• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Canim bende adanada tedavi oluyorum..doktorum bulent hoca..insallah guzel haberlerini aliriz..aslinda..balcaliyi onerdiler..bana..ama..yastan dolayi randevu alamam.diye dusundum..birde doktorumdan cok memnun kaldim..bulent hocadan..cok titiz ve dikkatli..

Canim cok gecmis olsun...canim 40 ima aylar kaldi benim..randevu almaya kalksam..zaten belki rapordan yararlanamiyacaktimm..dedigim gibi doktorumdanda cok memnunum..hemserimmissin..bende mersinliyim..buarada😍😍😍😍😍insallah pozitif haberlerini aliriz..ama aklindada bulunsun ben cok arastirdim..birtek balcaliyi bilmiyorum.adanada en iyi labaratuara sahip acibadem..embriyolugu cok iyi..en iyi doktorda bulent hoca diyebilirim..bulent haydardedeoglu..
Evet onu bende duydum. Hatta olmazsa oraya gideriz felan diyordum ama sonra vazgeçtim. Genetik inceleme yapan bir labaratuarda yaptırmak isterim. Hastalığından ötürü ama burada acibademde ilk denemede gebe kalan insanlar var topiklerde gördüm de bende öyle acıbadem diye aklımda kaldı.

Evet onu bende duydum. Hatta olmazsa oraya gideriz felan diyordum ama sonra vazgeçtim. Genetik inceleme yapan bir labaratuarda yaptırmak isterim. Hastalığından ötürü ama burada acibademde ilk denemede gebe kalan insanlar var topiklerde gördüm de bende öyle acıbadem diye aklımda kaldı.
Canim senin ilk denemenm.insallahh..pzoijtif sonuclarr alirsin..ama allah korusun olmazsa..gozun kapali bulent hocayi dusun..cidden cok arastirdim ben..adanada tek diyebilirim..bulent hoca acibademde degil buarada..ozel muayenehanesi var..ziyapasada..ama acibademle anlasmali..toplama.ve transferlerini acibademde yapiyor..

Hamile olanların rabbim sağ salim kucagna almayı nasip etsin isteyen herkesede ben mucizeyi göndersin inşallah🤲 ilk tup bebek denemem iki tupum yok.ayin yedisinde tedaviye başladım dün yumurta toplandı bugün döllenme oldgunu pteside transfer dediler Allah rızası için dua eder misiniz bana çok heyecanlıyım inşallah bende isteyen herkeste mucizesine kavuşur
İnşallah en kısa zamanda bebeklerini kucağına alırsın canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepimizin yüzünü güldürsün inşallah 🙏❤️

İnşallah en kısa zamanda bebeklerini kucağına alırsın canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepimizin yüzünü güldürsün inşallah 🙏❤️
Amin Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah bu güzel günler hürmetine Allah razı olsun🤲

Canim senin ilk denemenm.insallahh..pzoijtif sonuclarr alirsin..ama allah korusun olmazsa..gozun kapali bulent hocayi dusun..cidden cok arastirdim ben..adanada tek diyebilirim..bulent hoca acibademde degil buarada..ozel muayenehanesi var..ziyapasada..ama acibademle anlasmali..toplama.ve transferlerini acibademde yapiyor..
Ne kadara anlastiniz peki inşallah gerek kalmaz canim

Ne kadara anlastiniz peki inşallah gerek kalmaz canim
Canim suan bilmiyorum..tedaviye gore fiyatlar degisiyor..ama en son sadece toplama ve transfer icin..8750 idi...ilaclar igneler buna dahil degildi..ve muayene ucreti..muayene icinde 600 idi..bu benim bahsettigim fiyatlar gectigimiz ekim kasim ayindaydi..suan artmistir tabi..

Canim iyi pozitif dusun lutfen..bunu kimse bilemez..doktorlarda buna dahill..insallah ilerlerler bebislerin..🙏🙏💕💕canini sıkma sakin.guzel dusun her zman..olurmu..
O ana kadar gayet rahattım hep olucak diye geçirdim içimden. Doktorum da hep olumlu konusmustu ben kesin olur tutar diye düşündüm hep ama olmadı bakalm yarn ne diyecekler yarn tekrar arayacaklar

O ana kadar gayet rahattım hep olucak diye geçirdim içimden. Doktorum da hep olumlu konusmustu ben kesin olur tutar diye düşündüm hep ama olmadı bakalm yarn ne diyecekler yarn tekrar arayacaklar
Canim inan buna herseyin hayirlisi..insallah rabbim nasip eder..🙏💕💕cok emekler veriyoruz..bu bekleyislerde hem heyecanli hemde cok gerilimli geciyor bizler icin..ben 3 tedavi gecirdigim icin..bana artik normallesti belkide bu durumm..sadece sunu biliyorum..doktor cok onemli..doktorun yani sırada..embriyolok ta cok onemli..uzmanmi mesela profmu..ne derece basarili cok iyi arastirmak gerekiyor..ben ilk 2 tedavimde kalitesiz 5 hucreli ve 8 hucreli transferi olmustum.yikilmistimm..inancim yoktu hic.kendime guvenimi kaybetmistim bu anlamda..ama 3. Tedavimde..5. Gune giden embriyom olustu..sukur..kimyasalnoldu ama..sunu gordum..5. Gune kadar gidebiliyo dedim..demekki olabiliyo dedim..dilerim senin icin hic gerek kamiyacak..bebislerin..guclu olucak..

