Super canim.Bende hergün çıkmaya çalışıyorum havayı güzel bulduğum günü değerlendiriyorum bana açık havada yürüyüş yapmak çok iyi motive oluyor kulaklığı takıp sevdiğim müzikle yürümek en iyi terapi
canim belli olmuyor cikmam hava guzelse erken cikmaya calisiyorum kotuyse evde adim atmaya calisiyorum bende bel fitigi baslangici varda ortopedist cok fazla yuruyus iyi gelmez bele dedi evde bel kuvvetlendirme yapmaya calisiyorum bir taraftan 10bin fazla geliyor o yuzdenSuperr canim..ben yapmiyorum..ama artik basliyacagim yarin..aslinda en az 10000 bin adim diyolar...esim spor yapiyo benim..neden dediki acaba doktorunuz canim...saat kacta cikiyorsun canim yuruyuse
Anladim canim..cok gecmis olsun..bende merak ettim acaba..sakincalimi diye..tesekkur ederim.canim belli olmuyor cikmam hava guzelse erken cikmaya calisiyorum kotuyse evde adim atmaya calisiyorum bende bel fitigi baslangici varda ortopedist cok fazla yuruyus iyi gelmez bele dedi evde bel kuvvetlendirme yapmaya calisiyorum bir taraftan 10bin fazla geliyor o yuzden
cok sagol canim yok rahim sagligi acisindan aslinda yurume onemli ben bu transferde mesela yatmayi dusunmuyorum onceki seferlerde hep yattim hic is yapmadim olmadi bu sefer tam tersini dusunuyorumAnladim canim..cok gecmis olsun..bende merak ettim acaba..sakincalimi diye..tesekkur ederim.
Aynen canim kan akisi cok onemli..ben ilkinde yatmistim hepcok sagol canim yok rahim sagligi acisindan aslinda yurume onemli ben bu transferde mesela yatmayi dusunmuyorum onceki seferlerde hep yattim hic is yapmadim olmadi bu sefer tam tersini dusunuyorum
evet kesinlikle normal duzene don diyor doktorumda yani normal yolla hamile kalanlar farkinda olmadan haftalarca normal hayatlarini yasiyor demisti benimki deAynen canim kan akisi cok onemli..ben ilkinde yatmistim hepama diger 2 sinde hic yatmadim..surekli hareket halinde idim hatta..canmmm...doktorum sunu demisti..yatmayanlar normal hayatina donenler daha avantajli demisti..
Amin insallahhh...Öncelikle hayırlı olsun Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bende Haziran adetim ile tedaviye başlamayı pilanliyorum Allah izin verirse ama Cook ta korkuyorum
Hepimiz sevinelim inşallah benimde 3.denemem 1kizim var ilk tedaviden 2.tedaviden olan kızım 4 saat yaşadı vefat etti 3.deneme beni çok korkutuyor inşallah seninde güzel haberlerini alırız tedavimi nerede oluyorsunAmin insallahhh...tedavin hayirli ugurlu olsun...canim..insallahh ...pozitif haberlerini aliriz... ben aklima getirmememye calisiyorum...birde benim 4. Olacak ondan sanirim..cok korlularim yok..bende mayis sonu haziran basi gibi dusunuyorum kismet.
Allah rahmet eylesin canim..ben bile bukadar korkarken..sen yasamissin..allah sabirlar versin..korkularinda cok haklisin..amin canim cumlemiz insallah..ben adanada tedavi oluyorum..burada ozel muayenehanesi olan bir doktorda..doktorumda acibademle anlasma..toplama ve transferi acibademde yapiyo..adanada acibademin embriyolok doktoruda cok iyi..allah.razinolsun onlardan..benim 3. Tedavimde..hic gormedigim yumurta sayimi gordum doktorumun sayesinde..hic gitmez dedigim embriyomda 5. Gune gitti..embriyologumun sayesinde..cok memnun kaldim..yine ayni ekip ile devam edicegim..3. Kimyasal oldu benim..insallah 4. De kucagima almayida saglikli bi sekilde nasip eder allahim..cumlemizede..Hepimiz sevinelim inşallah benimde 3.denemem 1kizim var ilk tedaviden 2.tedaviden olan kızım 4 saat yaşadı vefat etti 3.deneme beni çok korkutuyor inşallah seninde güzel haberlerini alırız tedavimi nerede oluyorsun
Amin inşallah cnm kucağına aldığının haberini vermeyi de nasip etsin Rabbim inşallah haberlesirizAllah rahmet eylesin canim..ben bile bukadar korkarken..sen yasamissin..allah sabirlar versin..korkularinda cok haklisin..amin canim cumlemiz insallah..ben adanada tedavi oluyorum..burada ozel muayenehanesi olan bir doktorda..doktorumda acibademle anlasma..toplama ve transferi acibademde yapiyo..adanada acibademin embriyolok doktoruda cok iyi..allah.razinolsun onlardan..benim 3. Tedavimde..hic gormedigim yumurta sayimi gordum doktorumun sayesinde..hic gitmez dedigim embriyomda 5. Gune gitti..embriyologumun sayesinde..cok memnun kaldim..yine ayni ekip ile devam edicegim..3. Kimyasal oldu benim..insallah 4. De kucagima almayida saglikli bi sekilde nasip eder allahim..cumlemizede..
Insallah canim..Amin inşallah cnm kucağına aldığının haberini vermeyi de nasip etsin Rabbim inşallah haberlesiriz
Merhaba canim..Merhaba
Benim de 17 martta opu işlemim yani yumurta toplamam oldu 24 tane m2 yumurta döllenmiş denilmişti bugün 22 kalmış ve inşallah sağlıklı embriyolar elde edersek 10 mayısta transfer demişti doktorumuz
İnşallah hepimiz gebelik haberlerimizi de paylaşırız
Transfer öncesi beslenme ve spor nasıl olmalı araştıran ve dr tarafından önerilen bilgileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim
Merhaba canim...Merhaba benim de yarın yumurta toplama olacak sonrasında rahim dinlendirme için 1-2 ay bekleyeceğiz herşey yolunda giderse inşallah.. Allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize
iyi geçti çok şükür, 3 tane yumurta toplanmış bakalım yarın durumları hakkında arayacaklarmışMerhaba canim...yeni gorudm yazini...nasil gecti toplamaniz..insallah iyi gecmistirr..hadi bakalim..heyecanli brkleyisler basladi..benim naaip olursa..mayis hazirana tedavi..o yuzden cok var..
Insallah bugun guzel haberler alirsin canim..insallah kaliteli 3 embriyon olur..ve 5. Gune 3 ude gider..iyi geçti çok şükür, 3 tane yumurta toplanmış bakalım yarın durumları hakkında arayacaklarmışBekleyişler bitmiyor sonu güzel olsun inşallah..hepimiz için
Canim...masallah..Kızlarrr benimde 15 martta opu işlemim oldu. Bugün de embriyolarım donduruldu 9 tane.
Adetimi bekliyorumadet olduktan sonra transfer durumunu konusacağız 2 adet mi bekleriz 1 adetmi onu hiç konusmadık ohss durumum oldugu icin . Hakkımızdan hayırlısı insan bir an önce transfer olmak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?