• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Ay evet şuan bende öyleyim tecrübeli olanlarımız bizi aydınlatsa gün gün nasıl oluyor 😍
Canim..benim daha once 3 denemem oldu ilk 2 si negatifti..3. Su kimyasaldi..3 undede kasik agrisi oldu..hatta adet agrisi gibi de oldu bazen..adet olucam diye korkmustum..ama ilaclar yuzudnen zatrn milyonda bir adet olmak..onu belirtiyim..bu surecte kendimizi cok dinliyoruz..bi cok belirti gibi gozuksede..hepsi ilaclardan..bende sadece kimyasalda farkli olarak soyle bi belirti olmustu..transferden sonra..surekli su gibi akintim oldu..normalde bende hayatta olmazz su gibi akintiii...bildigin su gibiydi..39 yillik hayatimda hic yasamadigim biseydi..su gibi olandada kimyasal oldu..yani bhcg degerim cikti..ama sonra dustu..diger ilk 2 si negatifti..onlarda su gibi akinti hic olmamisti..benim gozlemledigim..sadece lekelnme..olanlarinn yuzde doksandokuzu neredeyse..pozitif sonuc aldi..ama lekenme yasamayip pozitif sonuc alanda oldu..pozitif olan arkadaslarin..bir kisminda hic belirti olmuyor..bir kismindada lekelenme oluyor..benim gozlemlediklerim bunlar..

Merhaba canimm💕💕💕💕hayirli ugurlu olsun tedavin...rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin..🙏🙏💕💕kuzum..daha oncede yazismistik dimi seninle..senide listemize ekleyebilirmiyim..
Evet canim cok yazmıştık biz 40 yas ustu topiginde de...benim de geçen tedavim olmadi...son kez denemek istedik bakalim nasip kısmet insallah bu kez tutunur cok sagol canim..🙏

Sen de tekrar denedin mi okuyamadim😊
Ekleyebilrsn canim

Ya kizlar tamam basladi da belirti ne zaman başladı 1.gunden mi 2. Gunden mi 3. Gunden mi😂
Bende hiiiic birdey yok ta

Evet canim cok yazmıştık biz 40 yas ustu topiginde de...benim de geçen tedavim olmadi...son kez denemek istedik bakalim nasip kısmet insallah bu kez tutunur cok sagol canim..🙏

Sen de tekrar denedin mi okuyamadim😊
Ekleyebilrsn canim
💕💕💕💕canim ben en son ekim kasim gibi 3. Tedavimi olmustum..sonra bi kac ay ara verdim..sonra yine bi cesaret ile tekrar deneme karari aldim..tabi hemen tedaviye baslamadim..ilac kullanmadan..baslamak istemedim....ilac kullaniyorum suan tam 2 ay oldu..bugun adet oldum..diger adette baslarim sanirim tedaviye..yani mayis basi ortasi gibi kismet olursa..tabi yumurtam embriyom oluscakmi bilmiyorum..amin canim🙏💕💕insallah..bu sefer guzel haberler veririz..birbirimize..ben dogalda deniyorum..bi taraftan ama kismet olmuyor..artik tedavide son ayima girdim..esimede ilac kullandirmayi dusunuyorum..proxeed diye bir vitamin..esimde sorun yok ama..yinede..embriyo kalitesi icin..belki etkili olur diye dusunuyorum..

