Merhaba bende on haftalık hamileyim çok bulantım kusmam var iştah sıfır vücudum dokuluyo yinede bebeyimi seviyorum hayırlısıyla kucağıma alırım inşallahHerkese Merhaba Arkadaşlar 13 aylık oğlum var ve bugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim biraz duygusallık, biraz tedirginlik yaşıyorum burda birbirimize destek oluruz diye düşündüm varmı hamileliğinin başında olan başka arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik doktor kontrolleriniz ne zaman ne durumdasınız?☺
Merhaba bende on haftalık hamileyim çok bulantım kusmam var iştah sıfır vücudum dokuluyo yinede bebeyimi seviyorum hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah
Yeni başlamış çok zorr gerçekten artık ağlıyorum sinirden kusarken esimide perişan ettim bulantin azken bol ye sonradan hepsi kesiliyo yiyemiyorsunHayirli olsun cnm inşallah sağlıkla kavuşuruz ☺ benimde bulantılarım başladı 2 gündür agzimin tadi kalmadi ama bunada şükur
Hayırlı olsun canım oncelikle kusma bulantı en kötüsü canım Allah kimseye vermesinBen varım.. 3 yaşında da bir oğlum var. Çalışıyorum da..
Bulantım olmadı pek ama, çok uyku veriyor. Kendimi çok halsiz hissediyorum.. sıcaklar da fena bizim buralarda.. eşim, annem destek oluyorlar. Onlar da olmasa halim dumandı..
Oğluma hamileyken bulantılıydım ben de.. Allah acıdı bana diyorum. En azından pişirebiliyorum yemeğimi..Hayırlı olsun canım oncelikle kusma bulantı en kötüsü canım Allah kimseye vermesin
MaşallahOğluma hamileyken bulantılıydım ben de.. Allah acıdı bana diyorum. En azından pişirebiliyorum yemeğimi..
Geçecek, ya da şiddeti azalacak.. kaç haftalıksınız şu an?Maşallahdaim olsun inşallah değecek biliyom ama ölü gibiyim esimide perişan ediyom sofra kurup topluyo etrafımda bir lokma yiyeyim diye fir donuyo ama ne fayda
Canım 24 nisan son adetim iki buçuk sanırım hesapta 11 .hafta yaziyo tam bilemedimGeçecek, ya da şiddeti azalacak.. kaç haftalıksınız şu an?
Evet canım hayırlısıyla doğarlar inşallah tatliciklarCok yakınız.. simdi farkettim cnm..
Amin inşAllah. Ilk bebek mi?Evet canım hayırlısıyla doğarlar inşallah tatliciklar
Yok canım bir oğlum 9 biri yedi adında üç olsun son olsun dedim hayirlisi ileAmin inşAllah. Ilk bebek mi?
Allah bağışlasın. Süper.. Büyük aileleri cok severim.. Benim yaşim 31 olacak.. Allah nasip etsin, dogurayim. Defteri kapatırım artık.. yas ilerledikce sorunlar artıyor..Yok canım bir oğlum 9 biri yedi adında üç olsun son olsun dedim hayirlisi ile
Ben 27 canım erken yaşta evlendim aynen inşallahAllah bağışlasın. Süper.. Büyük aileleri cok severim.. Benim yaşim 31 olacak.. Allah nasip etsin, dogurayim. Defteri kapatırım artık.. yas ilerledikce sorunlar artıyor..
Sen kaç yaşındasın?
selam kizlar bende 7. haftama girdim ve herkese hayırlı olsun diyorum. Benim yasadiklarima gelince çok şükür bulantı yok ama kasik ağrım var. Bu sabah hafif pembe bir akıntı gordm telaşlandım.
lekelenme veya kasik agrisi yasayan varmi? sanki adet olcakmism gibi ara sıra giriyor.
Ben 27 canım erken yaşta evlendim aynen inşallahbende kapaticam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?