Allah emeklerini boşa çıkarmasın insallah. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Elinden geleni yapıyorsun, gerisi Allah’tan, gönlünü ferah tut. Dualarım sizinleMrb hassas kalpli arkadaşlarım…
Yarın benim için büyük gün… inşallah yarın 15:00 da transferim gerçekleşecek. 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilecek. Elimde olmadan çok gerginim.Bu benim 3.denemem… ilki ikisi üçü olmuyor biliyorum ama daha önce tecrübe ettiğin bir üzüntü olunca daha hassas oluyor insan. Heralde pimpiriklenmemin etkisi bugün öksürmeye başladım :) iptali düşündüm buyüzden ancak sonradan kendime kızdım. Nasipten öte yol yok. Elinden geleni yaptın ve yapmaya devam ediyorsun kaderine inan dedim ve yarın inş emanetleri bir ömür niyetiyle almaya gideceğim. Dua ederseniz çok mutlu olurum
Bol şans diliyorumMrb hassas kalpli arkadaşlarım…
Yarın benim için büyük gün… inşallah yarın 15:00 da transferim gerçekleşecek. 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilecek. Elimde olmadan çok gerginim.Bu benim 3.denemem… ilki ikisi üçü olmuyor biliyorum ama daha önce tecrübe ettiğin bir üzüntü olunca daha hassas oluyor insan. Heralde pimpiriklenmemin etkisi bugün öksürmeye başladım :) iptali düşündüm buyüzden ancak sonradan kendime kızdım. Nasipten öte yol yok. Elinden geleni yaptın ve yapmaya devam ediyorsun kaderine inan dedim ve yarın inş emanetleri bir ömür niyetiyle almaya gideceğim. Dua ederseniz çok mutlu olurum
Rabbim emeklerinin karşılığını evladını bu sefer nasip etsin ins öksürüğe takılma inan ki transferden 6 gün sonra her gece öksürükle uyandım her gece bide hapşırık ama nasip oldu evladım tutundu bana ins seninde evladın tutunsun sana hayırlısıyla gelsin kucağına..Mrb hassas kalpli arkadaşlarım…
Çok tşk ederim.. isteyen herkes inşallah hayırlı zamanda kavuşsun evladına..Allah emeklerini boşa çıkarmasın insallah. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Elinden geleni yapıyorsun, gerisi Allah’tan, gönlünü ferah tut. Dualarım sizinle
Hakkinizda hayırlısı olsun insallah rabbim bu sefer nasip etsinMrb hassas kalpli arkadaşlarım…
Duamdasin canım o anı kaçırma çok duygulu bı anAnne olma yolunda cabalayan ve yeni anne adayları arkadaşlarım bugün transferim var saat 19.00 20.00 gibi dualarinizda yer verirseniz sevinirimPrenseshayali ve Nurzfr arkadaşlarım sizinde transferiniz hayırlı olsun sonu bebekli olsun
Geçen sefer ağlamıştım bu kez bakalım neolacakDuamdasin canım o anı kaçırma çok duygulu bı an
Oldum kuzum ama benim çok zor oldu beş dk lik iş yarım saat sürdüGeçen sefer ağlamıştım bu kez bakalım neolacakoldunmu sen transfer
18:15 de transferim yapıldı.inşallah olacak… benim diğer ikisi evet hiç tutmadı.. busefer öncesinde histereskopi yapıldı ve transfer esnasında embriyo yapıştırma yöntemi uygulandı…Hakkinizda hayırlısı olsun insallah rabbim bu sefer nasip etsinbende ekimde 3. transferimi olmayı düşünüyorum. Sizin ilk ikisi hicmi tutmadı yada nasıl oldu süreciniz? Bana bu transfer öncesi histeroskopide yapılacak siz yaptırdınız mi acaba?
Arkadaşım transferim oldu inşallah bebekli olsun sonuAnne olma yolunda cabalayan ve yeni anne adayları arkadaşlarım bugün transferim var saat 19.00 20.00 gibi dualarinizda yer verirseniz sevinirimPrenseshayali ve Nurzfr arkadaşlarım sizinde transferiniz hayırlı olsun sonu bebekli olsun
Cnm transferin oldu mu?Geçen sefer ağlamıştım bu kez bakalım neolacakoldunmu sen transfer
Naptın kuzumm oldu mu transferinAnne olma yolunda cabalayan ve yeni anne adayları arkadaşlarım bugün transferim var saat 19.00 20.00 gibi dualarinizda yer verirseniz sevinirimPrenseshayali ve Nurzfr arkadaşlarım sizinde transferiniz hayırlı olsun sonu bebekli olsun
Evet canım 20.08 de oldum bu kez idrara fazla sikismamistim yeterli dediler olduk bakalım nasip yarım saat yattım kalktım otele geldik dinleniyorumCnm transferin oldu mu?
Hadi inşallah cnm… gün sayarız ve pozitif sevincini birlikte yaşarız biz yeni çıktık geldik eve… bi ton ilaç var..Evet canım 20.08 de oldum bu kez idrara fazla sikismamistim yeterli dediler olduk bakalım nasip yarım saat yattım kalktım otele geldik dinleniyorum
Amin insallah rabbim anneliği hakedecek herkeze tattirsin.kac dk geldin evine yattinmi arabada falan kaç dk sonra WC kakltinHadi inşallah cnm… gün sayarız ve pozitif sevincini birlikte yaşarız biz yeni çıktık geldik eve… bi ton ilaç var..
2 saat asla kalkmayacaksın dediler zaten sıkışmışım bi ton asla duramam dedimAmin insallah rabbim anneliği hakedecek herkeze tattirsin.kac dk geldin evine yattinmi arabada falan kaç dk sonra WC kakltin
Oldum canım ben hayırdır neden öyle oldu seninOldum kuzum ama benim çok zor oldu beş dk lik iş yarım saat sürdü
Transferleriniz hayırlı olsun arkadaşlarHadi inşallah cnm… gün sayarız ve pozitif sevincini birlikte yaşarız biz yeni çıktık geldik eve… bi ton ilaç var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?