- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #33.741
Neyse tekrar kullanim ya vicdan yaptim simdi kendimi cok kötü hissettimD vitamini önemli ama canım ben 1 gün unutsam ona bile üzülüyorum neden unuttum die ocean kullanıyorum memnunum. Demirde başlayacağım 4 aylık olunca depolarının dolması için 1 yaşına kadar şart diye biliyorum demir eksikliği iştahsızlık falanda yapıyor çünkü.
Aşıdan mı acaba ya bizimde yeşil ve sıvı 3-4 gündür. Doktora gidiyorum soracaktım bende.Kızlar günaydın
Baya sessiz kalmış grup gerçekten. Bazı arkadaşlar hele hiç yok grupta sanki
Sanırım şuanda grubu aktif kullanıp en önde olan benim bıdık. (30 Aralıkta doğduk ama sizi bırakamıyorum)
Bu ay atakları biraz daha uzun sürüyor kızlar.
Gece uyanmaları artabilir. Emme ya da reddetme olabilir. Çok takılmayın. Hatta bizde sağ göğsümü direk reddediyor iki aydır.tek memeyle gidiyoruz. Ama hiç moral bozmadım. Red yaşayanlara kilo alır mı ki diyenlere destek için yazıyorum bunu. Tek memeyle bile kilo alıyorlar merak etmeyin
Bizim de kakamız 3 4 günde 1 e düşmüştü. Sonra 4.ay aşısını olduk Nisan sonunda. Ne olduysa ondan sonra sürekli kakası yeşil renk ve aşırı sıvı. İshal mi oldu diye korktum doktoru aradık. Doktor elleri sürekli ağzındaysa bu şekilde olabilir ya da aşının yan etkisi olabilir dedi. Aşı olunca bizim 3 4 gün ateşimiz oluyor. Sizde de bu durumlar var mı? Yeni yeni aşı olmaya başlamışsınız gerçi ama
Aşıdan mı acaba ya bizimde yeşil ve sıvı 3-4 gündür. Doktora gidiyorum soracaktım bende.
Aşırı mızmız inşallah atak sebebiyledir ya geçsin de rahata erelim.
28 aralık doğumlu benim bıdığım da
Seninkine de maşallah canımOyy maşallah kuzuya. Evet sanırım aşıdan. 10 gündür bu şekilde bizim de. Gittikçe de sıvılaştı. Kilo alıyor ve neşesi bozuk değil diye çok takılmadım. Mızmızlık bizde de var. Atak dönemi olduğu için. En zoru 4.ay diyorlarsağlıcakla atlatırız inş. Doktor bana istersen proniyotik kullan dedi. Sen de bir sor bakalım size ne diyecek
Bizim bitmesine daha çoookk var. Ama bu cevabı ben de merak ediyorum. Siz bi deneyimleyin bakalım da biz arkadan takipteyizBenim de son 10 gün. Bu sürekli kucağa gelme ve ağlama hali bitecek mi acaba çok meraklı ve endişeliyim
D vitamini kemik gelişimi için lazım canım yaa. Malum bebişleri içinde bulunduğumuz dönem dolayısıyla dışarı çıkarıp güneş gördüremiyoruz. O yüzden versen iyi olur belki kullandığın marka kusturuyordur başka marka denesen.Ya kizlar ben dvit3 u bile vermiyorum kan damlasini nasil verim onu bilemedim dviti verirken kizim sanki daha cok kusuyo o yuzden vermedim hic yanlis mi yapiyirum acaba.
Bide kan ilacini hic bulasmak istemiyorum o ayri dert ac vermek gerek bide yarim saat sonra sut vermek gerek e benm kizim uuandiktan sinra hemen sut istiyo acliga gelemiyoki ve en fazla da 1 saat sonra yine istiyo. Ben ilk kizimda 1 yasindan sonra vermistim o zamanlar ek gidalar oldugu icin sıkıntı olmyodu ferrum sanol mu yoksa hausman mi pek hatirlamiyorum iste vermisti doktor iki sise bitirmistik sonra devam edem3dim tabi
Biz daha 4. Ay aşımızı olmadık canım. Ama diğer ay aşılarında aynı günün gecesi ve ertesi günün sabahında ateş oldu bizde sadece. Daha uzunu olmasın yaa çok panik yapıyorum benKızlar günaydın
Baya sessiz kalmış grup gerçekten. Bazı arkadaşlar hele hiç yok grupta sanki
Sanırım şuanda grubu aktif kullanıp en önde olan benim bıdık. (30 Aralıkta doğduk ama sizi bırakamıyorum)
Bu ay atakları biraz daha uzun sürüyor kızlar.
