- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Canim senide ekliyimi listeye..Çoktan teşekkür ederim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim senide ekliyimi listeye..Çoktan teşekkür ederim inşallah
OlabilirCanim senide ekliyimi listeye..
Merhaba kizlar.⚘⚘.topigimiz hayirli ugurlu olur insallah.bol bol pozitif sonuclar alalim..transfer oncesi ..sonrasi...neler yapiyorsunuz..
breath12 mayis-haziran @ZarifKugu nisan-mayis @haemsa mayis BirAnne07 nisan-mayis Melanya Mayis
Merhaba Arkadaşlarmerhaba canım bende 5.denemeye nisan adetiyle başlıcam inşallah donmuşlarım var hem heyecanlı hem isteksiz hem umutlu çok karışık duygulardayım 4 kez denemiş olmanın verdiği isteksizlik düşük kürtaj ameliyat yaşanmışlıklar çok olduğu için korkuyorum inşallah bu sefer mucizeleri görürüz
Bende beklemedeyim tahminim 45 gün sonra transferim olacak bana da doktorum hiçbir vitamin ilac vs vermedi. İkinci adetin olunca gel ilaca başlayacağız dedi o kadar.Merhaba Arkadaşlar
Bende mayista transfer yaptırıcam. 3. Denemem. Ilk 2 denememi tavmergende yaptırdım. Erol hoca hicbir vitamin takviyesi vermeden transfer yapmisti. Sonuc hüsran.
Yarim rahmim var. Nisanda histeroskopi yapilacak. Ancak ben daha hicbir takviye vitamin almadım. Sizler ne zmandir kullaniyorsunuz? Doktora 10 martta gittim kromozom tahlili istedi. Bazi testler icin bizi yolladı. 2 ay icinde transfer yapilacak ve hicbir ilac kullanmiyorum. Sizce bu normal mi?
Ahh tatlim benim..bi bilsen..suan gun sayiyorum bende..kismet olursa mayis.haziran gibi benimde toplanicak..tabikde canim..masalllahh..bebsilerin seni bekliyo guzel annis..insallahh..bu yolda..rabbim kucaginada almayi nasip etsin..hemen ekliyorum..Aradığım başlığı buldum kızlar herkese merhaba. Bende 17 Mart opu oldum. 6 yumurtam toplandı 2 si 5güne ulaştı ve bgn 4aa kalite iki tane embriyom donduruldu. Şuan rahim dinlendirmedeyim ve bgn regl oldum. İkinci adette gideceğim transfer icin. Beni de ekleyebilirsin breath12
Merhaba canim..bazi doktorlar..takviyeye inanmiyor..bende mesela yumurta rezerv azligi ve kalitesizligi var..yumurta sayin mesela nasildi senin..kac embriyo olustu..daha onceki tedavilerinde..eger az sayida ve kaliteaiz embriyon olustuysa..bence kesinlikle..takviye kullanmalisin...benim ilk 2 tedavimde doktorum farkliydi..kuzusum..ama 3. Tedavimde..o muhtesem doktorumla tanisimdim..bana dediki seni hemen tedaviye alabilirdim..ama sen once 3 ay bir ilac kullan dedi..bana..belki dedi fayda etmiyecek ama..dedi ne kaybedebilirzki..dedi..eger bendeki gibi yani kaliteaiz ve az sayida embriyon olusayasa kesinlikle ilac tedavisi al..ve denedigim saf arisutu ve inofolik combi yide kullan...cunki benim son tedavimde..hem yumurta sayim artti..hemde embriyo kalitesi...kuzum..senide eklememi istermisin...Merhaba Arkadaşlar
Bende mayista transfer yaptırıcam. 3. Denemem. Ilk 2 denememi tavmergende yaptırdım. Erol hoca hicbir vitamin takviyesi vermeden transfer yapmisti. Sonuc hüsran.
Yarim rahmim var. Nisanda histeroskopi yapilacak. Ancak ben daha hicbir takviye vitamin almadım. Sizler ne zmandir kullaniyorsunuz? Doktora 10 martta gittim kromozom tahlili istedi. Bazi testler icin bizi yolladı. 2 ay icinde transfer yapilacak ve hicbir ilac kullanmiyorum. Sizce bu normal mi?
Canim biz ne desek yalan olur..en iyi onu diger adette doktorun soyliyecektir..umarim..aksilik cikmaz..ama tahminim..diger adetten sonra gerekli ortami sagliyacaktir doktorun..beklemek cok sıkıcı biliyorum..helde belirsizlikki..sen bi com yolu kat etmissin zaten..umarim..rabbim emeklerini bosa cikarmaz..kuzum..Peki bgn bgn adet oldum. 30 günde bir olur benim yani 21 nisan ikinci adetim olsa transferim ortalama ne zamana gelir?
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Allah hepimizin gönlüne göre versin. Bakalım hayırlısı olsun. Olursa olur olmazsa da ne yapalım dünyanın sonu degil yaCanim biz ne desek yalan olur..en iyi onu diger adette doktorun soyliyecektir..umarim..aksilik cikmaz..ama tahminim..diger adetten sonra gerekli ortami sagliyacaktir doktorun..beklemek cok sıkıcı biliyorum..helde belirsizlikki..sen bi com yolu kat etmissin zaten..umarim..rabbim emeklerini bosa cikarmaz..kuzum..
rahim dinlendirme neden gerekti sizde?Aradığım başlığı buldum kızlar herkese merhaba. Bende 17 Mart opu oldum. 6 yumurtam toplandı 2 si 5güne ulaştı ve bgn 4aa kalite iki tane embriyom donduruldu. Şuan rahim dinlendirmedeyim ve bgn regl oldum. İkinci adette gideceğim transfer icin. Beni de ekleyebilirsin breath12
Masallah..canim..insallah.can olur tutunur bebisinn...hayirli ugurlu olsun transferinlisteye ekleyebilirmiyi senide..kalitesi icin bisey soyledilermi size..Bende nisanda 3. Gün embiyosu transfer olcam zaten tek yumurta var hayırlısı olsun allah yüzümüzü güldürsün
Benim yumurtalıklarımın uyarilma süresi uzadı 13 gün iğne kullandım. Benm de zaten hep ohss korkum vardı kulaktan dolma bilgi kirliliği işte bende tedirgin olunca doktorum o zaman hiç riske girmeyelim taze transfer yapmayalım dedi. O nedenle beklemedeyim.rahim dinlendirme neden gerekti sizde?
anladım canım. Çok geçmiş olsun. İnşallah güzel haberler alırsınBenim yumurtalıklarımın uyarilma süresi uzadı 13 gün iğne kullandım. Benm de zaten hep ohss korkum vardı kulaktan dolma bilgi kirliliği işte bende tedirgin olunca doktorum o zaman hiç riske girmeyelim taze transfer yapmayalım dedi. O nedenle beklemedeyim.