• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Merhaba kızlar bende dün transferimi oldum :) 5. Gün embriyosu dondurulmuş
Merhaba canm bnde 9. Günümdeyim ovulasyon iğneleirne devam ediyorum. Pazartesi kontrolum var yumurtların büyüklüğüne bakılacak 2 gün öncede Gttm gayet güzel yumurtlar dedi küçüklerde var onlar da büyürse yumurtamız çok olur dedi. Bundan sonraki aşama ne olcak eğer büyüdü ise yumurtlar

Aynen canım sabredelim başta çok kafaya taktım prolaktin hormonu 42 ye fsh da 12 ye kadar çıktı tsh 0.01 e düştü ne zaman ki stresi bıraktım değerlerim düzeldi. Dua edelim benim bir arkadaşım defalarca hamile kaldı ama hep 6 ya da 7. Aylarda düşük yaptı. 8.sene sonunda Allah geçen ay nasip etti bir bebişi oldu. Sabredelim inşallah bize de nasip olur.
Benim prolaktin değerim 62 çıktığında hamile kalmıştım.prolakyin ve somatomedin yüksek çıkıyordu şükür onlar dengelendi.Bu süreçte kadın doğum, endokrinoloji ve romatoloji uzmanlarıyla kordineli tedavilerime devam ediyorum.Ben stres yapan bir insan değilimdir çokta pozitifimdir ama bazen farkında olmadan stres yaptığımız anlarda muhakkak oluyordur.Sağlıkla kucağıma almadan inanmayacak gibiyim.🤷
Sella mr çektirdin mi?

Benim prolaktin değerim 62 çıktığında hamile kalmıştım.prolakyin ve somatomedin yüksek çıkıyordu şükür onlar dengelendi.Bu süreçte kadın doğum, endokrinoloji ve romatoloji uzmanlarıyla kordineli tedavilerime devam ediyorum.Ben stres yapan bir insan değilimdir çokta pozitifimdir ama bazen farkında olmadan stres yaptığımız anlarda muhakkak oluyordur.Sağlıkla kucağıma almadan inanmayacak gibiyim.🤷
Sella mr çektirdin mi?
Prolaktin kendiliğinden düştü şükür BEn tiroit için ultrason ve sintigrafi çektirdim akut haşimoto çıktı ama değerler Biraz toparlandı inşallah bu ay tüp bebeğe başlanacak hayırlı haberler alalım inşallah hepimiz

Yok canım sadece tüp bebek prosedürleri gereği eşim iki kez test verdi bir sıkıntı çıkmadı sorun benim yumurta azlığı galiba normalde kasımda tüp bebeğe başlayacaktı bende tiroid sorunu çıktı endokrin doktoru 6 ay bekletti bakalım bu ay inşallah 16 nisanda eşimle gideceğiz hayırlısı
Anladim..canim..peki nerede tedavi olucaksin..yanlis anlama..kuzumm..eger ilk tedaviinse bende cok bisey bilmiyofum..ilk tedavimde.beni tup bebege baslatmialardi hemen..ondada kalitesiz embriyo oldu 5 hucreli embriyoyu transfer ettilerdi.bana..sonradan arastirdim..ben..5 hucreli embriyo..kotu kalite embriyo...aslinda..bazi doktorlar transfer bile yapmayabiliyor...embriyo kalitesi cok cok onemli..sayidan ziyade.o yuzden sormak istedim..canim..tedavini nerede oluyorsun..

Sağ ol canım🤗Şuan kullandığım ilaçlar plaquenil(lupus için)folattto,ecopirin ve 10 günde bir dostinex kullanıyorum.Bol bol avokado ve balık tüketmeye çalışıyorum paketli gıda ve hayvansal gıdalardan uzak durmaya çalışıyorum.
Cok iyi yapiyosun canim..d vitamini degerlerinede baktir istersen canim..cunki bebisin tutunmasinda cok onemli diye biliyorum

Prolaktin kendiliğinden düştü şükür BEn tiroit için ultrason ve sintigrafi çektirdim akut haşimoto çıktı ama değerler Biraz toparlandı inşallah bu ay tüp bebeğe başlanacak hayırlı haberler alalım inşallah hepimiz
Amn canım.Troidisorun etme canım eltim hamile kaldığında TSH 8.78 değerindeydi maşallah şimdi 8 aylık bıcır bıcır bir kız var.Doktor kontrollerini sakın aksatma! Allah'ın izniyle herşey yolunda gidecektir.

