Ben de deneye deneye en rahat bugün becerdim takmayı kutuda gösteriyor zaten yaparsın merak etmeAy bendd bundan siparis verdim inşallah becerebilirim bende 2 gune gelid sanirim
Önce serum fizyolojik sık tabi kuru kuru tahriş olmasın sonra otribebeOtri bebe ile nasıl çektiniz önce serum fizyo mu sıktınız burnuna? Ben dr a sordum kullanabilirsin de kullanmayabilirsin de dedi. Bazen burnunun Içinde sümük görüyorum.
5kilodan sonra 2 numara diye biliyorum ben de molfix kullanıyorum 1 numaranın bitmesini bekliyorum tam 5 kiloyuzKızlar sleepy bir numara bez kullanıyprdum bitti. Bayagıda depolamştm ama günde enaz 7 tane değişince bitti. 2 numaraya ne zaman geceyim . Kaç numara bez kullanıyorsunuz bebişim 25 günlük
Selvi bebeBende düşünüyorum da kararsızım. Hangi marka bu?
3900 üz 1 kullanıyoruz 2 ye yeni geçiçez bence size büyük gelirKızlar molfix pure&softun 2 beden bezinin büyüklüğü nasıl? Bebeğim 3100 kg. 2 beden alsam büyük gelir mi?
5 kiloyuz molfix bir numara kullanıyoruz bitince 2ye geçerim diye düşünüyorumKızlar molfix pure&softun 2 beden bezinin büyüklüğü nasıl? Bebeğim 3100 kg. 2 beden alsam büyük gelir mi?
Evet canım sümük vardı benimkinde de alamıyorum hırıltıda var gibiydi önce serum sıktık sonra çektik otri bebeyle gerçektende sümük çıktıOtri bebe ile nasıl çektiniz önce serum fizyo mu sıktınız burnuna? Ben dr a sordum kullanabilirsin de kullanmayabilirsin de dedi. Bazen burnunun Içinde sümük görüyorum.
3900 üz 1 kullanıyoruz 2 ye yeni geçiçez bence size büyük gelir
Çok teşekkür ederim5 kiloyuz molfix bir numara kullanıyoruz bitince 2ye geçerim diye düşünüyorum
Ben üç günde bir banyo sonrası burun yumuşayınca yapıyorum.Serum fizyolojik de sıkıyorum.Otri bebe ile nasıl çektiniz önce serum fizyo mu sıktınız burnuna? Ben dr a sordum kullanabilirsin de kullanmayabilirsin de dedi. Bazen burnunun Içinde sümük görüyorum.
45teyiz hala aynı saatte aynı ağlamalar... İnşallah kendin düzen oturursun hemencecik. Kaynanam yok ama cici kaynanam ve kaynana aratmayan bi kayınpederim var. Dün beni ikisi de deli etti. Biri senin kaynananın dediklerini sıraladı, öteki de 3.çocuk yapın Muhabbeti yaptıYa arkadaşlar bu 40ı dolunca geçer lafı doğru mu? Kırkı çıkanlar bebeklerinizde değişiklik var mı? Çıldıracağım artık hep huzursuz.
Bide kaynanam 40ı çıkınca kalmayacak bizde artık onun için gün sayıyorumkendi gönlümce bakmak istiyorum zira sıcak tut ve aç o aç doymadı laflarından gına geldi.
Ben prima 1 kullanıyordum evde bez bitmek üzereydi sonra hediye bez gelmişti eco naty marka 2 numara. Baktım çok büyük değil gibiydi ona geçtim oldu. Bu arada bu dediğim bez inanılmaz güzel yani ekolojik olması doğal olması çok iyi. Emiciliği de iyi ama fiyatları çokmuş bilmiyordum. Bu paketten sonra daha alamam sanırımKızlar sleepy bir numara bez kullanıyprdum bitti. Bayagıda depolamştm ama günde enaz 7 tane değişince bitti. 2 numaraya ne zaman geceyim . Kaç numara bez kullanıyorsunuz bebişim 25 günlük
HahaBen üç günde bir banyo sonrası burun yumuşayınca yapıyorum.Serum fizyolojik de sıkıyorum.
45teyiz hala aynı saatte aynı ağlamalar... İnşallah kendin düzen oturursun hemencecik. Kaynanam yok ama cici kaynanam ve kaynana aratmayan bi kayınpederim var. Dün beni ikisi de deli etti. Biri senin kaynananın dediklerini sıraladı, öteki de 3.çocuk yapın Muhabbeti yaptı
+1Uykuya dalamayan uyuyamayan hemen uyanan bebelere çare yok mu yaa
Rica ederim evet kalıplar çok de farklı en küçüğü sleepy sonra prima sonra molfix 1 numara üçünü de denedim şuanda molfix kaldı bir tek elimde o da bitince 2 numaraya gececem 5 kiloyuz çünküÇok teşekkür ederimBebeğime uygun bezi bulamadım. Kalıplar da baya fark ediyormuş, arayış içindeyim. Sürekli altı kızarık ve hep pişik kremi kullanmak gerektiriyor. Ben de çok allerjiğim bana çekmeseydi keşke
Ben her defasında ya pişik önleyici sürüyorum ya da zeytin yağıÇok teşekkür ederimBebeğime uygun bezi bulamadım. Kalıplar da baya fark ediyormuş, arayış içindeyim. Sürekli altı kızarık ve hep pişik kremi kullanmak gerektiriyor. Ben de çok allerjiğim bana çekmeseydi keşke
Beni biliyosunuz artık kafayı yicem hiç uyumuyo bittim artık ya ne sevgimi verebiliyorum ne ilgimi maş gibi sadece emzirp uyuması için sallıyorum aramızda hiçbi bağ yok çünkü generiyorum yorgunluktanKızlar selam biz gece 3 mesaisine erken geçtik bugün 1 haftadır bu saatte uyanıp geri uyumuyor bu gece uyur İnşallah sizde durumlar nasıl