Bakalım canım Rabbim hayırlısını versin sen ne zaman transfer oldunBakalım ne cıkıcak sonucumuzda
Canim daha çok erken belirti için ben 4.5. Günlerde anca bırseyler olmuştu ki onlar da dediğim gibi belki de ilaç etkisiydi.
Cuma günü canımBakalım canım Rabbim hayırlısını versin sen ne zaman transfer oldun
Benim hala var o vallaGaz şikayeti bende de oldu ilk gun ama o hani transfere inerken üşüyoruz ya ondan oluyor sonra gecti
Ama çok erken daha bebek daha yeni tutunup yerleşicek canını sıkma pozitif düşün. Her hamilelikte aynı belirtiler olmaz zaten. Daha 3. Gün kendinizi lütfen strese sokmayın karnınızı sevin dua edin inşallah olacak canımBugün 3. Gün canım
Yaa yok yok bende kalmadi..Benim hala var o valla
Benimde belirtim kalmadı cnm tutundiktan sonra bitiyor demekki içini ferah tutBenim bütün belirtilerim yok oldu geçen sefer de böyle olmustu negatif görmüştüm moralim çöktü daha da ne diyim ki
Ne olur bizim içinde dua edin rabbim sizin dualarınızı geri çevirmemiş bizim içinde okur musunuz?Benim de 4 ve 5. günde hiç belirtim kalmamıştı, olmadı diye resmen yıkıldım o iki gün. Sonra Kur'an'dan inşirah ve duha surelerini okudum, dinledim. İçim gerçekten ferahladı. Sonra 6. gün ateş basmaları, kasığımda ve belimde hafif batmalar oldu. Ama o kadar hafif ki hamilelik olmasaydı belirti olmadı derdim. En son da 8. gün adet sancısı eklendi bu belirtilere. 9. gün iyice artınca şüphelenip test yaptım çift çizgi çıktı işte. Sonrasında belirtiler iyice arttı. En son namazda secdeye giderken başım döndü. O namazı zor bitirdim.
Canım bence erken olabilir belirtiler için zaten hala bizleyse bugün yerleşiyor seninki daha tutunuyor bakalım ilerleyen günler ne gösterecekGaz şikayeti bende de oldu ilk gun ama o hani transfere inerken üşüyoruz ya ondan oluyor sonra gecti
Evet evet belirti diye kendimizi üzmeyin anlami pek yok aslında...Çoğu kişide belirti olmuyormuş zaten.bekleyip gorecegizCanım bence erken olabilir belirtiler için zaten hala bizleyse bugün yerleşiyor seninki daha tutunuyor bakalım ilerleyen günler ne gösterecek
Aynen canımEvet evet belirti diye kendimizi üzmeyin anlami pek yok aslında...Çoğu kişide belirti olmuyormuş zaten.bekleyip gorecegiz
Aynı olmuşuz canım hadi hayırlı sonuçlar alalım inşallahCuma günü canım
Ben de kendimi dinlersem bi kıpırtı hissediyorum sanki ama dalarsam TV falan unutuyorumKızlar sağolun cevap verdiğinşz için valla evet haklısınız erkenden belirti aramıyım . Allahın işi işte şimdide sağ kasıgımda batma varyok yok kızlar biz test gününe kadar kafayı yeriz
Hayırlı haberlerle gel arkadaşım endiselenme hayırlı haberlerini alicaz inşallahSelamlar az kan geldi sabah kan verecekken şimdi verdim inşallah kötü bir şey yoktur 12 gün herhangi bir sorun varmıdır 2 saat nasıl gececek
Bana hiç yaptırmadı çatlatma iğnesi doktor :)Ben de kendimi dinlersem bi kıpırtı hissediyorum sanki ama dalarsam TV falan unutuyorum
Catlatma iğnesi vs yaptirmisti bize dr belki de olan yumoslar hareketlendi onu hissediyorumdur
Ben de ilk kez yaptim bir tedavimde hayirlisi olmuştur insallahBana hiç yaptırmadı çatlatma iğnesi doktor :)
İnşallah hop oturuyom şuanHayırlı haberlerle gel arkadaşım endiselenme hayırlı haberlerini alicaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?