Bu ay pozitif ile başladık şekerim hep öyle gidicez inşallahPozıtıf lerı duydukça umut oluyor bana da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay pozitif ile başladık şekerim hep öyle gidicez inşallahPozıtıf lerı duydukça umut oluyor bana da
İnşallah İnşallahh hepımız gorelım pozitifiBu ay pozitif ile başladık şekerim hep öyle gidicez inşallah
Masallah..masallah..masallah harikaa..ya cok mutluu oldum..darisi..bekleyen herkesin basina olsun..insallah..tesekkur ederim..canimcim..Müjdeyi ben vereyim pozitif
Tatlis bekleyisler..bunlar canimamin..insallah..kuzumKeseden sonra da kalp atışını bekleyecez canım bu bekleyişler sağlıkla doğurana kadar hiç bitmicek sanırım Allah isteyen herkese böylesi bekleyişler nasip etsin inşallah
Canimm...tebrikk ederimmcok sevindim..katlanarakta artar insallah..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin..Ay ben söylemeyi nasıl unuttum. Evet olayı şöyle özetledim:
Merhaba arkadaşlar. Benim tedavimin sonucu belli oldu. Bugün transfer sonrası 11. günümdeyim. 9. gün dayanamayıp iş çıkışı eve giderken eczaneden iki adet test alıp eve gidip uyguladım, ikinci çizgiyi gördüm.
Sonra aradan yarım saat geçti kanamam başladı. Pembe-kahve renginde. Hafif endişelendim ama yerleşme kanaması olabileceğini de biliyordum. Hemen eşimle acile gittik, kan verdim.
9. gün kan değerim: 34,5 çıktı.
Sonra doktoru aradık, gebelik başlamış, ikinci gün tekrar test yaptırın dedi. Kanama için de normalde günde 3 kez progestan fitil alıyordum, onlara ilaveten bir kere de progestan iğne verdi. Şimdi onu da yaptırıyorum eşime ve kanamam bugün bitti.
Neyse bugün yani 11. günde bir test daha verdim. Değer: 100,2 çıktı.
Yani hamileyim çok şükür.
Darısı tüm topik arkadaşlarıma.
Kızlar merhaba bende yarın inşallah yumueta toplama işlemine gideceğim dularinizi eksik etmeyin inşallah bende en yakın zamanda güzel haberlerle gelirim hepinziin yaizisini okudum inşallah güzel paylaşımlar yaparız
[/QUOTE.
Hayırlı olsun cnm endisenme zor bir işlem değil sonrasında dinlen güzelce daha güzel maraton başlıyor sonra
Canım inşallah herşey gönlünce olurKızlar merhaba bende yarın inşallah yumueta toplama işlemine gideceğim dularinizi eksik etmeyin inşallah bende en yakın zamanda güzel haberlerle gelirim hepinziin yaizisini okudum inşallah güzel paylaşımlar yaparız
Sonraki günden canimKızlar transfer olduğumuz gün sayılıyor mu ? Saymaya sonra ki günden mi başlıyoruz?
Kızlar transfer olduğumuz gün sayılıyor mu ? Saymaya sonra ki günden mi başlıyoruz?
Merhaba canimtedavin hayirli ugurlu olur insallah..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin..canimdualarim seninle tatlim..insallah..bol bol yumurtan cikar ve hepsi kaliteli embriyolar olur..senide listemize ekleyebilirmiyimm..Kızlar merhaba bende yarın inşallah yumueta toplama işlemine gideceğim dularinizi eksik etmeyin inşallah bende en yakın zamanda güzel haberlerle gelirim hepinziin yaizisini okudum inşallah güzel paylaşımlar yaparız
Merhaba canimm.tedavin hayirli ugurlu olsun insallahrabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin...tedavide ne asmaadasin..transferin gerceklestimi..senide listemize ekleyebilirmiyim..evet kuzum..transfer gunu sayilmiyor..transferin ertrsi gunu 1. Gun diye sayiliyor..Kızlar transfer olduğumuz gün sayılıyor mu ? Saymaya sonra ki günden mi başlıyoruz?
Merhaba canimtedavin hayirli ugurlu olsun..seninde..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin insallah..tedavide hangi asamadasin..senide listemize ekleyebilirmiyim...Sonraki günden canim
Teşekkür ederim canım amin inşallah hep beraber konuşmuştuk daha önce ama araya kaynadim sanki :)) 26 Mart'ta opu oldum 5. Gün iki adet embriyo donduruldu. Rahim dinlendrmede ikinci adeti bekliyorum. Tahmini bayram tatili vs engel olmazsa mayısin 3.haftasi gibi transfer olacakMerhaba canimtedavin hayirli ugurlu olsun..seninde..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin insallah..tedavide hangi asamadasin..senide listemize ekleyebilirmiyim...
Estafurullah kuzum..kaynamak demiyelimhayirli ugurlu olsun tedavin insallah...canim..rabbim kucaginada saglicakla almayi nasip etsin..canim.insallah..ayni donemlerde olcaz..banada nasip olursa..Teşekkür ederim canım amin inşallah hep beraber konuşmuştuk daha önce ama araya kaynadim sanki :)) 26 Mart'ta opu oldum 5. Gün iki adet embriyo donduruldu. Rahim dinlendrmede ikinci adeti bekliyorum. Tahmini bayram tatili vs engel olmazsa mayısin 3.haftasi gibi transfer olacak