💕💕💕💕canim ben en son ekim kasim gibi 3. Tedavimi olmustum..sonra bi kac ay ara verdim..sonra yine bi cesaret ile tekrar deneme karari aldim..tabi hemen tedaviye baslamadim..ilac kullanmadan..baslamak istemedim....ilac kullaniyorum suan tam 2 ay oldu..bugun adet oldum..diger adette baslarim sanirim tedaviye..yani mayis basi ortasi gibi kismet olursa..tabi yumurtam embriyom oluscakmi bilmiyorum..amin canim🙏💕💕insallah..bu sefer guzel haberler veririz..birbirimize..ben dogalda deniyorum..bi taraftan ama kismet olmuyor..artik tedavide son ayima girdim..esimede ilac kullandirmayi dusunuyorum..proxeed diye bir vitamin..esimde sorun yok ama..yinede..embriyo kalitesi icin..belki etkili olur diye dusunuyorum..
Hadi hayirlisi insallah bu son denememiz olur 🙏🙏canim benim de toplamda 5.oldu bu...3 ay ilac kullandım ben de doktor değiştirdim falan oyle bi basladik son cesaret..
Proxeed esimnde kullanmıştı tabi herseyi guzel etkileyen bir ilac iyi etmissin😊 Ayy hersey cok guzel olur bu kez Rabbim kucaklarımızı doldursun🙏

Hadi hayirlisi insallah bu son denememiz olur 🙏🙏canim benim de toplamda 5.oldu bu...3 ay ilac kullandım ben de doktor değiştirdim falan oyle bi basladik son cesaret..
Proxeed esimnde kullanmıştı tabi herseyi guzel etkileyen bir ilac iyi etmissin😊 Ayy hersey cok guzel olur bu kez Rabbim kucaklarımızı doldursun🙏
Canim son tedavinde..neler kullandin yumurta embriyo sayin arttimi..aminn kuzum..🙏💕💕allah bir daha hicbirimize yasatmaz insallah...proxeedi bir arkadasim onermisti..bakalim..son aya girerken..esimede uygiliyim istedim..vitamin takviye..rabbim saglicakla kucagimiza almayida nasip etsin insallah..🙏💕💕

Ay evet şuan bende öyleyim tecrübeli olanlarımız bizi aydınlatsa gün gün nasıl oluyor 😍
ilk 3 gün hiçbir belirti olmamıştı ben de 4 ve 5. günler rahimden yukarı doğru sanci girdi bazısı canimi yakacak kadar. Ama 6. Gunden sonra kesildi. Sivilcelerim çıktı yüzümde. 6. Gunden sonra şiddetli bir bacak ağrısı ve ayaklarım buz gibi oldu zorla ısındım. Zaten bu üşüme olayı bende acaba mi dedirtti:) 9. gunden itibaren kokuları fazla fazla duymaya başladım o gün ve 10. gün idrarda silik çıktı 11. Gün kanda pozitifi gördüm çok şükür 😊 Suan 13. Günüm ve en belirgin belirtim çabuk yorulup sürekli uyku halinde olmam 😊 tabi bunlar benim yaşadıklarım kişiden kişiye değişir belirtiler.

ilk 3 gün hiçbir belirti olmamıştı ben de 4 ve 5. günler rahimden yukarı doğru sanci girdi bazısı canimi yakacak kadar. Ama 6. Gunden sonra kesildi. Sivilcelerim çıktı yüzümde. 6. Gunden sonra şiddetli bir bacak ağrısı ve ayaklarım buz gibi oldu zorla ısındım. Zaten bu üşüme olayı bende acaba mi dedirtti:) 9. gunden itibaren kokuları fazla fazla duymaya başladım o gün ve 10. gün idrarda silik çıktı 11. Gün kanda pozitifi gördüm çok şükür 😊 Suan 13. Günüm ve en belirgin belirtim çabuk yorulup sürekli uyku halinde olmam 😊 tabi bunlar benim yaşadıklarım kişiden kişiye değişir belirtiler.
Canim tekrar test yaptinmi...bugun..

Anladim canim...💕💕insallah..katlanarakta artar..kuzum..bu bekleyisler..keseyi gorene kadar devam ediyor sanirim..heyecanli..ama guzel bekleyisler bunlar tatlim benim💕💕💕
Keseden sonra da kalp atışını bekleyecez canım bu bekleyişler sağlıkla doğurana kadar hiç bitmicek sanırım 😊 Allah isteyen herkese böylesi bekleyişler nasip etsin inşallah 🙏

Back