2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Ben Perşembe günü 5a kalitede donmuş çift embriyo transferi yaptırdım.
Şuan bekleme süresindeyim.
Güzel dileklerin için teşekkür ederim beni de listeye ekleyebilirsin En kısa sürede hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah

İnşAllahhh valla bende yapayım test diorum zor tutuyorum kendimi ama beklemek en iyisi sanırım.. 5. Gün tek embrio benimkisi. Cuma yada cumartesi test yap dedi doktorum bakalım hepimiz için hayırlısı olsun

İnşAllahhh valla bende yapayım test diorum zor tutuyorum kendimi ama beklemek en iyisi sanırım.. 5. Gün tek embrio benimkisi. Cuma yada cumartesi test yap dedi doktorum bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
Merhaba canimhayirli olsun senin de tedavin..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin..senide listemize ekleyebilirmiyim..transferini hangi gun oldun..bence erken ise yaptirmayin test..

Merhaba canimhayirli olsun senin de tedavin..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin..senide listemize ekleyebilirmiyim..transferini hangi gun oldun..bence erken ise yaptirmayin test..
Merhaba tabiki ekleyebilirsiniz perşembe günü oldum..
İnşAllah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişleriii

İnşallah canım benim ya inşallah bebeklerimizi konuşacamğız günlerde gelsin inşallah

Benim bütün belirtilerim yok oldu geçen sefer de böyle olmustu negatif görmüştüm moralim çöktü daha da ne diyim ki

Benim bütün belirtilerim yok oldu geçen sefer de böyle olmustu negatif görmüştüm moralim çöktü daha da ne diyim ki
Hemen umutsuzluğa kapılmayın her hamilelikte bütün belirtiler aynı olacak yada belirti olacak diye bir kaide yok ki. Bizim belirti dediğimiz şeylerin çoğu ilaçlardan oluyor ayrıca doktorlar sürekli bunu söylüyor. Güzel düşünün güzel olsun kaçıncı gününüz?

Bugün 3. Gün canım

Rabbim nasip etmistir..insallah..canim..pozitif dusun..dusunki bebesiin etkilenmesin..sen suan negatif dusunuyosun..belirti diye bisey yok..bazen bi lekelenme oluyo..onun dsindada..her lekelenme olmayan hamile olmicak diye biseyde yok.takilma hic bunlara.guzelim benimdualarim seninle canim..dikkatini dagit..olurmu..film izle..kendini yormicak sekilde yuruyus felanda yapabilirsin..

Valla canım geçen sefer de ilaçların etkisi 6 gün sürmüştü sonra gecmişti negatif sonuclandı bu dondurulmus embriyo ilaç kullanmadım düne kadar iyidi şimdi sanki hıc transfer olmamış gibiyim o yuzden umutsuzluga kapıldım . Çok teşekkür ederim Allah razı olsun duaların için bende hepimize ediyorum valla inşallah olumlu olur daha yaptıramıcam çünkü .

Bugün 3. Gün canım
Benim de 4 ve 5. günde hiç belirtim kalmamıştı, olmadı diye resmen yıkıldım o iki gün. Sonra Kur'an'dan inşirah ve duha surelerini okudum, dinledim. İçim gerçekten ferahladı. Sonra 6. gün ateş basmaları, kasığımda ve belimde hafif batmalar oldu. Ama o kadar hafif ki hamilelik olmasaydı belirti olmadı derdim. En son da 8. gün adet sancısı eklendi bu belirtilere. 9. gün iyice artınca şüphelenip test yaptım çift çizgi çıktı işte. Sonrasında belirtiler iyice arttı. En son namazda secdeye giderken başım döndü. O namazı zor bitirdim.

Ay Allahımm inşallahhh yaaa Nasıl mutlu oldum inşallahhh olur benimde inşallah

Benim hic belirtim baslamadi sanki transfer olmamış gibiyim...azcık göğüs uçlarım aciyor o da transferden once de vardi.. cumartesi transfer oldum erken gerci...sen de mi o gün oldun

Benim hic belirtim baslamadi sanki transfer olmamış gibiyim...azcık göğüs uçlarım aciyor o da transferden once de vardi.. cumartesi transfer oldum erken gerci...sen de mi o gün oldun
Bende cuma oldum canım bende de yok belirti ilk gün gaz problemim vardı arada kasıklarım batıyor ama fitilin etkileri diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…