Anladim..canim..peki nerede tedavi olucaksin..yanlis anlama..kuzumm..eger ilk tedaviinse bende cok bisey bilmiyofum..ilk tedavimde.beni tup bebege baslatmialardi hemen..ondada kalitesiz embriyo oldu 5 hucreli embriyoyu transfer ettilerdi.bana..sonradan arastirdim..ben..5 hucreli embriyo..kotu kalite embriyo...aslinda..bazi doktorlar transfer bile yapmayabiliyor...embriyo kalitesi cok cok onemli..sayidan ziyade.o yuzden sormak istedim..canim..tedavini nerede oluyorsun..
Ben Ankara da bir devlet hastanesinde olucam zaten doktorlar birlikte çalışıyor başkanda profesör bakalım hayırlısı artık. Eşimle ilgili birşey sormadı tahlili de sanırım bir sorun çıkmadı tabi trda sürecinde kesinleşir

Amn canım.Troidisorun etme canım eltim hamile kaldığında TSH 8.78 değerindeydi maşallah şimdi 8 aylık bıcır bıcır bir kız var.Doktor kontrollerini sakın aksatma! Allah'ın izniyle herşey yolunda gidecektir.
Darısı bizlere de nasip olur inşallah 🤲Endokrin doktoru gebelik olmuşsa bile kontrole gel dedi çünkü haşimoto da ilaca bir başlanırsa ömür boyu kullanmak lazımmış. Bende bu yüzden bir an önce anne olmak istiyorum bu hastalık çok kötüymüş bağırsak kaynaklı olduğundan

Kuzum ben zaten dondurulmuşlarla oldugum için fazla bi iğnem hapım yok sadece progestan var birde estrofem . Belkide ondan aman bilmiyorum valla kafayı yedk iyicene . Allah hepimizin kucagını göbeğini doldurur inşallahhhh . Bir daha ugrasmayız bu işlerle ♥️🙏🏻
Benimde bu dondurulmustu embriyo ama ilaçların etkisini çok yaşadım ne güzel yasamiyorsun ❤️🙏

Darısı bizlere de nasip olur inşallah 🤲Endokrin doktoru gebelik olmuşsa bile kontrole gel dedi çünkü haşimoto da ilaca bir başlanırsa ömür boyu kullanmak lazımmış. Bende bu yüzden bir an önce anne olmak istiyorum bu hastalık çok kötüymüş bağırsak kaynaklı olduğundan
Endokrin hormonlarla ilgili bir branş olduğu için hamilelikte muhakkak gidilmesi gereken bir branş canım,eltim troidi olduğunu o dönemde öğrendi.Malum hamilelikte hormonal değişimler olunca troid ilaçları ve diğer hormon ilaçlarının dozları endokrin uzmanı ile birlikte değerlendirilmeli ve tedavi edilmelidir.
Bende antifosfolipid sendromuda olduğu için hamile kalır kalmaz kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyor.Opu öncesi 6000lik oksopar kullanmıştım ama romatoloji uzmanı , bu dozun yeterli olmayacağını hamile kalır kalmaz gel dozu ben ayarlarım demişti.Çocuk yapmak için yola çıktığımdan bu yana bende bir sürü rahatsızlık çıktı🤷tekrarlayan gebelik kayıplarım olmasaydı hastalıklarım ortaya çıkmayacaktı her şerde bir hayır vardır sözü çok doğruymuş.Öncelikle kendi sağlığımız daha önemli...

