• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Merhaba canim..bazi doktorlar..takviyeye inanmiyor..bende mesela yumurta rezerv azligi ve kalitesizligi var..yumurta sayin mesela nasildi senin..kac embriyo olustu..daha onceki tedavilerinde..eger az sayida ve kaliteaiz embriyon olustuysa..bence kesinlikle..takviye kullanmalisin...benim ilk 2 tedavimde doktorum farkliydi..kuzusum..ama 3. Tedavimde..o muhtesem doktorumla tanisimdim..bana dediki seni hemen tedaviye alabilirdim..ama sen once 3 ay bir ilac kullan dedi..bana..belki dedi fayda etmiyecek ama..dedi ne kaybedebilirzki..dedi..eger bendeki gibi yani kaliteaiz ve az sayida embriyon olusayasa kesinlikle ilac tedavisi al..ve denedigim saf arisutu ve inofolik combi yide kullan...cunki benim son tedavimde..hem yumurta sayim artti..hemde embriyo kalitesi...kuzum..senide eklememi istermisin...
Evt lütfen ekleyin.
23 martta doktora gittik. Istediği tahlil sonuçlarını götürdük. D vitaminim çok düşük.
Prowomen- devit 3 (d vitamini) - b12 plus - estrofem kullanmami istedi. Transfere 60 gün var. Çok tedirginim. 11 yumurtadan 7 embriyo oluştu. (A kaliteymis) Yarım rahim olduğu için tek embriyo yüklendi. Eğer ikiz olursa erken doğum riski olusuyor. Çünkü yerim dar. 😆 Ama bu doktor cift yükleme yapicani söyledi. 2 sinin birden tutma olasigi çok düşük en azindan gebe kalma şansın artar diyor. Çok mantıklı geldi. Konuşan anlatan rahatlatan bir doktor çok önemli.
Arkadaşlar size zaman ayırmıyorlarsa israr etmeyin. Hemen baska bir doktor arastirin.

Ilk denemen mi. Benim 3. Dnememde D vitamin eksikligi ortaya çıktı. Ilk 2 denemede doktor d vitamini sormadı bile. Naçizane tavsiyem d vitamini gebe kalmada çok önemli. Bir baktırın. doktoruna sorabilirsin. Zman geçiyor ve pişmanlıklar üzüyor.

Sadece Hormon degil vitaminlerde alman gerekiyor. D vitaminiçok önemli. Bi araştır bence
D vitaminim 50, yani iyi seviyede onu hep takip edip takviye alırım. pandemi basından beri her gün düzenli C vitamini, bakır çinko ve saf arı sütü kullanıyorum. Zaten 1 yılı aşkın suredir gynositol folik asit kullanıyorum. Bunlari söyleyince doktorum başka hicbirsey vermedi 😅

Canım benide eklermisin tabloya hep bu günü bekledim aynı kader arkadaşları olarak transver zamanını beklemek☺️
Her iki tüpüm alındu tedaviler derken 8 martta yumurtalarım toplandı 2. Adetimde nasip olursa transvr olucak nisan sonu mayısın ilk haftası gibi inşallah😌
Merhaba canim...🤗🤗💕💕hayirli ugurlu olsun tedavin...insallah rabbim kucaginada almayi nasip etsin..guzel guzel haberler alalim insallah..tabikide canin..eklerim🤗🤗🤗💕💕

Evt lütfen ekleyin.
23 martta doktora gittik. Istediği tahlil sonuçlarını götürdük. D vitaminim çok düşük.
Prowomen- devit 3 (d vitamini) - b12 plus - estrofem kullanmami istedi. Transfere 60 gün var. Çok tedirginim. 11 yumurtadan 7 embriyo oluştu. (A kaliteymis) Yarım rahim olduğu için tek embriyo yüklendi. Eğer ikiz olursa erken doğum riski olusuyor. Çünkü yerim dar. 😆 Ama bu doktor cift yükleme yapicani söyledi. 2 sinin birden tutma olasigi çok düşük en azindan gebe kalma şansın artar diyor. Çok mantıklı geldi. Konuşan anlatan rahatlatan bir doktor çok önemli.
Arkadaşlar size zaman ayırmıyorlarsa israr etmeyin. Hemen baska bir doktor arastirin.
Canimmm..onceliklee tedavin hayirli ugurlu olsun🤗💕💕..ve masalllaahh diyorum...bebislerin simdi seni bekliyor guzel anne..dediklerinede aynen katiliyorum..zaman ayirmayan doktordan uzak durulmali..hemen ekliyorum canim..💕💕🤗🤗🤗

