• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Canim hayirli ugurlu olsun...tedavin..🤗🤗🤗💕💕sakin kafana takilmasin...dusunsene canim 6. Gune kadar pert olmamiss..sıkı sıkı tutunuyo anneşi...🤗💕💕eger kotu bir embriyo olsaydi..coktan iptal edilirdi..sukur olsun senin oyle degil canini sikma hic..
Çok rahatlattınız beni bilmiyorum bu süreç maddi manevi çok yıpratıcıymış kendimi çok rahat biri sanırım meğer hiç öyle değilmişim 😔 rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah

Çok rahatlattınız beni bilmiyorum bu süreç maddi manevi çok yıpratıcıymış kendimi çok rahat biri sanırım meğer hiç öyle değilmişim 😔 rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah
Canimm🤗🤗cok haklisin..insallah bu son olur kucaginada alirsin..ama..psikolojini iyi tutmalisin..cok zor ama yapabilirsin..ben 3 kez tedavi oldum daha once.ilk 2 sinde..kalite okadar kotuyduki 3. Gun transferi yaptilar..beklemek istemdiler..ama 3. De 5. Gune gitmesse transfer olmicaktim..4. Gune 2 embriyom gitti..5. Gune 1 tane kalmisti..ondada direkten dondum🤗🤗🤗yani kimyasal oldu..6. Gune o yuzden dedim..bir embriyo kotuyse zaten 6 ya kadar gidmeez..suan olasiligin cok yuksek..tadini cikar..olurmu..aminn cumlemizee insallah..canimmm🤗💕💕💕

Canım merak etme yumurtslıklarla tüplerin alakası yok benim her iki tüpümde bağlandı enfeksiyon nedeniyle işlem sonrası her iki yumurtalığımdan da toplam 12 tane yumurta toplandı.
Maşallah ya.. peki sonrası ne oldu? hepsi kaliteli mi? Kaç tane transfer edildi? Umarım herşey güzel gitmiştir :dua:

Canimm🤗🤗cok haklisin..insallah bu son olur kucaginada alirsin..ama..psikolojini iyi tutmalisin..cok zor ama yapabilirsin..ben 3 kez tedavi oldum daha once.ilk 2 sinde..kalite okadar kotuyduki 3. Gun transferi yaptilar..beklemek istemdiler..ama 3. De 5. Gune gitmesse transfer olmicaktim..4. Gune 2 embriyom gitti..5. Gune 1 tane kalmisti..ondada direkten dondum🤗🤗🤗yani kimyasal oldu..6. Gune o yuzden dedim..bir embriyo kotuyse zaten 6 ya kadar gidmeez..suan olasiligin cok yuksek..tadini cikar..olurmu..aminn cumlemizee insallah..canimmm🤗💕💕💕
Aminn inşallah ben 6. Gün embriyosu ile ilgili olumsuz birkaç şey okuyunca gerilmiştim inşallah dediğiniz gibi olur güzel haberler veririm sizlere. Sen şuan 4.tedavine mi başlayacaksın? O kadar çok uğraşmışsın ki mükâfatını alırsın inşallah rabbim yardımcın olsun en kısa zamanda cennet kokulunu kucağına alırsın bu listedeki herkes gönlündeki olsun inşallahh

merhaba breath12 breath12 bende nisan tüp bebeğe başlıcam iğneler fln
haftaya 6 nisana yakın regl olmamı bekliyorumm...
2 buçuk yıldır korunmadığıma rağmen hamile kalamadım
üstüne tedavi süreci halbuki hiçbirşeyim yokken
beklemek istemedimmm direk tüp bebek dedimm ve geçiyorum haftaya allahın izniyle.. :KK68:

merhaba breath12 breath12 bende nisan tüp bebeğe başlıcam iğneler fln
haftaya 6 nisana yakın regl olmamı bekliyorumm...
2 buçuk yıldır korunmadığıma rağmen hamile kalamadım
üstüne tedavi süreci halbuki hiçbirşeyim yokken
beklemek istemedimmm direk tüp bebek dedimm ve geçiyorum haftaya allahın izniyle.. :KK68:
Merhaba canim...🤗🤗hayirli ugurlu olsun tedavin..💕💕💕kucaginada almayi nasip etsin insallah rabbim.insallah bol bol kaliteli embriyolarin olur...ekleyebilirmiyim senide listemize canim...

