• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Benim de 4 ve 5. günde hiç belirtim kalmamıştı, olmadı diye resmen yıkıldım o iki gün. Sonra Kur'an'dan inşirah ve duha surelerini okudum, dinledim. İçim gerçekten ferahladı. Sonra 6. gün ateş basmaları, kasığımda ve belimde hafif batmalar oldu. Ama o kadar hafif ki hamilelik olmasaydı belirti olmadı derdim. En son da 8. gün adet sancısı eklendi bu belirtilere. 9. gün iyice artınca şüphelenip test yaptım çift çizgi çıktı işte. Sonrasında belirtiler iyice arttı. En son namazda secdeye giderken başım döndü. O namazı zor bitirdim. 😊
Ne olur bizim içinde dua edin rabbim sizin dualarınızı geri çevirmemiş bizim içinde okur musunuz? 🙏

Gaz şikayeti bende de oldu ilk gun ama o hani transfere inerken üşüyoruz ya ondan oluyor sonra gecti🤭
Canım bence erken olabilir belirtiler için zaten hala bizleyse bugün yerleşiyor seninki daha tutunuyor bakalım ilerleyen günler ne gösterecek

Canım bence erken olabilir belirtiler için zaten hala bizleyse bugün yerleşiyor seninki daha tutunuyor bakalım ilerleyen günler ne gösterecek
Evet evet belirti diye kendimizi üzmeyin anlami pek yok aslında...Çoğu kişide belirti olmuyormuş zaten.bekleyip gorecegiz🥰

Kızlar sağolun cevap verdiğinşz için valla evet haklısınız erkenden belirti aramıyım . Allahın işi işte şimdide sağ kasıgımda batma var😂 yok yok kızlar biz test gününe kadar kafayı yeriz 🥰😂

Merhaba kızlar benim bugün tam.1 hafta bitti test gününü sabırsızlıkla bekliyorum benim kasık ağrılarım devam ediyor ozlelikle sol tarafım ve sol ayağım çok ağrıyor insan kendine belirti arıyor resmen 🙏🙏🙏🙏

Kızlar sağolun cevap verdiğinşz için valla evet haklısınız erkenden belirti aramıyım . Allahın işi işte şimdide sağ kasıgımda batma var😂 yok yok kızlar biz test gününe kadar kafayı yeriz 🥰😂
Ben de kendimi dinlersem bi kıpırtı hissediyorum sanki ama dalarsam TV falan unutuyorum🤭🤭😂
Catlatma iğnesi vs yaptirmisti bize dr belki de olan yumoslar hareketlendi onu hissediyorumdur🤭

Selamlar az kan geldi sabah kan verecekken şimdi verdim inşallah kötü bir şey yoktur 12 gün herhangi bir sorun varmıdır 2 saat nasıl gececek

Ben de kendimi dinlersem bi kıpırtı hissediyorum sanki ama dalarsam TV falan unutuyorum🤭🤭😂
Catlatma iğnesi vs yaptirmisti bize dr belki de olan yumoslar hareketlendi onu hissediyorumdur🤭
Bana hiç yaptırmadı çatlatma iğnesi doktor :)

Back