• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Suzaannn21 Suzaannn21 evet benzer bir durum.ama ben bunu 6 tedavide de yasayinca kesinlesmis bir sorun gozuyle bakiyoruz.ki ben gayet iyi merkezlerde ve doktorlarda tedavi gördüm.
evet kizlar,okadar cok takviye vitamin kullandim ki...adlarini sayilari unuttum.ve verdigim paralari da😂😂 bende cok etkili oldugunu söyleyemem.he ama onlarsiz da asla tedaviye baslamam☺️ ay insallah birdaha gerekmez gerci tedavide🍀🙏🙏
Benimde kesinlesti bu ikinci denemem 6.gun orta kalite embriyom var. Hep bi kalite sorunu onume cikiyor

Cnm annem e diyetisyen vermişti direk damlatiyor ekmeğe felan yağ yoğurt felan demedi 3 kutu sonra birak dedi bende alicaktim önce tahlil yaptırdım K2 eksikse al dedi bende o yüzden welcaree aldım d vitamini sadece fazlalığı idrarla atiliyormus
Canim tesekkur ederim..💕💕peki sen degerine baktiirmismiydin..kacti d vitamini degerin hatirliyomusun..

Açıkçası yazarken bile tereddüt ediyorum kesinlikle tavsiye değildir dediğim gibi mutlaka doktorunuza danışın 🙈 ben devit damla hiç kullanmadım onun yerine 15 gün arayla devit ampul içtim doktor tavsiyesi ile. Sonrasında da venatura d3k2, o bitince de ocean d3k2 kullandım 17 olan d vit değerim 6 ay sonra baktirdigimda 50 olmustu. Hepsini de doktorum önerdi ve bu şekilde kullandım. 😇
Canim tedekkur ederim..ya cok iyi yaomissin.pazartrsi degerlerine baktirip..aile hekiminden yardim iaticem bu konuda bakalaim..artirmak icin..insallah..o kullandigim damla biraz artirmistir..

Eklentiler

• FB288A00-539B-4BCC-AC64-0A0CBAE40904.jpeg
    FB288A00-539B-4BCC-AC64-0A0CBAE40904.jpeg
    179,7 KB · Görüntüleme: 27
Kizlar günaydın..

Ben test yaptim ancak cwtlatma iğnesi oldugumu da unuttum bir an aklıma geldi Lh testi de cokkk koyu cikti...o iğnenin etkisi geçmemiş yani o yüzden de gebelik testim pozitif cikti😥😥 aşırı cok canim sıkkın

Kizlar günaydın..

Ben test yaptim ancak cwtlatma iğnesi oldugumu da unuttum bir an aklıma geldi Lh testi de cokkk koyu cikti...o iğnenin etkisi geçmemiş yani o yüzden de gebelik testim pozitif cikti😥😥 aşırı cok canim sıkkın
Yaaa sen bunami uzuluyorsun baby. Gayet hamilesin işte. Lh testinin koyu cikmasi buna isaret bence. Lutfen stres yapma kendine. Ben şimdiden tebrik etmek istiyorummm🤲🌸🧿

Kizlar günaydın..

Neden canını sıkıyorsun canim pozitifi görmüşsün kan ver bence icin rahatlasin hayirli olsun saglikla gelsin😍

Back