Aminn inşallah ben 6. Gün embriyosu ile ilgili olumsuz birkaç şey okuyunca gerilmiştim inşallah dediğiniz gibi olur güzel haberler veririm sizlere. Sen şuan 4.tedavine mi başlayacaksın? O kadar çok uğraşmışsın ki mükâfatını alırsın inşallah rabbim yardımcın olsun en kısa zamanda cennet kokulunu kucağına alırsın bu listedeki herkes gönlündeki olsun inşallahh
Aminn canimmm🤗💕💕cumlemiz insallah..evet benim4. Tedavi olucak kismet olursa..suan ilac kullaniyorum..kaliteyi ve sayiyi artitmak icin..tabi artmayadabilir..ben biraz gec evlenenlerdenim..son 1-1.5 senedir basladim tedaviye..ust uste 1 asilama 3 tup bebek yapildi..kismet olmadi..artik son denemelerim..bakalim..insallah..banda hepimizede saglikli bebekler nasip eder rabbim...💕💕🙏🙏

Merhaba canim...🤗🤗hayirli ugurlu olsun tedavin..💕💕💕kucaginada almayi nasip etsin insallah rabbim.insallah bol bol kaliteli embriyolarin olur...ekleyebilirmiyim senide listemize canim...
Tabikii onun icin yazdimm benide ekleyinn🤩🤩
Heyecanliyimda cokk biran once baslamak istiyorum ya asilamam olmadii allahimm nasip ederde insallah bu tedaviye

Artık çabucak gelsin istiyor zaman dimi birinci adetm bitti ikinciyi bekliyorum. Sizde aynı mı
Aynen benimde birinci adet bitti ikincisi tahmini 20-21 nisan bende heyecanla bekliyorum hamileyken yenilemeyecek yapılamayacak ne varsa bu bir ayda yapmaya çalışıyorum 😅 tabi sonuç bilinmez ihtimal %50 herseyi Allah bilir nasip kısmet 😇

Neden süreç bu kadar uzun oluyor ki? Önce dondur sonra çözdür transfer et.. Neden taze iken transfer olmadı?
Sürecin uzamasını bende istemedim ama canım doktorumun tedavi şekli böle idi. Dondurma işlemi şansı biraz daha arttırıyomuş ve rahim dinleniyor. Kullandığımız iğnelerin etkisi ile hormonlar altüst oluyor. Hormonlarında düzene girmesini bekliyoruz canım.

Aynen benimde birinci adet bitti ikincisi tahmini 20-21 nisan bende heyecanla bekliyorum hamileyken yenilemeyecek yapılamayacak ne varsa bu bir ayda yapmaya çalışıyorum 😅 tabi sonuç bilinmez ihtimal %50 herseyi Allah bilir nasip kısmet 😇
Nasip kısmet canım. Transver sürecimizi paylaşalım beraber bu sitresi paylaşmak güzel birşeymiş😂

29.03.2021 yumurtalarımı aldılar 3 taneymiş bugün aradılar döllenmeye başladı dediler 1 nisan ya da 3 nisan da transfer işlemi olacak transferden sonra nelere dikkat etmeliyiz masa başında çalışıyorum sorun olmıcağını söylediler ilk gün dinlen daha sonra ani hareket ağır iş yapma dediler

29.03.2021 yumurtalarımı aldılar 3 taneymiş bugün aradılar döllenmeye başladı dediler 1 nisan ya da 3 nisan da transfer işlemi olacak transferden sonra nelere dikkat etmeliyiz masa başında çalışıyorum sorun olmıcağını söylediler ilk gün dinlen daha sonra ani hareket ağır iş yapma dediler
Dogru olan sey zatenn illaa hep yatmak zorunda degilsinn yuruyus yapmakta cok onemliymis bide ani kalkmicaksin agir seyler kaldirmicaksin yavas yavas is yaparsin eve nasilk hamile kalanlarr hilmeden herseyinyapiyolar bise olmuyo oda onunn gibi bise yaa bise sorcamm transferden sonra senin 2 saat gibi dinlendirdilermi yoksa hemen kaldirdilarmi

Back