Endokrin hormonlarla ilgili bir branş olduğu için hamilelikte muhakkak gidilmesi gereken bir branş canım,eltim troidi olduğunu o dönemde öğrendi.Malum hamilelikte hormonal değişimler olunca troid ilaçları ve diğer hormon ilaçlarının dozları endokrin uzmanı ile birlikte değerlendirilmeli ve tedavi edilmelidir.
Bende antifosfolipid sendromuda olduğu için hamile kalır kalmaz kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyor.Opu öncesi 6000lik oksopar kullanmıştım ama romatoloji uzmanı , bu dozun yeterli olmayacağını hamile kalır kalmaz gel dozu ben ayarlarım demişti.Çocuk yapmak için yola çıktığımdan bu yana bende bir sürü rahatsızlık çıktı🤷tekrarlayan gebelik kayıplarım olmasaydı hastalıklarım ortaya çıkmayacaktı her şerde bir hayır vardır sözü çok doğruymuş.Öncelikle kendi sağlığımız daha önemli...
Rabbim önce şifa sonrada yormaya ak hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲

Merhaba canm bnde 9. Günümdeyim ovulasyon iğneleirne devam ediyorum. Pazartesi kontrolum var yumurtların büyüklüğüne bakılacak 2 gün öncede Gttm gayet güzel yumurtlar dedi küçüklerde var onlar da büyürse yumurtamız çok olur dedi. Bundan sonraki aşama ne olcak eğer büyüdü ise yumurtlar
Yumurta toplama yapıcaklar

İymis orda fiyatlar bugün aradım ben 120 dedi beş dakika yol farkı devletle o yüzden devlete verdim haftasonu olunca kimsede yoktu hakkında hayırlısı cnm rabbim hepimizin sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin
Amin inşallah herkes içi hayırlısı olsun

Allah şifa versin inşallah bu sefer bebişine kavuşmayı nasip eder Rabbim. Mübarek aylaradayız dua edelim birbirimize ben normal yolla hamile kalamadım amh çok düşük
Benim amh doktor cok ıyi dedi ama ultrasonda yumurta rezervi çok azdı kana göre çok iyi ultrason yumurtalarım azdı

Benim amh doktor cok ıyi dedi ama ultrasonda yumurta rezervi çok azdı kana göre çok iyi ultrason yumurtalarım azdı
O zaman d vitaminin düşük olabilir canım. Çünkü d vitamini çok etkiliymiş okuduğum yorumlarda yazıyı hep. ben baktırmıştım düşük çıkmıştı damla kullandım. Şimdi de bilmiyorum ama amh yüksekse yumurta vardır gelişmiyordur belki

Benimde bu dondurulmustu embriyo ama ilaçların etkisini çok yaşadım ne güzel yasamiyorsun ❤️🙏
Baska bi sitede bi bayan bizim gibi 5. Gun embriyosuyla dondurlmusla transfer olmus . 4. Gün evde erken gebelik testiyle pozitif gormus 6. Gun gitmiş kan vermiş 16 çıkmıs valla bende 4. Gunu beklicem 😂😂😂😂

Baska bi sitede bi bayan bizim gibi 5. Gun embriyosuyla dondurlmusla transfer olmus . 4. Gün evde erken gebelik testiyle pozitif gormus 6. Gun gitmiş kan vermiş 16 çıkmıs valla bende 4. Gunu beklicem 😂😂😂😂
Cikmazsa ümitsizliğe kapılma ama zaten üç günde tutunuyor sonra kana karisiyor ilk günü sayarsak ben 10. Günde verdim

Canım fazla inanma onlara bak benım amh 0.48 çıktı yaşım 26 doktor dediki kötü bu ne yumurta buyutme aşaması gordum doktor dediki 1 tane yumurta buyumus diğerlerinin hepsi küçük oda dolu mu bosmu bılemeyız dedi ben resmen doktorun yanında hungur humgur agladım doktor uzulme etme dedi . Yumurta toplama yaptrmıcaktm eşimin ısrarıyla olsun bosta olsa goreyim dedim . Girdim toplamaya cıktım doktor dediki 7 tane hepsi dolu yumurtan cıktı . 4 tanesi 5.gün embriyosu 1. A kalite hemde o yuzden üzülme yani

Back