• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

pink21 pink21 merhaba canim.💕💕💕.nasilsin...tedavide hangi asmadasin..benim ilac kullanimim 2. Ayini tamamladi..sayilir..son 1 aya giricem..ama ben diger adetle baslamayi dusunuyorum..yani yaklasik bir 20.25 gun sonra..
canım iyiyim yarın kontrole gidicem belli olcak bakalım transfer eşimin ailesi koronadan hastanede yatıolar moralimiz bozuk baya bende korkuorum vakalar zirvedeyken girdik bu yola hakkımızda hayırlısı olsun canım 🙏senin de az kalmış sürece başlamana allahım bu sefer inşallah bol kaliteli embriyoların olur canım benim🌸

Selamlar az kan geldi sabah kan verecekken şimdi verdim inşallah kötü bir şey yoktur 12 gün herhangi bir sorun varmıdır 2 saat nasıl gececek
Tedirgin olma canım inşallah bişey olmaz hayırlısı ile sonuçlarını alirisn inşallah canım benim

Merhaba kızlar benim bugün tam.1 hafta bitti test gününü sabırsızlıkla bekliyorum benim kasık ağrılarım devam ediyor ozlelikle sol tarafım ve sol ayağım çok ağrıyor insan kendine belirti arıyor resmen 🙏🙏🙏🙏
Benimde sağ kasığım ve bacaklarım ağrıyor yüzüm bembeyaz hasta halsiz gibi duruyorum ama değilim bu belirtiler delirtcek beni 😅😅😅

Kızlar merhaba az önce yumurtalıkların toplandı çok şükür artık bı tek transfer kaldı hafif adet sancısı gibi ağrım var onun harici iyiyim şükür sizler ne durumdasiniz
Bizler test gününü bekliyoruz beklerken de belirti arıyoruz 😅😅😅 en azından ben öyleyim
İnşallah hepimizin bebişli haberlerini alırız

bu dogrumu acaba bizim durumda 1 –2 haftalık hamile bir kadının beta HCG değerleri 1.20 çıkabilir.

Back