- 21 Aralık 2019
- 190
- 131
- 53
- 33
Benimde kesinlesti bu ikinci denemem 6.gun orta kalite embriyom var. Hep bi kalite sorunu onume cikiyorSuzaannn21 evet benzer bir durum.ama ben bunu 6 tedavide de yasayinca kesinlesmis bir sorun gozuyle bakiyoruz.ki ben gayet iyi merkezlerde ve doktorlarda tedavi gördüm.
evet kizlar,okadar cok takviye vitamin kullandim ki...adlarini sayilari unuttum.ve verdigim paralari dabende cok etkili oldugunu söyleyemem.he ama onlarsiz da asla tedaviye baslamam ay insallah birdaha gerekmez gerci tedavide
Canim tesekkur ederim..Cnm annem e diyetisyen vermişti direk damlatiyor ekmeğe felan yağ yoğurt felan demedi 3 kutu sonra birak dedi bende alicaktim önce tahlil yaptırdım K2 eksikse al dedi bende o yüzden welcaree aldım d vitamini sadece fazlalığı idrarla atiliyormus
Canim tedekkur ederim..ya cok iyi yaomissin.pazartrsi degerlerine baktirip..aile hekiminden yardim iaticem bu konuda bakalaim..artirmak icin..insallah..o kullandigim damla biraz artirmistir..Açıkçası yazarken bile tereddüt ediyorum kesinlikle tavsiye değildir dediğim gibi mutlaka doktorunuza danışınben devit damla hiç kullanmadım onun yerine 15 gün arayla devit ampul içtim doktor tavsiyesi ile. Sonrasında da venatura d3k2, o bitince de ocean d3k2 kullandım 17 olan d vit değerim 6 ay sonra baktirdigimda 50 olmustu. Hepsini de doktorum önerdi ve bu şekilde kullandım.
Ya bende 8. Günüm 5. Gün embriosu cift cizgi gördüm hala inanmıyorum testi bugun yaptımEki Görüntüle 2827950 kizlar ne olur bir bakin 5. Gun 2 adet dondurulmuş embriyo transfer edildi bugün 8. Gun testi simdi yaptim yanlis görmüyorum ben demi
1 embrioYa bende 8. Günüm 5. Gün embriosu cift cizgi gördüm hala inanmıyorum testi bugun yaptım
Tebrik ederim canım sağlıkla gelsin kuzum...kat kat katlansın degerinYa bende 8. Günüm 5. Gün embriosu cift cizgi gördüm hala inanmıyorum testi bugun yaptım
Siz yaptınızmı test cok zor cesaret ettim yaaaTebrik ederim canım sağlıkla gelsin kuzum...kat kat katlansın degerin
Yaptim cnm yukarida yazdimSiz yaptınızmı test cok zor cesaret ettim yaaa
Hayırlısı olsun inşallah canımYa bende 8. Günüm 5. Gün embriosu cift cizgi gördüm hala inanmıyorum testi bugun yaptım
Yaaa sen bunami uzuluyorsun baby. Gayet hamilesin işte. Lh testinin koyu cikmasi buna isaret bence. Lutfen stres yapma kendine. Ben şimdiden tebrik etmek istiyorummmKizlar günaydın..
Ben test yaptim ancak cwtlatma iğnesi oldugumu da unuttum bir an aklıma geldi Lh testi de cokkk koyu cikti...o iğnenin etkisi geçmemiş yani o yüzden de gebelik testim pozitif ciktiaşırı cok canim sıkkın
Hayırlı olsun canim saglikla kucağına al insAllahYa bende 8. Günüm 5. Gün embriosu cift cizgi gördüm hala inanmıyorum testi bugun yaptım
Neden canını sıkıyorsun canim pozitifi görmüşsün kan ver bence icin rahatlasin hayirli olsun saglikla gelsinKizlar günaydın..
Ben test yaptim ancak cwtlatma iğnesi oldugumu da unuttum bir an aklıma geldi Lh testi de cokkk koyu cikti...o iğnenin etkisi geçmemiş yani o yüzden de gebelik testim pozitif ciktiaşırı cok canim sıkkın
Canim iste o catlatma ignesinnden dolayi pek sevinenedimNeden canını sıkıyorsun canim pozitifi görmüşsün kan ver bence icin rahatlasin hayirli olsun saglikla gelsin
Canini sikma kuzum sabrer az kaldi test gunune zaten rahatlarsın kanda görünceCanim iste o catlatma ignesinnden dolayi pek sevinenedim
Canim bana doktorum reçetemde aç icmemi yazmış özellikle altını çizmiş. Ama sana doktorun nasıl onerdiyse öyle içKızlar merhabailk defa Estrofem kullanacağım da açlık tokluk farkeder mi?
Teşekkürler canım birşey demedi senin gibi içeyim bariCanim bana doktorum reçetemde aç icmemi yazmış özellikle altını çizmiş. Ama sana doktorun nasıl onerdiyse öyle iç
MasalalahhhYa bende 8. Günüm 5. Gün embriosu cift cizgi gördüm hala inanmıyorum testi bugun yaptım
Benim dr.um tok içmemiş söyledi dr.una danissan daha iyi olur bencedeCanim bana doktorum reçetemde aç icmemi yazmış özellikle altını çizmiş. Ama sana doktorun nasıl onerdiyse öyle iç
Ne zaman yaptirdun çatlatma ignesini 10 gün olmadı mı o çizgi bebeğin habercisidir insCanim iste o catlatma ignesinnden dolayi pek sevinenedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?