2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Canim...masallah..rabbim kucaginada almayi nasip etsin...insallah..beklemek cok zor..ama..en dogru zamnda transferin gerceklesir insallah..
Amiiinnn canımm hepimiz en hayırlı zamanda hamiş kalalım sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım
Senın hıkayen nedir

Amiiinnn canımm hepimiz en hayırlı zamanda hamiş kalalım sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım
Senın hıkayen nedir
Canim benim ileri yas ve yumurta rezerv azligi..baska bir durum yok..1 asilama 3 tup denedim..son 1 sene icinde..3. Tupte kimyasalla sonuclandi..suan 4. Ye hazirlaniyorum..bunun icinde yaklasik 1 aydir ilac kullaniyorum..takviye ilaclar..vitamin ve hormon ilaclari..mayis gibi nasip olursa 4. Tedavime basliyacagiz..rezerv azligi oldugu icin bende her defasinda yeniden toplaniyo..yumurtlaar..kismet insallah..aslinda bir tabloda yapsak super olur sayfamiza..dusunuyorum..

Takviyeler insallah işe yarar rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün insallah. Tek kaliteli yumurtaya bakıyor hersey Allah büyüktür . Ben arı sütünün çok işe yaradığını duydum , bitkisel kürler vs. Denemişsinizdir muhakkak ama arı sütünün orjinalini bulup düzenli kullanmanızı tavsiye edebilrim mucizevi şekilde yumurta sayısınıda arttırıyor kalitesinide

Merhaba kizlar.⚘⚘.topigimiz hayirli ugurlu olur insallah.bol bol pozitif sonuclar alalim..transfer oncesi ..sonrasi...neler yapiyorsunuz..
breath12 rezerv azligi..ileriyas
Merhabalar benimde iki denemem oldu ilkini pek saymak istemiyorum yanlış tedavi diye düşünüyorum ikincisi tutmuştu çok şükür 17 haftalıkken kaybettim bebeğimi 24 Aralık’ta histeroskopi oldum Nisan ayında rahim filmi çekilecek inşallah Mayıs ayında donmuş embriyo transferi olucam Allahım yeniden nasip eder inşallah hepimize mutlu haberler alırız

Canim cok tesekkur ederim..amin cumlemizin insallah..evet ari sutu kullaniyorum suan..egricayirdan aldim..yuzde 100 ari sutu olaninda hergun..ac karnina 1 kasik dil alti yapiyorum..onceki tedavimdede kullanmistim..sayi artmisti..ama ari sutundenmi ilaclardan mi bilemedim..

Insallah canim..rabbim bu sefer sana bagislar insallah yavrunu..cok gecmis olsun..guzel guzell pozitif sonuclar alalim..

Tabloya ismini yazmami istermisin canin

Merhaba kızlar, bugün aradılar beni sadece 1 tane yumurtam döllenmiş, diğer ikisi olmamış
Biraz canım sıkıldı ama Allahtan ümit kesilmez diyorum, kalan 1 embriyomun gelişimi güzel ilerler inşallah, dualarınızı beklerim

Canimm moralinii hic bozma..1 yumurta saglikli isee ilerlicektir..saglikli degilse gelisimi durcaktir..sagliksizsaa..dursun zaten..ama pozitifff dusun hep olurmu...insallah rabbim sana nasip etsin bu embriyoyu...kucaginada almayi..tedavi oncesi 3 ay felan ilac tedavisii olmusmiydun..

İnşallah canım ya
tedaviden önce supralife ve biosteron kullanıyordum sadece bir de arı sütü bal polen karışımı kullandım pek bi etkisi olmadı sanırım..

Ben pek bilmiyorum yeni üye oldum sayılır ne için tablo acaba olur ekle
Canim..embriyo sayilari kalitelerini yaziyoruz..suan belli degil..kac embriyo transferi olcagimiz o yuzden bos birakicam simdilik..1. Sayfada..yapicam..tabloyu..

Çoktan teşekkür ederim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…