Gece uyanmaları artabilir. Emme ya da reddetme olabilir. Çok takılmayın. Hatta bizde sağ göğsümü direk reddediyor iki aydır.tek memeyle gidiyoruz. Ama hiç moral bozmadım. Red yaşayanlara kilo alır mı ki diyenlere destek için yazıyorum bunu. Tek memeyle bile kilo alıyorlar merak etmeyin
Bizim de kakamız 3 4 günde 1 e düşmüştü. Sonra 4.ay aşısını olduk Nisan sonunda. Ne olduysa ondan sonra sürekli kakası yeşil renk ve aşırı sıvı. İshal mi oldu diye korktum doktoru aradık. Doktor elleri sürekli ağzındaysa bu şekilde olabilir ya da aşının yan etkisi olabilir dedi. Aşı olunca bizim 3 4 gün ateşimiz oluyor. Sizde de bu durumlar var mı? Yeni yeni aşı olmaya başlamışsınız gerçi ama
İnsallah guzel haberler veririmBizim bitmesine daha çoookk var. Ama bu cevabı ben de merak ediyorum. Siz bi deneyimleyin bakalım da biz arkadan takipteyiz
Canım sordum doktora hatta ben resmini çekmiştim onu da gösterdim normal dedi. Bu kadar küçük şeylere takılma dedi. Benim kadın doğum doktorum da böyleydi hep rahatOyy maşallah kuzuya. Evet sanırım aşıdan. 10 gündür bu şekilde bizim de. Gittikçe de sıvılaştı. Kilo alıyor ve neşesi bozuk değil diye çok takılmadım. Mızmızlık bizde de var. Atak dönemi olduğu için. En zoru 4.ay diyorlarsağlıcakla atlatırız inş. Doktor bana istersen proniyotik kullan dedi. Sen de bir sor bakalım size ne diyecek
Benim karnım çok çıkmamıştı hamilelikte de o yüzden kalmadı şükür.Kızlar kilolar ne alemde benim 3. Olunca göbek gitmiyor gitmicek diye korkuyorum beslemeniz falan nasıl?
Allah Allah bu kadar erken mi? Ee daha bağırsak florası tam oluşmadı ki bebişlerin nasıl olacakCanım sordum doktora hatta ben resmini çekmiştim onu da gösterdim normal dedi. Bu kadar küçük şeylere takılma dedi. Benim kadın doğum doktorum da böyleydi hep rahat
15 gün sonra da tadımlara başla dedi 6 ay dolmasın mi dedim yok başla tadımlar bitsin desi
Sadece tadımları yap, çay kaşığıyla versen yeterli dedi. Bende az az verecem zaten beslenmesi anne sütü olacak bu sadece tadım ve alerjisi var mı yok muAllah Allah bu kadar erken mi? Ee daha bağırsak florası tam oluşmadı ki bebişlerin nasıl olacak
Benimde karnım çok çıkmamıştı 53 kg ile başladım 63 kiloyla doğurdum şimdi 61 göbek çok sinir bozuyo 2 hamileligimde hemen gitmiştiBenim karnım çok çıkmamıştı hamilelikte de o yüzden kalmadı şükür.
