ÜçKacinci cocuk ki ☺
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2021 Ocak-Şubat-Mart Anneleri🌺🌺
- Konu Sahibi Esrasvn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 2021 şubat anneleri gebelik hamile
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ağustos 2017
- 2.189
- 2.126
- 133
Maşallah Allah bağışlasın benimde 2 olucak ama aralari cok az olucak kara kara düşünüyorum nasil yapicagimi
Benimde ikinci kazara olmuştu bakamıyordum Allah yardım etsin zor Allah güç verir inşallah ah şu kazaralarrrMaşallah Allah bağışlasın ☺ benimde 2 olucak ama aralari cok az olucak kara kara düşünüyorum nasil yapicagimi
- 19 Ocak 2020
- 572
- 803
- 33
- 39
doktor randevum haftaya ilk muayenem olcak.Doktora gozuktunmmu cnm bel agrinnl coksa ve lekelenmen varsa hemen git sana fitil.verirler
belim agrimiyor kasiklarim sizliyo arada.bu sabahta pembe leke vardi okdr
Benimde iki hafta önceye kadar çok ağrıdı hala yataktan kalkınca çok ağrıyor bende gidicem lekelenmeler çok oldu sıkıntı yok demistidoktor randevum haftaya ilk muayenem olcak.
- 15 Ağustos 2017
- 2.189
- 2.126
- 133
Benimde ikinci kazara olmuştu bakamıyordum Allah yardım etsin zor Allah güç verir inşallah ah şu kazaralarrr
Kac yas var 1 le 2 nin arasinda. Vallahi ya büyük sok oldu bize hic ihtimal vermiyodum ama gözüm korkuyor nasil yaparim diye ilerde iyi olur da buyuyene kadar bana ne olur bilmem
- 15 Ağustos 2017
- 2.189
- 2.126
- 133
doktor randevum haftaya ilk muayenem olcak.
Lekeler doktorlarin istemediği birsey aslında ki bende kahve leke gormustum ve riskli düşük tehlkem.vardi kasik agrilarim cok oluyodu oturamiyodum erken gitme imkaniniz varsa bence doktora gozukun erkenden inşallah sorun yoktur tabi
Tam iki yaş canım çok zorlandım depresyona girdim yapım zaten dayaniksizdi Allah göstermesin yaşımın etkenide vardı yinede iyiki olmuş bebeyim doğana kadar biri on biri sekiz olcak inşallah yaparsın yaşın ideal olgunsun mutlakaKac yas var 1 le 2 nin arasinda. Vallahi ya büyük sok oldu bize hic ihtimal vermiyodum ama gözüm korkuyor nasil yaparim diye ilerde iyi olur da buyuyene kadar bana ne olur bilmem
- 15 Ağustos 2017
- 2.189
- 2.126
- 133
Tam iki yaş canım çok zorlandım depresyona girdim yapım zaten dayaniksizdi Allah göstermesin yaşımın etkenide vardı yinede iyiki olmuş bebeyim doğana kadar biri on biri sekiz olcak inşallah yaparsın yaşın ideal olgunsun mutlaka
Bebegim cok huysuz sürekli kucak istiyor evin icinde hep benimle wc gitsem cikana kadar agliyor kapida bekliyor uykumuz hala düzensiz geceleri defalarca kalkiyoruz inslalah bu dogana kadar oglum duzene girer diye dua ediyorum çünkü zombi gibi oldum uykusuzluktan bizimde 21 ay olucak aralarında tam oglum sakin yapili cocuk olsa asla korkmam ama nasil yeticem ikisine bilmiyorum 25 yasindayim ama kimsem yok tekim.yasadigim.yerde destek olucak kimsede yok ama bunada şükur Rabbim isteyenlerede nasip etsin diyorum
Allah büyük cnm sabırlı ol beraber buyucekler Allah başka dert vermesin benim bir yandan deprssyonum var onla mücadele ediyorum sağlığın yerinde olsun yaparsın şimdiden hep yaparım bakarım de ki telkin olsunBebegim cok huysuz sürekli kucak istiyor evin icinde hep benimle wc gitsem cikana kadar agliyor kapida bekliyor uykumuz hala düzensiz geceleri defalarca kalkiyoruz inslalah bu dogana kadar oglum duzene girer diye dua ediyorum çünkü zombi gibi oldum uykusuzluktan bizimde 21 ay olucak aralarında tam oglum sakin yapili cocuk olsa asla korkmam ama nasil yeticem ikisine bilmiyorum 25 yasindayim ama kimsem yok tekim.yasadigim.yerde destek olucak kimsede yok ama bunada şükur Rabbim isteyenlerede nasip etsin diyorum ☺
- 26 Nisan 2014
- 696
- 671
- 103
Merhaba kızlar bizde bugün 7haftalık olduk, bulantım başladı, ağzımda zehir gibi bi tat var sürekli oğluma hamileyken 7. Haftada başlamıştı bulantı kusmalar, 16. Haftaya kadar hiç bişe yiyememiştim, salatalık ve armutla besleniyordum sabah akşam İnşallah o kadar kötü olmam bu kez Allah evlatlarımıza sağlık versin, sağlıcakla doğsun bebişler
İnşallah cnm üç ay birşey yemiyoruz ne kazikkiMerhaba kızlar bizde bugün 7haftalık olduk, bulantım başladı, ağzımda zehir gibi bi tat var sürekli oğluma hamileyken 7. Haftada başlamıştı bulantı kusmalar, 16. Haftaya kadar hiç bişe yiyememiştim, salatalık ve armutla besleniyordum sabah akşam ☺ İnşallah o kadar kötü olmam bu kez Allah evlatlarımıza sağlık versin, sağlıcakla doğsun bebişler
- 19 Ocak 2020
- 572
- 803
- 33
- 39
Benimde iki hafta önceye kadar çok ağrıdı hala yataktan kalkınca çok ağrıyor bende gidicem lekelenmeler çok oldu sıkıntı yok demisti
gecmis olsun cnm dikkat et
doktorla görüştüm ciddi bir kanama veya şiddetli bir ağrın olmadıgı surece sorun yok normal dediLekeler doktorlarin istemediği birsey aslında ki bende kahve leke gormustum ve riskli düşük tehlkem.vardi kasik agrilarim cok oluyodu oturamiyodum erken gitme imkaniniz varsa bence doktora gozukun erkenden inşallah sorun yoktur tabi
- 17 Temmuz 2018
- 2
- 0
- 16
- 40
Kızlar 1,5 aylık bebeğim emerken cuk cuk diye ses çıkarıyor sanırım memeyi tam kavrayamıyor. Öpücük atarken ses çıkar ya aynen öyle her emerken oluyor bu duurm. Bu sebeple emerken gaz yutuyor ve gaz sancıları oluyor sürekli. Var mı emzirirken bu ses durumu başına gelen. Yutkunma sesi değil şapırdatma gibi