Köfte yapıp buzluğa atmak lazım, pazara gittilm bu uğraştırır o gaz yapar pırasa aldım geldim, buzlukta boş annemle ayrı şehirlerdeyiç, kaynanamlar dün kahvaltıya geldiler bi yemek çorba yapalım demeden gittiler güya biz arada gelip temizliğini yaparız demiştilerGitti Allahtan yakın oturuyor bugün büyük oğlanı yolladım dediğin gibi buzluktan taze fasulye yaptım. Arada milföy den börek yapıyorum beni kesiyor canım seviyorsan ondan yap .
Bende öyleyim valla düşün düşün ne yapcam diye bişey bulamıyorum dediğin gibi küçük çocuk da var yemeksiz olmuyor yoksa makarnayı yoğurtlar yeriz
Köfteyi yaptım ama sürekli onu yiyoruz o da dayanmıyor. Bide biz onlara hizmet edicez nasıl rahat insanlar öyle gamsız olmak lazım vallaKöfte yapıp buzluğa atmak lazım, pazara gittilm bu uğraştırır o gaz yapar pırasa aldım geldim, buzlukta boş annemle ayrı şehirlerdeyiç, kaynanamlar dün kahvaltıya geldiler bi yemek çorba yapalım demeden gittiler güya biz arada gelip temizliğini yaparız demiştilerne yicez bilmiyorum artık
Benimki sling tatlım kanguru olması için oturma pozisyonu olması lazım bebeerimizin oturmalarina daha çok var seninkinde öyle yazıyorsa nasıl birşey fotosunu gönderebilir misin sling de anne karnında gibi yatış pozisyonu vs alıyor oturmuyorum mesela iki bacağını ayırıp oturtamam sling de bileMerhaba benim aldığım kanguruda 3 aydan itibaren yazıyo 4 kilo ve üzeri yazıyo birde.
4.500 4600 civarı kilosu 49 günlük oldu bugün 60-65 günlükken kullanmaya başlayabilirmiyim sizce ne zaman kullanılcağını bilemeyenlerdenim bende :)
Benim büyük duruyor ama yalnız bırakamıyorum kiKöfteyi yaptım ama sürekli onu yiyoruz o da dayanmıyor. Bide biz onlara hizmet edicez nasıl rahat insanlar öyle gamsız olmak lazım vallaaynı durumdayız büyük elimi ayağımı bağlıyor
Mukuslu kanli kaka gördük ne yazikkiSüt alerjisi duguunu
Süt alerjisi olduğunu nasıl anladınız
Otri bebe ile nasıl çektiniz önce serum fizyo mu sıktınız burnuna? Ben dr a sordum kullanabilirsin de kullanmayabilirsin de dedi. Bazen burnunun Içinde sümük görüyorum.Benim oğlumda da hırıltı var gibiydi çektim otri bebeyle
Hiç duymadım 3 ay diye canım benim görümcem 40 dan sonra taktırmıştı hiç riske atmak istemiyorum Nuran hanım a soriyim takılır derse Cumartesi giderim. Amin Allah samada kolaylık versin büyükler daha zor valla bütün gün anne annebizimde köfteden içimiz çıkacak değişiklik aranıyor
Aldım tatlım çok memnunum olmasaydı bugün rezildim kucağımdan hiç inmedi gaz sancısı dan slingin içinde uyudu hep
Kızlar sleepy bir numara bez kullanıyprdum bitti. Bayagıda depolamştm ama günde enaz 7 tane değişince bitti. 2 numaraya ne zaman geceyim . Kaç numara bez kullanıyorsunuz bebişim 25 günlük
Bende düşünüyorum da kararsızım. Hangi marka bu?Aldım tatlım çok memnunum olmasaydı bugün rezildim kucağımdan hiç inmedi gaz sancısı dan slingin içinde uyudu hep
Benimki 42 günlük canım. Biz kilo almaya başladığını görünce ve anne sütü de tam.olarak gelip çocuğun karnı doymaya başlayınca alarm kurmayı bıraktık. Ilk basta sarilik ridki.olunca uyuyakaliyor çünkü. Bence sen yine 1 hafta daha alarm kurup sonra akışına bırakabilirsin. Bir düzen oluşacaktır zaten.Bebeğiniz kaç günlük acaba, benimki 10 günlük bende mi uygulasam bunları. Benim doktorum hiçbişi söylemiyor, doktorunuz ilgiliymiş
Benim de brokoli ve karnibahar çürüdüBen de bugün tavuk suyuna eristeli sebzeli tavuk suyuna çorba yaptım patates kizarttim
Hepimiz yazalım mı ne yemek yaptık diye fikir olsun
Dolapta brokoli karnibahar var korkumdan yemiyorum
Sleepy 2 no çok büyük değil ona geçebilirsin cnm. Ama 3 no biraz büyük 4-10 kg.Kızlar sleepy bir numara bez kullanıyprdum bitti. Bayagıda depolamştm ama günde enaz 7 tane değişince bitti. 2 numaraya ne zaman geceyim . Kaç numara bez kullanıyorsunuz bebişim 25 günlük
Çok geçmiş olsun tatlımMukuslu kanli kaka gördük ne yazikki