Ben ilk 2 hafta saat kurdum sarılık tehlikesi vardı. Sonra kurmadım saat. Bazen 2 saat sonra uyanıyor bazen 3, cok nadir 4 saat uyuduğu oluyor. Artık gün aşırı dışarı çıkartmaya başladım. Bebek arabasıyla. Evde kanguru da var ama daha erken sanki kanguru için. 2-3 güne bir yıkıyoruz. Aslında her gün yıkanmalı. Bizde süt alerjisi var, cumartesi doktora gittik cok ileri boyutta deil, stres yapma dedi. Benim sütüm lazim çünkü çocuğa. Bana süt ve türevi her sey yasak. Aurica ceviz badem fındık yasak. Çocuğu çok giydirme babasının 1 kat fazlasını giysin dedi. Cocugu dik tutarak emzir hava yutmasin, her emzirme sonrası basını omzuna doğru getir poposu dışarı çıkacak sırtını ov gazini çıkar dedi. 1 kez ses duyman yeterli değil dedi. O gaz çıkmazsa 3 metrelik bağırsakta dolanır çocuk gazdan kıvranır dedi. Başına sapka giydirme dedi. Yattığı oda sıcak olmasın dedi. Çok emzirme 3 saatte bir emzir dedi. Gece uyandırmayın bu çocuk 6 saat dayanabilir dedi. 40 banyomuzu olduk, 40 uçurmaya dedesine ve babaannesine gittik. Bizden haberler böyle kızlar...Insallah Rabbim sağlık sorunu olan tüm bebek ve çocukların sifasini versin annelerin kalbini ferahlatsın kimseyi yavrusuyla sınamasın