Gerçekten insanın annesi gibi kimse olamıyor . Artık beklentimi 0 a indirdim misafir gibi sevip gidiyorlar.Benim büyük duruyor ama yalnız bırakamıyorum kibiçe gamsızlar denk gelmiş ne yapalım
Amin canım. Yazarım haber veririm fiyatı ne kadarmış bu arada?Valla cok zor Allah kolaylık versin cnm.
Valla 3 doktorda ayni seyi dedi sezeryan sonrasi 2-3 ay geçmeli diye bi sor istersen ben tekrardan sormadim Nuran hocaya ama sordugunda hususi olarak banada yazsana ne dedi diye. Valla fiyat vs bile almıştım hastahaneden esim izin aldi hatta bugun isten bu iş için ama doktorlar hep bu şekilde söyledi
Ben böyle yaptıklarında misafir gelip gitmelerini de istemiyorumda yapcak bişi yok, takmış çocuğun kırkını kaçıkcı gün çıkaralımmış erkek bebeklerin 37 de çıkarmış eh son kızdım kırkını çıkarmasak ne olacak sanki dedim anladı iyi sen Cuma günü yıkarsın dedi gittiGerçekten insanın annesi gibi kimse olamıyor . Artık beklentimi 0 a indirdim misafir gibi sevip gidiyorlar.
Amin canım. Yazarım haber veririm fiyatı ne kadarmış bu arada?
Bebeğe de yazık ama ben kızıma vurduğu zaman kizmaktan çok sasirdigimi ifade ettim normal zamanlarda 1 defa sevgimi belli ediyorsam 5 defa etmeye çalıştım bebek sevgi sözlerinden anlamaz ama büyük olan anlıyor ona daha çok hitap ettim bebeğe büyük yanımdayken bir şey söylemiyorumAbisi ablası olanlar dengeyi nasıl kuruyorsunuz abimiz vurup geçiyor tepki göstermemeye çalışıyorum ama nasıl çözeceğim bilmiyorum, arkadaşım bebek ona vurulduğunu anlamayacak ama abisi ona kızıldığını iki gün sonra hatırlayacak dedi çok doğru ama nasıl çözümleyeceğim
Benimki dün gece 3 de uyandı geri uyumadık neyse gündüz uyursa bende uyurum dedim inanılmaz bir gaz sancısı vardı beyefendi uyudu ama sling de kucağımda uyudu ben yine uyuyamadımBebeleriniz uyumayan cağnım anneler gündüz nasıl peki ve uyumayınca napıyo ağlıyo öu meme mi istiyor
Bu 40 muhabbetinde bebeğin banyosuna bir sürü ıvır zıvır koyuyolar. Benim seyimimle çocuğu aşureye çeviriyolarbana saçma geliyo. Anahtar koyuyo evi olsunmuşş falan. Anahtara gerek yok duamı eder yıkarım bu objeler bana putlaştırma gibi geliyor kv ile tartıştık bu nedenle. Kendisi çok özeniyo ama ne torunla ilgili bir hevesi var ne de bakımıyla ilgili bişey bildiği var. Bebeğe ayrı deterjan aldım diye dalga geçti benle bilmiyormuş öyle olması gerektiğini
önceki gün ne gündüz uyudu ne gece... kendimi çok çaresiz hissettim. Bu gece yatağa koyduktan maksimum 40-45 dk. sonra uyandı hep. Kaka sorunu var diye düşündüm ama yaptıktan sonra da uyumadı kendi başına. 6’da kucağımda uyudu, daha yeni koydum yerine. Bakalım ne kadar uyuyacakBebeleriniz uyumayan cağnım anneler gündüz nasıl peki ve uyumayınca napıyo ağlıyo öu meme mi istiyor
Bizim nerdeyse her günümüz öyleönceki gün ne gündüz uyudu ne gece... kendimi çok çaresiz hissettim. Bu gece yatağa koyduktan maksimum 40-45 dk. sonra uyandı hep. Kaka sorunu var diye düşündüm ama yaptıktan sonra da uyumadı kendi başına. 6’da kucağımda uyudu, daha yeni koydum yerine. Bakalım ne kadar uyuyacak
Benimki de hep slingte uyuyo ya da kucakta dolaşarak. Nasıl çözecez bu durumu ya bazı bebekler mis gibi uyuyoBenimki dün gece 3 de uyandı geri uyumadık neyse gündüz uyursa bende uyurum dedim inanılmaz bir gaz sancısı vardı beyefendi uyudu ama sling de kucağımda uyudu ben yine uyuyamadım
Canım aç olabilir miBeni biliyosunuz artık kafayı yicem hiç uyumuyo bittim artık ya ne sevgimi verebiliyorum ne ilgimi maş gibi sadece emzirp uyuması için sallıyorum aramızda hiçbi bağ yok çünkü generiyorum yorgunluktan
Allah kolaylık versin. İnsan çok yoruluyor gece uykusuz kalınca. En kötüsü de sorunun ne olduğunu bilememek.Bizim nerdeyse her günümüz öyle
Ben de aynı şekilde denedimRica ederim evet kalıplar çok de farklı en küçüğü sleepy sonra prima sonra molfix 1 numara üçünü de denedim şuanda molfix kaldı bir tek elimde o da bitince 2 numaraya gececem 5 kiloyuz çünkü
Bende hiç yanında sevmiyorum emzirme ve uyku hariç almıyorul, anlatmaya çalışıyorul ama her ğün vuruyorBebeğe de yazık ama ben kızıma vurduğu zaman kizmaktan çok sasirdigimi ifade ettim normal zamanlarda 1 defa sevgimi belli ediyorsam 5 defa etmeye çalıştım bebek sevgi sözlerinden anlamaz ama büyük olan anlıyor ona daha çok hitap ettim bebeğe büyük yanımdayken bir şey söylemiyorum
Gerçekten insanın annesi gibi kimse olamıyor . Artık beklentimi 0 a indirdim misafir gibi sevip gidiyorlar.
Amin canım. Yazarım haber veririm fiyatı ne kadarmış bu arada?
Dün mama verdim olduğu gibi kustu canım ya aç olsa yalanır ya da ağlar bizimki kucakta uyutun ama beşiğe koymayın diyoCanım aç olabilir mi
Kesinliklee hep uyku eğitmenlerine yazdım ama 3 aya kadar normal diyo ama emip uyuyan bebekleri görünce neden benimki böyle diyo insanAllah kolaylık versin. İnsan çok yoruluyor gece uykusuz kalınca. En kötüsü de sorunun ne olduğunu bilememek.
Bazen sert çıkmak lazım sustukça tepemize çıkacaklar 2.çocuktn sonra benimde sesim çıkıyor artık. Onu da ilk defa duydum erkeğin 37 günde kırkı çıkar diye ne farkı varmış kiBen böyle yaptıklarında misafir gelip gitmelerini de istemiyorumda yapcak bişi yok, takmış çocuğun kırkını kaçıkcı gün çıkaralımmış erkek bebeklerin 37 de çıkarmış eh son kızdım kırkını çıkarmasak ne olacak sanki dedim anladı iyi sen Cuma günü yıkarsın dedi gitti
Nerdeyse 700 tl ye geliyor parası da iyiymişİki cesit varmış bi tanesi 565+muayne
İkinciside 300 küsur demişti yine+muayne ücreti. Bana 565₺ lik olani takicagini söylemişti Nuran hoca. ben fiyat alicagimi hangisini takicaksiniz diye sormuştum ordan biliorum