Merhabalar kızlar, Son klomen tedavim bu ay. Olmadı biz de gelecek aylarda tüp yaptırmaya karar verdik. Bu yolda herkese başarılar dilerim. bir sorum var sizlere, benim sağ tüpüm tıkalıymış, Tüp bebek yapılınca iğneyle yumurtalıklara giriliyor ve vakumla yumurtalar toplanıyor, tüp tıkalı olması sorun teşkil etmiyor. Bu durumda yumurta büyütücü iğneyle büyütülen yumurtalar her iki tüpte de oluşur mu yoksa sadece açık olan tüpte bulunan yumurtalıkta mı yumurtalar oluşur?
souma kimse cevap vermeyecke mi kızlar :(

souma kimse cevap vermeyecke mi kızlar :KK43:
Merhabalar
Tüpünüzün tıkalı olması birşey değiştirmez yumurtalar açısından, yumurtalar yumurtalıklarda olduğu için tüplerle bir alakası olmayacak tedavinin o konuda içiniz rahat olsun iki yumurtalıktan da yumurta gelir ama inşallah gerek kalmaz tabi kendiliğinden gebe kalırsınız🌸

Merhabalar
Tüpünüzün tıkalı olması birşey değiştirmez yumurtalar açısından, yumurtalar yumurtalıklarda olduğu için tüplerle bir alakası olmayacak tedavinin o konuda içiniz rahat olsun iki yumurtalıktan da yumurta gelir ama inşallah gerek kalmaz tabi kendiliğinden gebe kalırsınız🌸
çok teşekkür ediyorum :)))

Bugün 6. Gün embriyolarım donduruldu 3 tane. Muhtemelen Nisan ayında transfer gerçekleştirilecek. Ama 6. Gün embriyosu olması kafama takılıyor embriyolog hiç farkı yok rahme tutunma ihtimali 5. Gün embriyosu ile aynı dedi ama gel gelelim içime şüphe düştü çevrenizde varmı 6. Gün embriyosu tutan teselliye ihtiyacım var😔

Bugün 6. Gün embriyolarım donduruldu 3 tane. Muhtemelen Nisan ayında transfer gerçekleştirilecek. Ama 6. Gün embriyosu olması kafama takılıyor embriyolog hiç farkı yok rahme tutunma ihtimali 5. Gün embriyosu ile aynı dedi ama gel gelelim içime şüphe düştü çevrenizde varmı 6. Gün embriyosu tutan teselliye ihtiyacım var😔
içini ferah tut canım, 6. gün daha da iyi hatta, embriyo daha çok bölünüyor ve daha da hazır hale geliyor, komşumuza yapılmıştı.. güzel haberi vereceğiniz gün gelecek yakında inşallah :dua:

Merhabalar kızlar, Son klomen tedavim bu ay. Olmadı biz de gelecek aylarda tüp yaptırmaya karar verdik. Bu yolda herkese başarılar dilerim. bir sorum var sizlere, benim sağ tüpüm tıkalıymış, Tüp bebek yapılınca iğneyle yumurtalıklara giriliyor ve vakumla yumurtalar toplanıyor, tüp tıkalı olması sorun teşkil etmiyor. Bu durumda yumurta büyütücü iğneyle büyütülen yumurtalar her iki tüpte de oluşur mu yoksa sadece açık olan tüpte bulunan yumurtalıkta mı yumurtalar oluşur?
Canım merak etme yumurtslıklarla tüplerin alakası yok benim her iki tüpümde bağlandı enfeksiyon nedeniyle işlem sonrası her iki yumurtalığımdan da toplam 12 tane yumurta toplandı.

Canim hayirli ugurlu olsun...tedavin..🤗🤗🤗💕💕sakin kafana takilmasin...dusunsene canim 6. Gune kadar pert olmamiss..sıkı sıkı tutunuyo anneşi...🤗💕💕eger kotu bir embriyo olsaydi..coktan iptal edilirdi..sukur olsun senin oyle degil canini sikma hic..

Back