Basenler yerinde ama
4. ay aşısı sonrası bizde de çok sıvı kaka oldu, biraz daha normalden koyu renkli. Ve bir hafta sonra bugün de tekrar oldu, hem mukuslu hem de aşırı sıvı. Bize ilk olduğunda doktorumuz kötü kokuluysa mikrobik bir şey olabilir demişti. Bugün tekrar edince acile götürdük; ama testte negatif çıktı, zaten oğlumun da keyfi gayet yerindeydi. Bizim alerjimiz var, ben diyet açmaya başlamıştım ona bağladım artık. Zaten bugün ilk defa kan da gördüm sonrasında bezde, keyfim kaçtı.Bizim de kakamız 3 4 günde 1 e düşmüştü. Sonra 4.ay aşısını olduk Nisan sonunda. Ne olduysa ondan sonra sürekli kakası yeşil renk ve aşırı sıvı. İshal mi oldu diye korktum doktoru aradık. Doktor elleri sürekli ağzındaysa bu şekilde olabilir ya da aşının yan etkisi olabilir dedi. Aşı olunca bizim 3 4 gün ateşimiz oluyor. Sizde de bu durumlar var mı? Yeni yeni aşı olmaya başlamışsınız gerçi ama
4. ay aşısı sonrası bizde de çok sıvı kaka oldu, biraz daha normalden koyu renkli. Ve bir hafta sonra bugün de tekrar oldu, hem mukuslu hem de aşırı sıvı. Bize ilk olduğunda doktorumuz kötü kokuluysa mikrobik bir şey olabilir demişti. Bugün tekrar edince acile götürdük; ama testte negatif çıktı, zaten oğlumun da keyfi gayet yerindeydi. Bizim alerjimiz var, ben diyet açmaya başlamıştım ona bağladım artık. Zaten bugün ilk defa kan da gördüm sonrasında bezde, keyfim kaçtı.
Ateş bizde de ilk defa 4 ay aşısının sonrasında oldu. 38'e kadar çıktı; ama doktorum bana bile ilaç kullanma demişti oğlumun bağırsak sağlığı bozulmasın diye, o yüzden sürekli takip ederek ateş düşürücü kullanmadım, zaten çok şükür birkaç saate geçti. Sizde eğer sürekli kaka yeşil ve sıvıysa mukus da var mı diye bakın bence ve korkutmayayım ama alerji ihtimalini de düşündüm. Çünkü şöyle bir şey de var, aşıların kendisi alerjiye sebep olmuyor; ama alerji durumu varsa bunu hızlandırabiliyormuş.
Seninle aynı durumumuz.53le hamile kaldım 65le doğurdum.Şuan 58'te çakılı kaldım gitmiyor Ne yapsam kilom aynı.Ve facia bie göbek var.Sebebi diastasiz recti benim göbeğin.Karin kaslarim baya bir ayrılmış.Acilen fizyoterapiye başlamam lazım.Muhtemelen sende de vardır.Bir araştır istersen.Kızlar kilolar ne alemde benim 3. Olunca göbek gitmiyor gitmicek diye korkuyorum beslemeniz falan nasıl?
Neye alerjisi var acaba?Ne kadar zamandır diyet yapıyorsun.Benim bebiste de mukuslu kaka var.Çoklu gıda alerjisi muhtemelen.Ama ben henüz doktora gitmedim.4. ay aşısı sonrası bizde de çok sıvı kaka oldu, biraz daha normalden koyu renkli. Ve bir hafta sonra bugün de tekrar oldu, hem mukuslu hem de aşırı sıvı. Bize ilk olduğunda doktorumuz kötü kokuluysa mikrobik bir şey olabilir demişti. Bugün tekrar edince acile götürdük; ama testte negatif çıktı, zaten oğlumun da keyfi gayet yerindeydi. Bizim alerjimiz var, ben diyet açmaya başlamıştım ona bağladım artık. Zaten bugün ilk defa kan da gördüm sonrasında bezde, keyfim kaçtı.
Valla şükürsüzlük olmasın; ama neye alerjisi yok ki diyorum ben. Süt ve süt ürünleri, yumurtanın hem sarısı hem beyazı, dana eti, ceviz ve kuruyemişler, kakao, muz, domates ve kırmızı meyveler. Böylesine çok alerjisi olunca da insan ister istemez bunalıyor. İşte süt ürünlerini açmaya başlamıştık daha 6.günde kakada kan gördüm, doktoru herhalde bayram diye yazmadı ama diyet açmayı bitirmem gerekiyor, kimbilir ne zaman tekrar başlarım açmaya. Ramazanda oruç tutmuyordum kahvaltıyı yalnız yaparken sorun olmuyordu. Bugün evdekilerle yaparken peynirleri domatesleri falan görünce moralim bozuldu resmenNeye alerjisi var acaba?Ne kadar zamandır diyet yapıyorsun.Benim bebiste de mukuslu kaka var.Çoklu gıda alerjisi muhtemelen.Ama ben henüz doktora gitmedim.