• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Transfer olanları soruyorsan bende hiç birşey yok daha erken zaten sadece dört üstü yatmaktan belim çatladı😔
Benimde belim agrıyo baya.ama Ben yatmıyorum ya.yat demediler. Hatta yarın işe dönücemi söyledm yoğun olduğunu söyledim çok uzun ayakta kalma yoksa önemli deil dediler…

Benimde belim agrıyo baya.ama Ben yatmıyorum ya.yat demediler. Hatta yarın işe dönücemi söyledm yoğun olduğunu söyledim çok uzun ayakta kalma yoksa önemli deil dediler…
Onlara kalsa yatmana gerek yok günlük hayatına devam et diyiorlar sadece ağır iş yapma dediler ama ben yinede yatıyorum genelde önemli olan ilaçları düzenli alman

Benimki sadece yatmaktan ağrıyo buna eminim çünkü daha çok erken birşey hissetmek icn

Onlara kalsa yatmana gerek yok günlük hayatına devam et diyiorlar sadece ağır iş yapma dediler ama ben yinede yatıyorum genelde önemli olan ilaçları düzenli alman

Benimki sadece yatmaktan ağrıyo buna eminim çünkü daha çok erken birşey hissetmek icn
Bende gaz sancısı var sanırım ağrı onun ağrısı bıçak gibi saplaniuo

Rahattım aslında kasmamistimda olabiliyormuş böyle şeyler saldırıları boru gibi bişey var ya oraya yapışıp geri gelmiş
Kızlar transferleriniz hayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah🤲🤲🍀🍀🍀 transfer sonrası aceleyle o sedyeye geçirmeleri benim de canımı sıkıyor....biraz yatırsalar ölecekler sanki 🙄

Merhaba kizlar..topigi ben acmistim..ama neyseki yetistimm..sonundada olsa..haziran bitiyodu neredeyse cunki..🤗🤗🤗tedavim basladi..benimde.sukurler olsun..hayirlisi olur insallah...sizlerlede paylasmak istedim..🙏🙏🙏
Hayırlı uğurlu olsun tedavin inşallah sonucu da güzel olsun 🤲🤲🤲🤲🤲

Progestan iğne

Progestan fitil

Prednol

Prograf

Estrofem

Coraspirin

Oksapar
merhaba ben de prograf kullanıyorum.Bu ilacı kullanan az dikkatimi çekti. Doktorunuz kim acaba ? Prednol kaç mg? Bağışıklık baskılayıcınız iki tane inşallah olumlu sonuç alırsınız ben de bu cuma sonuç alacağım

merhaba ben de prograf kullanıyorum.Bu ilacı kullanan az dikkatimi çekti. Doktorunuz kim acaba ? Prednol kaç mg? Bağışıklık baskılayıcınız iki tane inşallah olumlu sonuç alırsınız ben de bu cuma sonuç alacağım
Mrb evet benimde dikkatimi çekti kullanan az..Doktorum Mustafa taş.. prednol 16 .. bir bildiği vardır diye düşünerek sorgulamadım inşallah hayırlısıyla sağlıklı evlatları alırız kucağımıza.

Back