- 13 Kasım 2015
- 82
- 58
- 88
Tek embriyo mu yoksa çift miBen 9. gün idrarda gördüm canım çok silik idrarda çıkmıştı 11. gün kan verdim pozitif olduğunu öğrendim
Hayırlı olsun bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek embriyo mu yoksa çift miBen 9. gün idrarda gördüm canım çok silik idrarda çıkmıştı 11. gün kan verdim pozitif olduğunu öğrendim
Çift embriyoydu ama doktorum muhtemelen tek gebelik dedi yine de tam olarak kesede belli olacak tabi :) teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahTek embriyo mu yoksa çift mi
Hayırlı olsun bu arada
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah inşallah ikiz olurÇift embriyoydu ama doktorum muhtemelen tek gebelik dedi yine de tam olarak kesede belli olacak tabi :) teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Merhabaa.. aynı gün transfer olmuşuzİnsan bir an önce olsun bitsin istiyor işte
Perşembe günü transfer oldum transfer günü saymazsak bugün 3. Günüm oluyor sanırım
Ay inşallah ikimizin de pozitif olur 12 gün sonra dedi ama bence 10. Günde de belli olurMerhabaa.. aynı gün transfer olmuşuz
Testi ne zaman yapıcaksınız kaç gün sonraya söyledi doktorunuz??
Çünkü embriyo içerde savaş veriyor rahimde değişme uğruyor yavaş yavaş olumlu bir durum endişelenmeBenim birde kasık ağrım var acaba bu ilaçlardan mı çünkü ben bu ilaçları transfer önceside çok kullandım ve böyle bir ağrım yoktu
Dondrulmuş embriyo transferi yaptırdıgım için 2 haftadan fazla ilaç kullandım
Doktor normal diyor ama neden transferden önce yoktu da şimdi var aynı ilaçlara devaö ediyorum çünkü
İnşallah canımÇünkü embriyo içerde savaş veriyor rahimde değişme uğruyor yavaş yavaş olumlu bir durum endişelenme
Merhaba canımBen de dun transfer oldum kizlar merhabalar
Insallah canim cok teşekkür ederimMerhaba canım
İnşallah pozitif olur
Anladım canmYumurta toplama işlemi sırasında anestezi verdiler bana ben duymadım işlem 15 dk sürüyor
Tabi bu yumurta sayısınıa göre dk değişebilir ama korkulacak bir durum değil
Hafif regl olmuş gibi ağrınız oluyor benim öyle olmuştu
Ben perşembe günü transfer oldum sağ kasığımda ara ara ağrı oluyor ve sağ bacağımın üst kısmında bir ağrı var kalçadan gelen inanılmaz bir gaz sancısı ve kabızlık umarım bunlar olumlu belirtilerdirKızlar transferin kaçıncı günü ne belirtiler var konuşalım biraz
Ben de bu konuya takıldım aslinda belirti oluyor mu oluyorsa kacinci gun basliyor...Ben dun transfer oldum surekli kendimi dinliyorum...mutlaka bir belirti olmalı diyorumKızlar transferin kaçıncı günü ne belirtiler var konuşalım biraz
Ay evet şuan bende öyleyim tecrübeli olanlarımız bizi aydınlatsa gün gün nasıl oluyorBen de bu konuya takıldım aslinda belirti oluyor mu oluyorsa kacinci gun basliyor...Ben dun transfer oldum surekli kendimi dinliyorum...mutlaka bir belirti olmalı diyorum
Merhaba canimmhayirli ugurlu olsun tedavin...rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin..kuzum..daha oncede yazismistik dimi seninle..senide listemize ekleyebilirmiyim..Ben de dun transfer oldum kizlar merhabalar
Cnm öncelikle hepimizin hayırlı olsun Dr un söylemesi belirti dedikleriniz ilaç yan etkisi ama bende siralicak olursakAy evet şuan bende öyleyim tecrübeli olanlarımız bizi aydınlatsa gün gün nasıl oluyor
Hemen hemen şikayet ler aynı hadi hayırlısıBende şöyle anlatıyım cuma gunu transfer oldum . İlk gun inanılmaz gaz sancısı kabızlık çektim kasık agrısı hareket edememe dün aksam anca erik komposto içtimde tuvalete cıktım karnımın ağrısı geçti . Bugun ise çok baş agrım var ve ara sıra kasık batması