Bakım ücreti değil de saklama ücreti.İmha edilmeyip dondurulmuş halinin devamı için kira bedeli diyelim.2020 de aranmamis olabilirler bazen oluyor sonrasinda iki yıllık alıyorlarHerkese çok geçmiş olsun Rabbim en kisa zamanda olumlu sonuç almayi nasip etsin.Benim sorum olacaktı bir tanıdığım 2 sene önce Ankara Memorial Aygul Demirol'a tup bebek tedavisiyle çocuğu olmuştu transfer sonrasi hemen embriyo dondurma işlemi söylemişler.6 tane embriyo dondurulmuş 1600 TL ücret alınmış ve her sene bakım yapacağız bunlara ayrı ücret talep edilmiş 300 TL 2020 de söz konusu bile olmadi.Aranmamışken nasıl bakim yapılmış ücretsiz mi yapildi yani imkansız böyle bir şey var mi??
Teşekkür ederim tutar InşAllah transferiniz peki siz hangi Dr olmuştunuz?Bakım ücreti değil de saklama ücreti.İmha edilmeyip dondurulmuş halinin devamı için kira bedeli diyelim.2020 de aranmamis olabilirler bazen oluyor sonrasinda iki yıllık alıyorlar tesekeir
Peki son olarak 5 yıl mi Embriyo Dondurma süresi uzatılıyor mu bir bilginiz var mi?Amin inşallah.Ankara Medicana hastanesi prof.doktor Sevtap Handemir de
Yapılıyor ben yaptırmadım ama eltimin oğlu 6 yaşını doldurdu hala dondurulmuşlari duruyor.Peki son olarak 5 yıl mi Embriyo Dondurma süresi uzatılıyor mu bir bilginiz var
Anladim sağolun Rabbim yardimciniz olsunYapılıyor ben yaptırmadım ama eltimin oğlu 6 yaşını doldurdu hala dondurulmuşlari duruyor.
Ya hepimiz için çok ayrı zor süreçler umarım bizde sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız. Kürtajla alınan bebek genetiğe yollayalım dedi doktorum bilmiyorum henüz sonuç da çıkmadıSize de çok çok geçmiş olsun. Genetik filan baktirirsaniz içiniz rahatlar en azından. Bu kadar ufak abortuslari patolojiye gönderince de XX kromozom normal çıksa bile bu sonucun size ait olabileceği ihtimali gündeme geliyor. çünkü kürtajda sizden fazlaca parça da alındığı için sizin geniniz ağır basmış olabiliyormuş. Patoloji sonrası abortus XY kromozom normal gibi çıkarsa kesinlikle embriyoya ait genler diyebiliyorlar. Yani bu kadar erken kayıplarda embriyonuz ancak erkek cinsiyetse net sonucu görebiliyorsunuz.
Geçen ay kist oluştu bugün gittim büyümüş kistin eremesi için ilaç verdi. Şubatın 12.13 ü gibi adet olacağım İnşallah bir aksilik çıkmazsa bu ay sonu ya da mart sonu gibi transfer olacağımSenin transferin nezaman
Gördüm dün bebeğim ben sana yazmamış mıyım yaaUkaderU ne haber canım keseyi gördünmü?
Canım benim dondurulmuş embriyolarım medamerikan hastanesinde 5 yılmı saklayacaksınız diye sormuştum isterseniz 5 sene isterseniz daha fazla dedilerPeki son olarak 5 yıl mi Embriyo Dondurma süresi uzatılıyor mu bir bilginiz var mi?
Ayy MaşaAllahGördüm dün bebeğim ben sana yazmamış mıyım yaaşaşkınlıktan naptığımı biliyo muyum ki. Bak fotoyuda koyuyorum buraya
İnşAllah canım benim Allah razı olsunAyy MaşaAllahcanım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin minnoşunu ❤ çok sevindim ya. Darısı bizlere İnşallah
Sağ ol canım Allah cümlemizden razı olsun. Tabi haber vereceğim canımİnşAllah canım benim Allah razı olsundarısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallah seni de bekliyorum heyecanla transfer olunca haber ver mutlaka transfer öncesi ve sonrası beslenmene çok dikkat et
Hadi bakalım şansın bol olsun hayırlısıyla kap gel bebişSağ ol canım Allah cümlemizden razı olsun. Tabi haber vereceğim canımhayırlısıyle gelsin transfer zamanı heyecanla bekliyorum
AminnnnYa hepimiz için çok ayrı zor süreçler umarım bizde sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız. Kürtajla alınan bebek genetiğe yollayalım dedi doktorum bilmiyorum henüz sonuç da çıkmadı
Tekrardan merhaba daha evvel transfer için yazmıştık. Bugün doktora gittim sadece 2 embriyom olduğu için doğal transfer yapıcam dedi ilaç alıpta vücuduna sentetik sokmak istemiyorum dedi anlamadım ama ya tutmazsa korku bastı beniBenimki dondurulmuş ama doğal siklusta transfer olacağım. Doğal siklusta sadece yumurta geliştirici ilaç femara kullanacağım rahim ilaçsız kendisi büyür estrofemi transferden sonra kullanacağım. Seninki ilaçlı siklussa bilgim yok canım
Benim toplamadan sonra 5 .günü 3 embriyodan biyopsi yapılıp donduruldu genetige gönderildi.3 taneden 2 tanesi hasta 1 tanesi sağlıklı geldi.Tekrar toplama yaptırdık bu sefer 2 tane gitti genetige 2 si de sağlıklı geldi.Temmuz da 2 tanesi transfer edildi ama tutmadı.Son bir tane kalmıştı elimizde o da 4 Şubat'ta transfer edildi test gününü bekliyoruz.Geçen hafta Çarşamba günü ilk tüp bebek denememde yumurta toplama işlemim yapıldı. Yarın 5.güne kaç tane embriyom kalmış öğreneceğim inşallah. Daha önce 4 düşüğüm olduğu için doktorum ngs yaptırmamı istedi. Yaşım 39. Embriyoları ngs ye gönderenler, gönderdiğiniz kaç embriyodan kaçı sağlıklı geldi? Ya da örneğin 6 embriyonuz var 3 ünü ngs ye gönderip sonuç olumsuz olursa dondurulmadan önce biyopsi alınıp dondurulan diğerlerini ngs ye gönderen oldu mu? Biraz kafam karıştı işin açıkçası maliyeti de yüksek bu işlemin. Bu süreçten geçenler yorum yazabilirse çok memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?