• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Çift embriyoydu ama doktorum muhtemelen tek gebelik dedi yine de tam olarak kesede belli olacak tabi :) teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏😊
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah 🤲inşallah ikiz olur

İnsan bir an önce olsun bitsin istiyor işte
Perşembe günü transfer oldum transfer günü saymazsak bugün 3. Günüm oluyor sanırım
Merhabaa.. aynı gün transfer olmuşuz🙃🙃
Testi ne zaman yapıcaksınız kaç gün sonraya söyledi doktorunuz??

Merhabaa.. aynı gün transfer olmuşuz🙃🙃
Testi ne zaman yapıcaksınız kaç gün sonraya söyledi doktorunuz??
Ay inşallah ikimizin de pozitif olur 😀😀 12 gün sonra dedi ama bence 10. Günde de belli olur
Hafta içi birgün acaba sabah erken gebelik testi mi yapsam diyorum ama cesaret edemiyorum negatif sonuç görmeye ne cesaretim ne de gücüm var. Sizin kaç embriyo?

Benim birde kasık ağrım var acaba bu ilaçlardan mı çünkü ben bu ilaçları transfer önceside çok kullandım ve böyle bir ağrım yoktu
Dondrulmuş embriyo transferi yaptırdıgım için 2 haftadan fazla ilaç kullandım
Doktor normal diyor ama neden transferden önce yoktu da şimdi var aynı ilaçlara devaö ediyorum çünkü

Benim birde kasık ağrım var acaba bu ilaçlardan mı çünkü ben bu ilaçları transfer önceside çok kullandım ve böyle bir ağrım yoktu
Dondrulmuş embriyo transferi yaptırdıgım için 2 haftadan fazla ilaç kullandım
Doktor normal diyor ama neden transferden önce yoktu da şimdi var aynı ilaçlara devaö ediyorum çünkü
Çünkü embriyo içerde savaş veriyor rahimde değişme uğruyor yavaş yavaş olumlu bir durum endişelenme ❤️🥰

Kızlar transferin kaçıncı günü ne belirtiler var konuşalım biraz 🥰🥰
Ben perşembe günü transfer oldum sağ kasığımda ara ara ağrı oluyor ve sağ bacağımın üst kısmında bir ağrı var kalçadan gelen inanılmaz bir gaz sancısı ve kabızlık 😅 umarım bunlar olumlu belirtilerdir

Bende şöyle anlatıyım cuma gunu transfer oldum . İlk gun inanılmaz gaz sancısı kabızlık çektim kasık agrısı hareket edememe dün aksam anca erik komposto içtimde tuvalete cıktım karnımın ağrısı geçti . Bugun ise çok baş agrım var ve ara sıra kasık batması 🥰

Ay evet şuan bende öyleyim tecrübeli olanlarımız bizi aydınlatsa gün gün nasıl oluyor 😍
Cnm öncelikle hepimizin hayırlı olsun ❤️ Dr un söylemesi belirti dedikleriniz ilaç yan etkisi ama bende siralicak olursak
Gelir gelmez uyudum gün icinde 15 dakika da olsa uykum geliyor ikigun baş ağrısı çok fazla beynim çıkıyor sandım bel ağrısı çok oldu karın ağrım oldu 4. Gün ev işlerine başladım ama 4 gün yatmadım oturdum yürüdüm sabit yatakta değildim yani göğüs hassaiyetim çok vardı sıcak başlamaları normalde çok su icmem uykudan uyanıp su içtim şuan 11. Gün transfer dahil hiç bişi kalmadi dün kan degerinde pozitif gördüm evde kendim yapmadım hiç cunki önce kana sonra idrara geçiyor

Bende şöyle anlatıyım cuma gunu transfer oldum . İlk gun inanılmaz gaz sancısı kabızlık çektim kasık agrısı hareket edememe dün aksam anca erik komposto içtimde tuvalete cıktım karnımın ağrısı geçti . Bugun ise çok baş agrım var ve ara sıra kasık batması 🥰
Hemen hemen şikayet ler aynı hadi hayırlısı🥰🤣

Back