- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
Benim merkezde genelde 5.gun transferi oluyor ve 12.gun hoş 12.gune sabredende yok hiç amaBizde üçüncü gün embriyosuna 12. Gün veriyo dr
Benim merkezde genelde 5.gun transferi oluyor ve 12.gun hoş 12.gune sabredende yok hiç ama
Hadi bakalım kim sabredemeyecek10 gun zor geçecek iki gün daha bekleyemem herhalde
Evet tek olacağım senHadi bakalım kim sabredemeyecektekmi transfer olacaksin
Benim çift olacakEvet tek olacağım sen
Bende çok çift istedim ama Dr um olmaz dedi daha ilk benim bide yasin daha ufak dedi(30yasindayim nerem ufaksaBU k
Benim çift olacak
Bugün çok kötü bi an yaşadım.. hiç olmayacak şekilde kaynayan çaydanlık elime devrildi..sağ elim inanılmaz acı yaşadım ve yaşıyorum.hastaneye gitmek istemedim bikaç krem aldık hep içinde bi dolu risk yazıyordu kullanmadım ama artık dayanamayıp en hafifi silverdin krem sürdüm… kızlar kendinize dikkat edin. Şahsen ben kafam çok yoğun olduğu İçin bu ara sakarlıklarımın arttıgını düşünüyorum.. bu arada dua edin ağrım geçsin ve sabaha şişip su toplamasın
Ben geçen yıl ki 2 denememde dayanamayıp 7.gün yapmıştım bı sefer sabretme niyetim var.umarım başarabilirimHadi bakalım kim sabredemeyecektekmi transfer olacaksin
Dikkat et canım yaaa gelmiş geçmiş olsun progesteron etkisi bu dalginliklar bende de var aleovera var mı evde bitki halde varsa yaprağını kopar icinin jelini sur en azından ağrısını hafifletirBugün çok kötü bi an yaşadım.. hiç olmayacak şekilde kaynayan çaydanlık elime devrildi..sağ elim inanılmaz acı yaşadım ve yaşıyorum.hastaneye gitmek istemedim bikaç krem aldık hep içinde bi dolu risk yazıyordu kullanmadım ama artık dayanamayıp en hafifi silverdin krem sürdüm… kızlar kendinize dikkat edin. Şahsen ben kafam çok yoğun olduğu İçin bu ara sakarlıklarımın arttıgını düşünüyorum.. bu arada dua edin ağrım geçsin ve sabaha şişip su toplamasın
Sürdüm cnm sürdüm ne denemedim ki… yanık kötüymüş ilkkez yaşadım. Dediğin gibi progesteron hem uyku hem dalgınlık yapıyo neyse az kaldı diycem ama transferden sonrada devamDikkat et canım yaaa gelmiş geçmiş olsun progesteron etkisi bu dalginliklar bende de var aleovera var mı evde bitki halde varsa yaprağını kopar icinin jelini sur en azından ağrısını hafifletir
Aynen vücutlar alışır inşallah ben estrofeminde etkilerini çok yoğun yaşadım alıştım artık ins buna da alışırızSürdüm cnm sürdüm ne denemedim ki… yanık kötüymüş ilkkez yaşadım. Dediğin gibi progesteron hem uyku hem dalgınlık yapıyo neyse az kaldı diycem ama transferden sonrada devam
Bugece uyuyabilirsem vücut direncini ağrıya göre ayarlar eskisi kadar tepki vermez sanıyorum.. çok tşk ederimAynen vücutlar alışır inşallah ben estrofeminde etkilerini çok yoğun yaşadım alıştım artık ins buna da alışırızbaşka ne onerebilirim bilmiyorumki
Gelmiş geçmiş olsun ins tez zamanda geçerBugece uyuyabilirsem vücut direncini ağrıya göre ayarlar eskisi kadar tepki vermez sanıyorum.. çok tşk ederim
Onlar negatifmiydi?inşallah bakalım 7erken olabilirse 9 iyidirBen geçen yıl ki 2 denememde dayanamayıp 7.gün yapmıştım bı sefer sabretme niyetim var.umarım başarabilirim
Arkadaşlar ne yazıkki kimyasal gebelikle sonuçlandı. Test gününü bekleyen herkese sabır diliyorum inşaallah test sonuçlarınız hep pozitif olur ve güzel bir şekilde ilerler.Herkese bu yolda kolaylıklar diliyorum. Ben 3 kez tüp bebek denedim olmadı 4. Denemede çok şükür bir kızım oldu bundan 3 yıl önce. 5 haziranda da kalan dondurulmuş 1 adet blast embriyo transfer edildi. Malum çoğunluk gibi ben de sabredemedim ve 7. Ve 9. Gün test taptım sırası ile 48 ve 65 çıktı. Sonra 11. Gün (dün) yani hastanenin önerdiği Gün test yaptım ve değerim 51 çıktı. Tabi çok üzüldüm kimyasal gebelik diye düşünüyorum ama hem bulunduğum şehirde takibimi yapan doktorum hem de tüp bebek merkezindeki ekip önceki değerlerin önemli olmadığını 11. Gün değerine göre değerlendirme yapılacağını 13.gün yani yarınki değerin önemli olduğu söyledi. Çok uzattım ama muhakkak ki sizler de benim gibi forumlara bakıyorsunuzdur gözünüze böyle bir şey ilişti mi hiç? Hem umutlanmak güzel gerçekten hem de korkuyorum umutlarım yıkılır diye.
Merhabalar, kac saat suruyor intralipid serum uygulamasi acaba?Ankara'da a life Hastanesi'nde yaptım tüp bebeği bu sefer nasip oldu .. ins şifa olur hepsi...
2 buçuk 3 saat sürüyor ...Merhabalar, kac saat suruyor intralipid serum uygulamasi acaba?
Tesekkur ederim. İşi ona gore planlamam gerektigini fark ettim. Herkes farkli bir cevap vermis2 buçuk 3 saat sürüyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?