2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Aradığım başlığı buldum kızlar herkese merhaba. Bende 17 Mart opu oldum. 6 yumurtam toplandı 2 si 5güne ulaştı ve bgn 4aa kalite iki tane embriyom donduruldu. Şuan rahim dinlendirmedeyim ve bgn regl oldum. İkinci adette gideceğim transfer icin. Beni de ekleyebilirsin breath12

Peki bgn bgn adet oldum. 30 günde bir olur benim yani 21 nisan ikinci adetim olsa transferim ortalama ne zamana gelir?

Merhaba Arkadaşlar
Bende mayista transfer yaptırıcam. 3. Denemem. Ilk 2 denememi tavmergende yaptırdım. Erol hoca hicbir vitamin takviyesi vermeden transfer yapmisti. Sonuc hüsran.
Yarim rahmim var. Nisanda histeroskopi yapilacak. Ancak ben daha hicbir takviye vitamin almadım. Sizler ne zmandir kullaniyorsunuz? Doktora 10 martta gittim kromozom tahlili istedi. Bazi testler icin bizi yolladı. 2 ay icinde transfer yapilacak ve hicbir ilac kullanmiyorum. Sizce bu normal mi?

Bende beklemedeyim tahminim 45 gün sonra transferim olacak bana da doktorum hiçbir vitamin ilac vs vermedi. İkinci adetin olunca gel ilaca başlayacağız dedi o kadar.

Ahh tatlim benim..bi bilsen..suan gun sayiyorum bende..kismet olursa mayis.haziran gibi benimde toplanicak..tabikde canim..masalllahh..bebsilerin seni bekliyo guzel annis..insallahh..bu yolda..rabbim kucaginada almayi nasip etsin..hemen ekliyorum..

Merhaba canim..bazi doktorlar..takviyeye inanmiyor..bende mesela yumurta rezerv azligi ve kalitesizligi var..yumurta sayin mesela nasildi senin..kac embriyo olustu..daha onceki tedavilerinde..eger az sayida ve kaliteaiz embriyon olustuysa..bence kesinlikle..takviye kullanmalisin...benim ilk 2 tedavimde doktorum farkliydi..kuzusum..ama 3. Tedavimde..o muhtesem doktorumla tanisimdim..bana dediki seni hemen tedaviye alabilirdim..ama sen once 3 ay bir ilac kullan dedi..bana..belki dedi fayda etmiyecek ama..dedi ne kaybedebilirzki..dedi..eger bendeki gibi yani kaliteaiz ve az sayida embriyon olusayasa kesinlikle ilac tedavisi al..ve denedigim saf arisutu ve inofolik combi yide kullan...cunki benim son tedavimde..hem yumurta sayim artti..hemde embriyo kalitesi...kuzum..senide eklememi istermisin...

Peki bgn bgn adet oldum. 30 günde bir olur benim yani 21 nisan ikinci adetim olsa transferim ortalama ne zamana gelir?
Canim biz ne desek yalan olur..en iyi onu diger adette doktorun soyliyecektir..umarim..aksilik cikmaz..ama tahminim..diger adetten sonra gerekli ortami sagliyacaktir doktorun..beklemek cok sıkıcı biliyorum..helde belirsizlikki..sen bi com yolu kat etmissin zaten..umarim..rabbim emeklerini bosa cikarmaz..kuzum..

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Allah hepimizin gönlüne göre versin. Bakalım hayırlısı olsun. Olursa olur olmazsa da ne yapalım dünyanın sonu degil ya

Bende nisanda 3. Gün embiyosu transfer olcam zaten tek yumurta var hayırlısı olsun allah yüzümüzü güldürsün

rahim dinlendirme neden gerekti sizde?

Bende nisanda 3. Gün embiyosu transfer olcam zaten tek yumurta var hayırlısı olsun allah yüzümüzü güldürsün
Masallah..canim..insallah.can olur tutunur bebisinn...hayirli ugurlu olsun transferinlisteye ekleyebilirmiyi senide..kalitesi icin bisey soyledilermi size..

rahim dinlendirme neden gerekti sizde?
Benim yumurtalıklarımın uyarilma süresi uzadı 13 gün iğne kullandım. Benm de zaten hep ohss korkum vardı kulaktan dolma bilgi kirliliği işte bende tedirgin olunca doktorum o zaman hiç riske girmeyelim taze transfer yapmayalım dedi. O nedenle beklemedeyim.

anladım canım. Çok geçmiş olsun. İnşallah güzel haberler alırsın

Merhabalar kızlar, Son klomen tedavim bu ay. Olmadı biz de gelecek aylarda tüp yaptırmaya karar verdik. Bu yolda herkese başarılar dilerim. bir sorum var sizlere, benim sağ tüpüm tıkalıymış, Tüp bebek yapılınca iğneyle yumurtalıklara giriliyor ve vakumla yumurtalar toplanıyor, tüp tıkalı olması sorun teşkil etmiyor. Bu durumda yumurta büyütücü iğneyle büyütülen yumurtalar her iki tüpte de oluşur mu yoksa sadece açık olan tüpte bulunan yumurtalıkta mı yumurtalar oluşur?

Gelecek tüp bebek ve Mete bey mi sakın ve sakın bulaşmayın. Hayatınızı karartır senelerinizi alır o merkez ve doktor sizin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…