- 13 Kasım 2015
- 82
- 58
- 88
Ben Perşembe günü 5a kalitede donmuş çift embriyo transferi yaptırdım.Merhaba canimm.tedavin hayirli ugurlu olsun insallah rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin...tedavide ne asmaadasin..transferin gerceklestimi..senide listemize ekleyebilirmiyim..evet kuzum..transfer gunu sayilmiyor..transferin ertrsi gunu 1. Gun diye sayiliyor..
İnşAllahhh valla bende yapayım test diorum zor tutuyorum kendimi ama beklemek en iyisi sanırım.. 5. Gün tek embrio benimkisi. Cuma yada cumartesi test yap dedi doktorum bakalım hepimiz için hayırlısı olsunAy inşallah ikimizin de pozitif olur12 gün sonra dedi ama bence 10. Günde de belli olur
Hafta içi birgün acaba sabah erken gebelik testi mi yapsam diyorum ama cesaret edemiyorum negatif sonuç görmeye ne cesaretim ne de gücüm var. Sizin kaç embriyo?
Merhaba canimİnşAllahhh valla bende yapayım test diorum zor tutuyorum kendimi ama beklemek en iyisi sanırım.. 5. Gün tek embrio benimkisi. Cuma yada cumartesi test yap dedi doktorum bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
MerhabaMerhaba canimhayirli olsun senin de tedavin..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin ..senide listemize ekleyebilirmiyim..transferini hangi gun oldun..bence erken ise yaptirmayin test..
İnşallah canım benim ya inşallah bebeklerimizi konuşacamğız günlerde gelsin inşallahCanım inşallah herşey gönlünce olur
Yumurta toplama ve transfer işlemi en kolay olan işlemler bence. Sakın korkma basit bir işlem kendini strese sokma pozitif düşüninşallah en kısa sürede bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Çok sevindim adınıza tebrik ediyorum hayırlı sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın inşallah bizlere de dua edin olur muKizllar test yaptırdım 10.gun bugün pozitif
Ay ben söylemeyi nasıl unuttum. Evet olayı şöyle özetledim:
Merhaba arkadaşlar. Benim tedavimin sonucu belli oldu. Bugün transfer sonrası 11. günümdeyim. 9. gün dayanamayıp iş çıkışı eve giderken eczaneden iki adet test alıp eve gidip uyguladım, ikinci çizgiyi gördüm.
Sonra aradan yarım saat geçti kanamam başladı. Pembe-kahve renginde. Hafif endişelendim ama yerleşme kanaması olabileceğini de biliyordum. Hemen eşimle acile gittik, kan verdim.
9. gün kan değerim: 34,5 çıktı.
Sonra doktoru aradık, gebelik başlamış, ikinci gün tekrar test yaptırın dedi. Kanama için de normalde günde 3 kez progestan fitil alıyordum, onlara ilaveten bir kere de progestan iğne verdi. Şimdi onu da yaptırıyorum eşime ve kanamam bugün bitti.
Neyse bugün yani 11. günde bir test daha verdim. Değer: 100,2 çıktı.
Yani hamileyim çok şükür.
Darısı tüm topik arkadaşlar
Hemen umutsuzluğa kapılmayın her hamilelikte bütün belirtiler aynı olacak yada belirti olacak diye bir kaide yok ki. Bizim belirti dediğimiz şeylerin çoğu ilaçlardan oluyor ayrıca doktorlar sürekli bunu söylüyor. Güzel düşünün güzel olsunBenim bütün belirtilerim yok oldu geçen sefer de böyle olmustu negatif görmüştüm moralim çöktü daha da ne diyim ki
Bugün 3. Gün canımHemen umutsuzluğa kapılmayın her hamilelikte bütün belirtiler aynı olacak yada belirti olacak diye bir kaide yok ki. Bizim belirti dediğimiz şeylerin çoğu ilaçlardan oluyor ayrıca doktorlar sürekli bunu söylüyor. Güzel düşünün güzel olsunkaçıncı gününüz?