Canim inan buna herseyin hayirlisi..insallah rabbim nasip eder..🙏💕💕cok emekler veriyoruz..bu bekleyislerde hem heyecanli hemde cok gerilimli geciyor bizler icin..ben 3 tedavi gecirdigim icin..bana artik normallesti belkide bu durumm..sadece sunu biliyorum..doktor cok onemli..doktorun yani sırada..embriyolok ta cok onemli..uzmanmi mesela profmu..ne derece basarili cok iyi arastirmak gerekiyor..ben ilk 2 tedavimde kalitesiz 5 hucreli ve 8 hucreli transferi olmustum.yikilmistimm..inancim yoktu hic.kendime guvenimi kaybetmistim bu anlamda..ama 3. Tedavimde..5. Gune giden embriyom olustu..sukur..kimyasalnoldu ama..sunu gordum..5. Gune kadar gidebiliyo dedim..demekki olabiliyo dedim..dilerim senin icin hic gerek kamiyacak..bebislerin..guclu olucak..
Aaayy sende tekrar tekrar yaşamışsın bu durumu. Rabbim hastane köşelerinde süründürmesin çok zor gerçekten iğnenin girmediği yerim kalmadı her yerim delik deşik. Bizm daha ilk denememiz bu oda olmadı galiba😒 nasip hersey rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versin hepimize

Aaayy sende tekrar tekrar yaşamışsın bu durumu. Rabbim hastane köşelerinde süründürmesin çok zor gerçekten iğnenin girmediği yerim kalmadı her yerim delik deşik. Bizm daha ilk denememiz bu oda olmadı galiba😒 nasip hersey rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versin hepimize
Amin canim.🤗🤗🤗ben birde igne fobiktim...🙈canim hersyin hayirlisi oluyo.inan.bizler elimizden geleni yapiyoruz..olmuyorsa..vardir bir sebebi..rabbim ama herkesin gonlunden geceni nasip etsin..emeklerimizi bosa cikarmasin..🙏💕ben son denememi yapicam..dahada yapmam sanirim..olmazsa..nasip..

Kizlar bisey sormak istiryorum..d vitaminini ben 2.3 gune bir 12-13 damla seklinde kullaniyodum.devit3 damla kullaniyodum..ekmege damlatip..ama dogru degilmis..venatura d3 k2 daha iyiymis..yani k2 ile..olamsi daha iyiymis.1 kasik yogurt ve 1 kasik zeytinyagiyla karistirip 4 damla kullanmak gerekiyormus..d vitamini kullanan varmi aranizda..bilgisi olan..
Cnm annem e diyetisyen vermişti direk damlatiyor ekmeğe felan yağ yoğurt felan demedi 3 kutu sonra birak dedi bende alicaktim önce tahlil yaptırdım K2 eksikse al dedi bende o yüzden welcaree aldım d vitamini sadece fazlalığı idrarla atiliyormus

Anladım canım, imkanınız varsa özel düşünür müsün, dr ismi verebilirim. Tek denemede çok fazla başarılı sonuç alıyor.
Devlete bile zor yetişiyorum aslında ama kim o özeldeki ücret aralığı nedir biliyorsan yazarmısın canım .

Canjm benim rahim t şeklindeydi. Embriyo tuttu ama sonra dusuk oldu kalan embriyida tek yumurta ikizi oldu onlarin da kalbi durdu. Baska doktora gittigimde zaten rahim sekli bozuk bu sekilde embriyo tutsa bile dusuk ya da kurtaj olur dediler. Operasyon oldum rahimden.
Isterseniz bir doktorla gorusun gerekirse histeroskopi operasyonu yaparlar
Canım doktor hıc yapma taraftarı değil devletteki pazartesi gidicem iyicene konusucam bi daha olmadı özele gitcem artk bu operasyonu olmak istiyorum bana zarar çünkü

Canim cok tesekkur ederim..ben 20.25 gun sonra bi aksilik cikmazsa..4. Tedavime basliyacaktim..2 aydirda devit 3 damla aralikli kullaniyodum.tedavime kadarda kullanicaktim....venaturayi hic duymamistim..peki devit3 damla icin..sende duydunmu..cok etkili olmadigini..k2 olayini eczacima sorucam..
Açıkçası yazarken bile tereddüt ediyorum kesinlikle tavsiye değildir dediğim gibi mutlaka doktorunuza danışın 🙈 ben devit damla hiç kullanmadım onun yerine 15 gün arayla devit ampul içtim doktor tavsiyesi ile. Sonrasında da venatura d3k2, o bitince de ocean d3k2 kullandım 17 olan d vit değerim 6 ay sonra baktirdigimda 50 olmustu. Hepsini de doktorum önerdi ve bu şekilde kullandım. 😇

Doğru cnm daha önce yapmak insanın moralini bozar sanirim
Aynen öyle, benim yakın arkadaşım tüp yaptırmadı ama normal gebeliğini regli 1 hafta geçtikten sonra kanda öğrendi. Regl günü ve birkaç gün öncesinde testleri negatif çıkıyordu.

Amin canim.🤗🤗🤗ben birde igne fobiktim...🙈canim hersyin hayirlisi oluyo.inan.bizler elimizden geleni yapiyoruz..olmuyorsa..vardir bir sebebi..rabbim ama herkesin gonlunden geceni nasip etsin..emeklerimizi bosa cikarmasin..🙏💕ben son denememi yapicam..dahada yapmam sanirim..olmazsa..nasip..
İnsanın umudu kırılıyor işte her defasında rabbim hayırlısını versin canm🤲🤲

Back