Amiiinnn canımm hepimiz en hayırlı zamanda hamiş kalalım sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalımCanim...masallah..rabbim kucaginada almayi nasip etsin...insallah..beklemek cok zor..ama..en dogru zamnda transferin gerceklesir insallah..
Canim benim ileri yas ve yumurta rezerv azligi..baska bir durum yok..1 asilama 3 tup denedim..son 1 sene icinde..3. Tupte kimyasalla sonuclandi..suan 4. Ye hazirlaniyorum..bunun icinde yaklasik 1 aydir ilac kullaniyorum..takviye ilaclar..vitamin ve hormon ilaclari..mayis gibi nasip olursa 4. Tedavime basliyacagiz..rezerv azligi oldugu icin bende her defasinda yeniden toplaniyo..yumurtlaar..kismet insallah..aslinda bir tabloda yapsak super olur sayfamiza..dusunuyorum..Amiiinnn canımm hepimiz en hayırlı zamanda hamiş kalalım sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım
Senın hıkayen nedir
Takviyeler insallah işe yarar rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün insallah. Tek kaliteli yumurtaya bakıyor hersey Allah büyüktür . Ben arı sütünün çok işe yaradığını duydum , bitkisel kürler vs. Denemişsinizdir muhakkak ama arı sütünün orjinalini bulup düzenli kullanmanızı tavsiye edebilrim mucizevi şekilde yumurta sayısınıda arttırıyor kalitesinideCanim benim ileri yas ve yumurta rezerv azligi..baska bir durum yok..1 asilama 3 tup denedim..son 1 sene icinde..3. Tupte kimyasalla sonuclandi..suan 4. Ye hazirlaniyorum..bunun icinde yaklasik 1 aydir ilac kullaniyorum..takviye ilaclar..vitamin ve hormon ilaclari..mayis gibi nasip olursa 4. Tedavime basliyacagiz..rezerv azligi oldugu icin bende her defasinda yeniden toplaniyo..yumurtlaar..kismet insallah..aslinda bir tabloda yapsak super olur sayfamiza..dusunuyorum..
Merhabalar benimde iki denemem oldu ilkini pek saymak istemiyorum yanlış tedavi diye düşünüyorum ikincisi tutmuştu çok şükür 17 haftalıkken kaybettim bebeğimi 24 Aralık’ta histeroskopi oldum Nisan ayında rahim filmi çekilecek inşallah Mayıs ayında donmuş embriyo transferi olucam Allahım yeniden nasip eder inşallah hepimize mutlu haberler alırızMerhaba kizlar.⚘⚘.topigimiz hayirli ugurlu olur insallah.bol bol pozitif sonuclar alalim..transfer oncesi ..sonrasi...neler yapiyorsunuz..
breath12 rezerv azligi..ileriyas
Canim cok tesekkur ederim..Takviyeler insallah işe yarar rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün insallah. Tek kaliteli yumurtaya bakıyor hersey Allah büyüktür . Ben arı sütünün çok işe yaradığını duydum , bitkisel kürler vs. Denemişsinizdir muhakkak ama arı sütünün orjinalini bulup düzenli kullanmanızı tavsiye edebilrim mucizevi şekilde yumurta sayısınıda arttırıyor kalitesinide
Insallah canim..Merhabalar benimde iki denemem oldu ilkini pek saymak istemiyorum yanlış tedavi diye düşünüyorum ikincisi tutmuştu çok şükür 17 haftalıkken kaybettim bebeğimi 24 Aralık’ta histeroskopi oldum Nisan ayında rahim filmi çekilecek inşallah Mayıs ayında donmuş embriyo transferi olucam Allahım yeniden nasip eder inşallah hepimize mutlu haberler alırız
Tabloya ismini yazmami istermisin caninMerhabalar benimde iki denemem oldu ilkini pek saymak istemiyorum yanlış tedavi diye düşünüyorum ikincisi tutmuştu çok şükür 17 haftalıkken kaybettim bebeğimi 24 Aralık’ta histeroskopi oldum Nisan ayında rahim filmi çekilecek inşallah Mayıs ayında donmuş embriyo transferi olucam Allahım yeniden nasip eder inşallah hepimize mutlu haberler alırız
Canim tablo yapiyorum senide yazmmi istermisin..Amiiinnn canımm hepimiz en hayırlı zamanda hamiş kalalım sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım
Senın hıkayen nedir
Canım tabii ki ekle beni deCanim tablo yapiyorum senide yazmmi istermisin..
Canimm moralinii hic bozma..1 yumurta saglikli isee ilerlicektir..saglikli degilse gelisimi durcaktir..sagliksizsaa..dursun zaten..ama pozitifff dusun hep olurmu...insallah rabbim sana nasip etsin bu embriyoyu...Merhaba kızlar, bugün aradılar beni sadece 1 tane yumurtam döllenmiş, diğer ikisi olmamış
Biraz canım sıkıldı ama Allahtan ümit kesilmez diyorum, kalan 1 embriyomun gelişimi güzel ilerler inşallah, dualarınızı beklerim
İnşallah canım yaCanimm moralinii hic bozma..1 yumurta saglikli isee ilerlicektir..saglikli degilse gelisimi durcaktir..sagliksizsaa..dursun zaten..ama pozitifff dusun hep olurmu...insallah rabbim sana nasip etsin bu embriyoyu...kucaginada almayi.. tedavi oncesi 3 ay felan ilac tedavisii olmusmiydun..
Ne kadar sure kullandin canim..supralife i duymamistim..İnşallah canım ya
tedaviden önce supralife ve biosteron kullanıyordum sadece bir de arı sütü bal polen karışımı kullandım pek bi etkisi olmadı sanırım..
Supralife ı bana önceki doktorum önermişti, valla 5-6 ay oldu hiç bırakmadımNe kadar sure kullandin canim..supralife i duymamistim..
Bende kullaniyorum canim ..insallah etkilemistir..kullandiklarin..sifa olsun hepsi..insallahh...Supralife ı bana önceki doktorum önermişti, valla 5-6 ay oldu hiç bırakmadım
Amin inşallahInsallah canim..rabbim bu sefer sana bagislar insallah yavrunu..cok gecmis olsun..guzel guzell pozitif sonuclar alalim..
Ben pek bilmiyorum yeni üye oldum sayılır ne için tablo acaba olur ekleTabloya ismini yazmami istermisin canin
Canim..embriyo sayilari kalitelerini yaziyoruz..suan belli degil..kac embriyo transferi olcagimiz o yuzden bos birakicam simdilik..1. Sayfada..yapicam..tabloyu..Ben pek bilmiyorum yeni üye oldum sayılır ne için tablo acaba olur ekle
Çoktan teşekkür ederimMerhaba canim..masallahhh...⚘insallah hepsi devam eder..ve kucaginada almayi nasip eder rabbim..transfer oncesi..yuruyusler yapabilirsin canim..birde..diş vs gibi tedavilerin varsa onceden yaptirmani siddetle tavsiye ederm...hep bilinen seyler aslinda..kendini cok strese sokma
.ve en onemlisi beslenme..akdeniz usulu beslenme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?