- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 33
AminnnAnladım canim hayirlisi olsun hepimiz icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminnnAnladım canim hayirlisi olsun hepimiz icin
Benimde belim agrıyo baya.ama Ben yatmıyorum ya.yat demediler. Hatta yarın işe dönücemi söyledm yoğun olduğunu söyledim çok uzun ayakta kalma yoksa önemli deil dediler…Transfer olanları soruyorsan bende hiç birşey yok daha erken zaten sadece dört üstü yatmaktan belim çatladı
Onlara kalsa yatmana gerek yok günlük hayatına devam et diyiorlar sadece ağır iş yapma dediler ama ben yinede yatıyorum genelde önemli olan ilaçları düzenli almanBenimde belim agrıyo baya.ama Ben yatmıyorum ya.yat demediler. Hatta yarın işe dönücemi söyledm yoğun olduğunu söyledim çok uzun ayakta kalma yoksa önemli deil dediler…
Benimki sadece yatmaktan ağrıyo buna eminim çünkü daha çok erken birşey hissetmek icnBenimde belim agrıyo baya.ama Ben yatmıyorum ya.yat demediler. Hatta yarın işe dönücemi söyledm yoğun olduğunu söyledim çok uzun ayakta kalma yoksa önemli deil dediler…
Onlara kalsa yatmana gerek yok günlük hayatına devam et diyiorlar sadece ağır iş yapma dediler ama ben yinede yatıyorum genelde önemli olan ilaçları düzenli alman
Bende gaz sancısı var sanırım ağrı onun ağrısı bıçak gibi saplaniuoBenimki sadece yatmaktan ağrıyo buna eminim çünkü daha çok erken birşey hissetmek icn
Progestan ilacı yapıyor o gaz sancısını belkide iyiye isarettirBende gaz sancısı var sanırım ağrı onun ağrısı bıçak gibi saplaniuo
Hayırlısı ama daha çok erken canım bakalım bekleyip gorcezProgestan ilacı yapıyor o gaz sancısını belkide iyiye isarettir
Aynen belli olmaz belirtiyede takılmamak gerek geçen bı arkadaşımın bütün belirtisi oldu negatif sonuçlandı belli olmuyor yaniHayırlısı ama daha çok erken canım bakalım bekleyip gorcez
Aynen bide belirti arioz ya ondan da oluuoAynen belli olmaz belirtiyede takılmamak gerek geçen bı arkadaşımın bütün belirtisi oldu negatif sonuçlandı belli olmuyor yani
Evet biz elimizden geleni yaptık gerisi takdir ilahi...Aynen bide belirti arioz ya ondan da oluuo
İnsallahhh hayırlısını versin rabbim hepimize deEvet biz elimizden geleni yaptık gerisi takdir ilahi...
Kızlar transferleriniz hayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah transfer sonrası aceleyle o sedyeye geçirmeleri benim de canımı sıkıyor....biraz yatırsalar ölecekler sankiRahattım aslında kasmamistimda olabiliyormuş böyle şeyler saldırıları boru gibi bişey var ya oraya yapışıp geri gelmiş
Teşekkür ederim canım beni yatırdılar hemen gecirmediler yaKızlar transferleriniz hayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah transfer sonrası aceleyle o sedyeye geçirmeleri benim de canımı sıkıyor....biraz yatırsalar ölecekler sanki
Hayırlı uğurlu olsun tedavin inşallah sonucu da güzel olsunMerhaba kizlar..topigi ben acmistim..ama neyseki yetistimm..sonundada olsa..haziran bitiyodu neredeyse cunki..tedavim basladi..benimde.sukurler olsun..hayirlisi olur insallah...sizlerlede paylasmak istedim..
Tesekkur ederim canim..amin cumlemize insallahHayırlı uğurlu olsun tedavin inşallah sonucu da güzel olsun
merhaba ben de prograf kullanıyorum.Bu ilacı kullanan az dikkatimi çekti. Doktorunuz kim acaba ? Prednol kaç mg? Bağışıklık baskılayıcınız iki tane inşallah olumlu sonuç alırsınız ben de bu cuma sonuç alacağımProgestan iğne
Progestan fitil
Prednol
Prograf
Estrofem
Coraspirin
Oksapar
Mrb evet benimde dikkatimi çekti kullanan az..Doktorum Mustafa taş.. prednol 16 .. bir bildiği vardır diye düşünerek sorgulamadım inşallah hayırlısıyla sağlıklı evlatları alırız kucağımıza.merhaba ben de prograf kullanıyorum.Bu ilacı kullanan az dikkatimi çekti. Doktorunuz kim acaba ? Prednol kaç mg? Bağışıklık baskılayıcınız iki tane inşallah olumlu sonuç alırsınız ben de bu cuma sonuç alacağım
kayseri miydi selinos vardı mart grubunda pozitif sonuç aldıMrb evet benimde dikkatimi çekti kullanan az..Doktorum Mustafa taş.. prednol 16 .. bir bildiği vardır diye düşünerek sorgulamadım inşallah hayırlısıyla sağlıklı evlatları alırız kucağımıza.
o da prednol alıyordukayseri miydi selinos vardı mart grubunda pozitif sonuç aldı