Hayırlı olsunnnnKizllar test yaptırdım 10.gun bugün pozitif
Rabbim nasip etmistir..insallah..canim.Benim bütün belirtilerim yok oldu geçen sefer de böyle olmustu negatif görmüştüm moralim çöktü daha da ne diyim ki
Valla canım geçen sefer de ilaçların etkisi 6 gün sürmüştü sonra gecmişti negatif sonuclandı bu dondurulmus embriyo ilaç kullanmadım düne kadar iyidi şimdi sanki hıc transfer olmamış gibiyim o yuzden umutsuzluga kapıldım . Çok teşekkür ederim Allah razı olsun duaların için bende hepimize ediyorum valla inşallah olumlu olur daha yaptıramıcam çünkü .Rabbim nasip etmistir..insallah..canim..pozitif dusun..dusunki bebesiin etkilenmesin..sen suan negatif dusunuyosun..belirti diye bisey yok..bazen bi lekelenme oluyo..onun dsindada..her lekelenme olmayan hamile olmicak diye biseyde yok.takilma hic bunlara.guzelim benim dualarim seninle canim..dikkatini dagit..olurmu..film izle..kendini yormicak sekilde yuruyus felanda yapabilirsin..
Benim de 4 ve 5. günde hiç belirtim kalmamıştı, olmadı diye resmen yıkıldım o iki gün. Sonra Kur'an'dan inşirah ve duha surelerini okudum, dinledim. İçim gerçekten ferahladı. Sonra 6. gün ateş basmaları, kasığımda ve belimde hafif batmalar oldu. Ama o kadar hafif ki hamilelik olmasaydı belirti olmadı derdim. En son da 8. gün adet sancısı eklendi bu belirtilere. 9. gün iyice artınca şüphelenip test yaptım çift çizgi çıktı işte. Sonrasında belirtiler iyice arttı. En son namazda secdeye giderken başım döndü. O namazı zor bitirdim.Bugün 3. Gün canım
Ay Allahımm inşallahhh yaaaBenim de 4 ve 5. günde hiç belirtim kalmamıştı, olmadı diye resmen yıkıldım o iki gün. Sonra Kur'an'dan inşirah ve duha surelerini okudum, dinledim. İçim gerçekten ferahladı. Sonra 6. gün ateş basmaları, kasığımda ve belimde hafif batmalar oldu. Ama o kadar hafif ki hamilelik olmasaydı belirti olmadı derdim. En son da 8. gün adet sancısı eklendi bu belirtilere. 9. gün iyice artınca şüphelenip test yaptım çift çizgi çıktı işte. Sonrasında belirtiler iyice arttı. En son namazda secdeye giderken başım döndü. O namazı zor bitirdim.
Benim hic belirtim baslamadi sanki transfer olmamış gibiyim...azcık göğüs uçlarım aciyor o da transferden once de vardi..Valla canım geçen sefer de ilaçların etkisi 6 gün sürmüştü sonra gecmişti negatif sonuclandı bu dondurulmus embriyo ilaç kullanmadım düne kadar iyidi şimdi sanki hıc transfer olmamış gibiyim o yuzden umutsuzluga kapıldım . Çok teşekkür ederim Allah razı olsun duaların için bende hepimize ediyorum valla inşallah olumlu olur daha yaptıramıcam çünkü .
Bende cuma oldum canım bende de yok belirti ilk gün gaz problemim vardı arada kasıklarım batıyor ama fitilin etkileri diye biliyorumBenim hic belirtim baslamadi sanki transfer olmamış gibiyim...azcık göğüs uçlarım aciyor o da transferden once de vardi..cumartesi transfer oldum erken gerci...sen de mi o gün oldun
Benim cuma günü canımBenim hic belirtim baslamadi sanki transfer olmamış gibiyim...azcık göğüs uçlarım aciyor o da transferden once de vardi..cumartesi transfer oldum erken gerci...sen de mi o gün oldun
Canim daha çok erken belirti için ben 4.5. Günlerde anca bırseyler olmuştu ki onlar da dediğim gibi belki de ilaç etkisiydi.Bugün 3. Gün canım
Bakalım ne cıkıcak sonucumuzdaBende cuma oldum canım bende de yok belirti ilk gün gaz problemim vardı arada kasıklarım batıyor ama fitilin etkileri diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?