavuk yemez. Makarnayı yemekten saymaz. Kek kurabiyeyi hiç sevmez. Ben evde şöyle geziyorum
Keşke benimki de aramızda yatsa sırtı yere gelmesin asla hemen uyanıyor sen uyuyabiliyorsun ne güzel beterin beteri varBizimkide öyle beşiği de uyumuyor. Koyduğum an uyanıyor. Aramızda yatırıyoruz ben iki büklüm uyuyorum
İlk coçuğumda haftada gelip evimi temizlemiş anne iki kere geldin dedim, bu doğumumda doğuma gitmedin önçeki gün tek başıma yaptım eşim söyleyince ne olacak bende kendim yapmıştım demiş, allah muhtaç etmesin, ya şu kırk çıkarma gibi saçması yok zatenBazen sert çıkmak lazım sustukça tepemize çıkacaklar 2.çocuktn sonra benimde sesim çıkıyor artık. Onu da ilk defa duydum erkeğin 37 günde kırkı çıkar diye ne farkı varmış ki
Nerdeyse 700 tl ye geliyor parası da iyiymiş artık 10000 de olsa vericem 3. Yü yüreğim kaldırmaz deli çıkarım valla
Canım vurdurma bebek anlamaz olur mu yanlış o düşünce bence. En fenası canı acır ağzı dili yok ki söylesin. Bizde vurma yok ortanca sadece mutsuz içine kapandı. Kıskançlık olmazsa anormalmiş zaten. Kıskanacak tabi ama vurdurma her yolu dene konuş anlat olmadı vurmadığı zamanlar bi hediye ver,tablo yap diyorlar vurmadığı günün sonu stiker yapıştırsın mesela.Abisi ablası olanlar dengeyi nasıl kuruyorsunuz abimiz vurup geçiyor tepki göstermemeye çalışıyorum ama nasıl çözeceğim bilmiyorum, arkadaşım bebek ona vurulduğunu anlamayacak ama abisi ona kızıldığını iki gün sonra hatırlayacak dedi çok doğru ama nasıl çözümleyeceğim