• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Arkadaşlar farklı şehirde transfer yaptıranlar kaç gün sonra yolculuğa ciktiniz?

Amin cümlemizin serumu transferin ardindan daha sonra 3 günde bir şimdide haftada bir kullanıyorum 12. Haftada bıraktıracak Dr.um..
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah 🙏 intralipid serumu bulunduğunuz şehirde tüp bebek merkezinde mi yoksa herhangi bir sağlık kuruluşunda mi uygulattiniz? Bildiğim kadarıyla onun makinası özel her yerde bulunmuyor?

Herkese bu yolda kolaylıklar diliyorum. Ben 3 kez tüp bebek denedim olmadı 4. Denemede çok şükür bir kızım oldu bundan 3 yıl önce. 5 haziranda da kalan dondurulmuş 1 adet blast embriyo transfer edildi. Malum çoğunluk gibi ben de sabredemedim ve 7. Ve 9. Gün test taptım sırası ile 48 ve 65 çıktı. Sonra 11. Gün (dün) yani hastanenin önerdiği Gün test yaptım ve değerim 51 çıktı. Tabi çok üzüldüm kimyasal gebelik diye düşünüyorum ama hem bulunduğum şehirde takibimi yapan doktorum hem de tüp bebek merkezindeki ekip önceki değerlerin önemli olmadığını 11. Gün değerine göre değerlendirme yapılacağını 13.gün yani yarınki değerin önemli olduğu söyledi. Çok uzattım ama muhakkak ki sizler de benim gibi forumlara bakıyorsunuzdur gözünüze böyle bir şey ilişti mi hiç? Hem umutlanmak güzel gerçekten hem de korkuyorum umutlarım yıkılır diye.

Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah 🙏 intralipid serumu bulunduğunuz şehirde tüp bebek merkezinde mi yoksa herhangi bir sağlık kuruluşunda mi uygulattiniz? Bildiğim kadarıyla onun makinası özel her yerde bulunmuyor?
Amin teşekkürler ben transferden sonra taktırdım makinesi yok cnm damardan serum öncesi intralipid serum peşine izotonik su takılıyor o kadar her hastanede takarlar ama taktırma iz için dr.nuzdan muhakak reçete alın reçetesiz hiçbir hast.takmaz

Amin teşekkürler ben transferden sonra taktırdım makinesi yok cnm damardan serum öncesi intralipid serum peşine izotonik su takılıyor o kadar her hastanede takarlar ama taktırma iz için dr.nuzdan muhakak reçete alın reçetesiz hiçbir hast.takmaz
Cevabinizve hatirlatma için çok teşekkür ederim...bakalım doktor transfer günü ve 7. Günü dedi devam ettirecek mi bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Ben transferden 2 saat sonra yaklaşık 2 saatlik yolculuk yaptım arabayla çok uzak değilse pek sıkıntı olacağını sanmıorum
otelden havaalanı 1saat sonrası 1.20 dk uçak sonrasında 1.5 saat yine kendi arabamizla gideceğiz yaşadığım şehre daha önceki tedavimde 2gun kalmıştık otelde tutmuştu yine 2 gunmu 3gunmj kalsak diye düşünüyorum ilk 48 saat çok önemliymiş trafikte falan bir problem olurmu acaba?

Back