• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Baska bi sitede bi bayan bizim gibi 5. Gun embriyosuyla dondurlmusla transfer olmus . 4. Gün evde erken gebelik testiyle pozitif gormus 6. Gun gitmiş kan vermiş 16 çıkmıs valla bende 4. Gunu beklicem 😂😂😂😂
Wallahı ben istesem de ögrenemem hala ovitrelle vuruyorum. Sonuncu çarsamba gunu vurulacak, onların etkısı kac gunde gecer acaba

Yapıldı canım cuma gunu, transfer sonrası da kullanmami onerdı tutunmaya yardımcı olcak dedı
Bu benım 2. Transferim hiç birinde böyle kullanmadım hep progesteron iğne kullandım . O yuzden sordum canım . Her doktor farklıdır tabi

Bu benım 2. Transferim hiç birinde böyle kullanmadım hep progesteron iğne kullandım . O yuzden sordum canım . Her doktor farklıdır tabi
Progestan ıgne ve fıtıl de kullanıyorum, onlar farklı.. Bı kac kısı de duydum transfer sonrası catlatma kullananları.. Hayırlısı olsun ınsallah hepımızın hakkında 🙏🏻❤️

Yumurta toplama süreci Nasl oluyor ağrı sızı falan hissediliyor mu
Yumurta toplama işlemi sırasında anestezi verdiler bana ben duymadım işlem 15 dk sürüyor
Tabi bu yumurta sayısınıa göre dk değişebilir ama korkulacak bir durum değil
Hafif regl olmuş gibi ağrınız oluyor benim öyle olmuştu

Kızlar bu ay transfer olup pozitif olanlar var mı belirtiler neler testi evde kendiniz mi yaptınız önce yoksa tam gününü bekleyip kan testine mi gittiniz
Birde benim çift embriyo idrar testinde kaç gübde çıkar içim içime sığmıyor

Canım fazla inanma onlara bak benım amh 0.48 çıktı yaşım 26 doktor dediki kötü bu ne yumurta buyutme aşaması gordum doktor dediki 1 tane yumurta buyumus diğerlerinin hepsi küçük oda dolu mu bosmu bılemeyız dedi ben resmen doktorun yanında hungur humgur agladım doktor uzulme etme dedi . Yumurta toplama yaptrmıcaktm eşimin ısrarıyla olsun bosta olsa goreyim dedim . Girdim toplamaya cıktım doktor dediki 7 tane hepsi dolu yumurtan cıktı . 4 tanesi 5.gün embriyosu 1. A kalite hemde o yuzden üzülme yani
Benim 5 tane yumurta toplandı 2 tanesi tuttu 2 sinide transfer etti 1 ıyi 1 orta dedi ilk denememde 2 transfer etti 13 belli olacak

Kızlar bu ay transfer olup pozitif olanlar var mı belirtiler neler testi evde kendiniz mi yaptınız önce yoksa tam gününü bekleyip kan testine mi gittiniz
Az evvel bı arkadasımla konustum, 5.gün cıft embrıyo, transferden 7 gun sonra 140 ile ogrenmıs 🥰

Benim karnımdaki kramplar başladı yine valla keske şu transfer gününüde sayabilsek test gunu haftaya pazar bekleyemem ki ben 😂😂

Cnm benimde çift embriyo belirti aranma ilaçların yan etkisi diyor Dr herzamn ilaç yan etkisi olarak iki gün başağrısı bel agrim hep oldu karnında ağrıdı ignelerden göbeğim zaten acıyor ateş cok bastı düzenli ilaçlarımı içtim dinlendim gezdim yattım oturdum beslenme olarak protein ve sebze tüketmeye çalıştım ilk üç günde tutunuyor zaten sonra iştahım düştü domates ekmek yedim başka bişi yiyemedim iki üç şimdi yine düzene girdi yemem transfer günü dahil 10. Günümde kan verdim evde hiç denemedim test cunki önce kana sonra idrara karışıyor

Cnm benimde çift embriyo belirti aranma ilaçların yan etkisi diyor Dr herzamn ilaç yan etkisi olarak iki gün başağrısı bel agrim hep oldu karnında ağrıdı ignelerden göbeğim zaten acıyor ateş cok bastı düzenli ilaçlarımı içtim dinlendim gezdim yattım oturdum beslenme olarak protein ve sebze tüketmeye çalıştım ilk üç günde tutunuyor zaten sonra iştahım düştü domates ekmek yedim başka bişi yiyemedim iki üç şimdi yine düzene girdi yemem transfer günü dahil 10. Günümde kan verdim evde hiç denemedim test cunki önce kana sonra idrara
Cnm benimde çift embriyo belirti aranma ilaçların yan etkisi diyor Dr herzamn ilaç yan etkisi olarak iki gün başağrısı bel agrim hep oldu karnında ağrıdı ignelerden göbeğim zaten acıyor ateş cok bastı düzenli ilaçlarımı içtim dinlendim gezdim yattım oturdum beslenme olarak protein ve sebze tüketmeye çalıştım ilk üç günde tutunuyor zaten sonra iştahım düştü domates ekmek yedim başka bişi yiyemedim iki üç şimdi yine düzene girdi yemem transfer günü dahil 10. Günümde kan verdim evde hiç denemedim test cunki önce kana sonra idrara karışıyor
İnsan bir an önce olsun bitsin istiyor işte
Perşembe günü transfer oldum transfer günü saymazsak bugün 3. Günüm oluyor sanırım bir an önce gelip geçse günler yavrularımıza kavuşsak

Cnm benimde çift embriyo belirti aranma ilaçların yan etkisi diyor Dr herzamn ilaç yan etkisi olarak iki gün başağrısı bel agrim hep oldu karnında ağrıdı ignelerden göbeğim zaten acıyor ateş cok bastı düzenli ilaçlarımı içtim dinlendim gezdim yattım oturdum beslenme olarak protein ve sebze tüketmeye çalıştım ilk üç günde tutunuyor zaten sonra iştahım düştü domates ekmek yedim başka bişi yiyemedim iki üç şimdi yine düzene girdi yemem transfer günü dahil 10. Günümde kan verdim evde hiç denemedim test cunki önce kana sonra idrara
İnsan bir an önce olsun bitsin istiyor işte
Perşembe günü transfer oldum transfer günü saymazsak bugün 3. Günüm oluyor sanırım

Ben 9. gün idrarda gördüm canım çok silik idrarda çıkmıştı 11. gün kan verdim pozitif olduğunu öğrendim 😊

Back