2021 Şubat Anneleri

Et, köfte bende yiyorum ama artık sıkıldım onlardan benimde annem yanımdaydı 1 haftadır gitti artık kolay yemek yapmam gerekiyor 2 çocukla ama hepsi de gaz yapıyor napcağmı bilemedim.
Gitti mi annen kışlık varsa dondurucuda yeşil fasulye bamya onlar da iyi oluyo. Etten bende bıktım hamur işi istiyo canım çok

İçteki dikişler daha geç eriyo canım yani benim öyle oldu bende senin gibi normal dikiş mi acaba deyip sağlık ocağında ebeye sormuştum. Ben doktor kontrolüne gidemedim 10. Gün gel demişti 10. Gün gittim doktorun kendisi izinliymişti bi daha da bebeden kendime bakcak zamanım olmadı

Et, köfte bende yiyorum ama artık sıkıldım onlardan benimde annem yanımdaydı 1 haftadır gitti artık kolay yemek yapmam gerekiyor 2 çocukla ama hepsi de gaz yapıyor napcağmı bilemedim.
Bizde cumadan beri tekiz, arada bu 4/5 gün yalnız kaldık, yemek ne yapıçaz diye düşünüp duruyorum, bir çocuk daha olmasa hazırla kahvaltı ye ama olmuyor

Otri bebe önemli gerçekten ilk çocuğumda da elimden düşmemişti

Süt alerjisi duguunu Süt alerjisi olduğunu nasıl anladınız

Ben hemen taktırmayı düşünüyorum benimde lohusalık Çarşamba bitiyor Cumartesi giderim . Sen Nuran hanım a mı gittin canım ? Bize de sonrasında yaz

Cnm ben nuran hanima taktircaktim hatta bugun 3:30 a randevu almistim ama baska doktorada fikir sorayim dedim öğlen gittim cerrahı operasyon sonrası 3 ay sonra takilmaliymis ve hatta 3 tane doktora sordum 3 ude aynısını söyledi nuran hoca 40 in dolsun gel demisti ama sezeryanli oldugumu unuttu galiba 3 doktor 3 ay sonra takilmali (2 si ozel 1 doktor devlet) deyince bende erteledim açıkçası riske atmak istemedim.

Yaw yavrum rahat nefes almıştır bebekler çok rahatlıyor burun temizliği sonrası hergun olmasa da 2-3 gunde bir cekmek gerekiyor duruma gore süreyi uzatirsin kullandikca anlarsin zaten cnm ama hirilti buna ragmen gecmese bile korkma olabiliyor küçükken hirilti yeterki cigerden olmasin

Çorba makarna tavuk kızartıyorum arada vaktim olursa valla mahfoldum ben 2 bebeyle Allah sana da kolaylik versin maraton şimdi başlıyor gecen gun sebze olsun diye ispanak aldım bi daha tövbe almam yikamaya zaman yok

Gitti mi annen kışlık varsa dondurucuda yeşil fasulye bamya onlar da iyi oluyo. Etten bende bıktım hamur işi istiyo canım çok
Gitti Allahtan yakın oturuyor bugün büyük oğlanı yolladım dediğin gibi buzluktan taze fasulye yaptım. Arada milföy den börek yapıyorum beni kesiyor canım seviyorsan ondan yap .
Bizde cumadan beri tekiz, arada bu 4/5 gün yalnız kaldık, yemek ne yapıçaz diye düşünüp duruyorum, bir çocuk daha olmasa hazırla kahvaltı ye ama olmuyor
Bende öyleyim valla düşün düşün ne yapcam diye bişey bulamıyorum dediğin gibi küçük çocuk da var yemeksiz olmuyor yoksa makarnayı yoğurtlar yeriz

Çorba makarna tavuk kızartıyorum arada vaktim olursa valla mahfoldum ben 2 bebeyle Allah sana da kolaylik versin maraton şimdi başlıyor gecen gun sebze olsun diye ispanak aldım bi daha tövbe almam yikamaya zaman yok
Hiç duymadım 3 ay diye canım benim görümcem 40 dan sonra taktırmıştı hiç riske atmak istemiyorum Nuran hanım a soriyim takılır derse Cumartesi giderim. Amin Allah samada kolaylık versin büyükler daha zor valla bütün gün anne anne bizimde köfteden içimiz çıkacak değişiklik aranıyor

Aldım tatlım çok memnunum olmasaydı bugün rezildim kucağımdan hiç inmedi gaz sancısı dan slingin içinde uyudu hep
Ben de mi alsam. Yoksa kanguru mu alsam bilemedim yaa ??
Bilgiler için teşekkürler
Kızlar kontrole tekrar ne zaman gittiniz biz şuan 22 günlüğüz doğum yaptığımda ki doktor 45 günlükken dedi 10 günlükken yapılan kontrolde ki doktor 2 aylıkken getir dedi kafam karıştı
Biz aynı gün mü doğurduk acaba 15 şubatt benim doğum. 1. Ay aşısına gidicez o zaman kontrol edilir herhalde diye düşünüyorum

Ben bebeğimin burnunu hiç çekmedim siz hırıltı var dye mi çektiniz yoksa düzenli çekmek mi gerek? Ben gerek duymadım şuana kadar nefes alışı yeterli geldi

Canım ben 13 şubatta doğurdum 23 günlük oluyor o zaman yanlış hesaplamışım bir ay aşısını sağlık ocağı vuracak ama kalça çıkıklığı için hastaneye kontrole gitmek lazım ya onu bilemedim

Geçmiş olsun canım sana da.. 10 günlük kontrolde de dıştan öyle bi bakmıştı dr benim dikişlere.. sıkıntı olsa anlarsın canım sende..şişlik ağrı koku vs... Ay bisey olmasın canım yeterince kurcalandik artık normal e donelim cevabın için de teşekkür ederim.. baya aklıma takılıyordu.. kontrol e de 40 im çıkınca gideyim istiyorum bakalım...

Rica ederim canım bende burda çok soruma cevap buldum arkadaşlar sağolsun bilen hep yardım etti. Bence de çok kurcalandık bide benim suni ile oldu habire açıklık bakıldı artık korkuma gidesim de gelmiyo kontrole

Kanguruya bebeklerimiz için erken tatlım

Kanguruya bebeklerimiz için erken tatlım
Merhaba benim aldığım kanguruda 3 aydan itibaren yazıyo 4 kilo ve üzeri yazıyo birde.
4.500 4600 civarı kilosu 49 günlük oldu bugün 60-65 günlükken kullanmaya başlayabilirmiyim sizce ne zaman kullanılcağını bilemeyenlerdenim bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…