• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

BU k

Benim çift olacak
Bende çok çift istedim ama Dr um olmaz dedi daha ilk benim bide yasin daha ufak dedi(30yasindayim nerem ufaksa🤦🤦) vücudunun nasıl tepki vereceğini şuan bilmiyoruz bebeğe de sanada zarar vermek istemem dedi komplikasyonlara sebep olabiliyormus

Hayırlısı olsun hakkımızda sen ben Nurzfr Nurzfr aynı gün heyacan yasayıp bekleyeceğiz🙏
Bugün çok kötü bi an yaşadım.. hiç olmayacak şekilde kaynayan çaydanlık elime devrildi..sağ elim inanılmaz acı yaşadım ve yaşıyorum.hastaneye gitmek istemedim bikaç krem aldık hep içinde bi dolu risk yazıyordu kullanmadım ama artık dayanamayıp en hafifi silverdin krem sürdüm… kızlar kendinize dikkat edin. Şahsen ben kafam çok yoğun olduğu İçin bu ara sakarlıklarımın arttıgını düşünüyorum.. bu arada dua edin ağrım geçsin ve sabaha şişip su toplamasın😞

Bugün çok kötü bi an yaşadım.. hiç olmayacak şekilde kaynayan çaydanlık elime devrildi..sağ elim inanılmaz acı yaşadım ve yaşıyorum.hastaneye gitmek istemedim bikaç krem aldık hep içinde bi dolu risk yazıyordu kullanmadım ama artık dayanamayıp en hafifi silverdin krem sürdüm… kızlar kendinize dikkat edin. Şahsen ben kafam çok yoğun olduğu İçin bu ara sakarlıklarımın arttıgını düşünüyorum.. bu arada dua edin ağrım geçsin ve sabaha şişip su toplamasın😞
Dikkat et canım yaaa gelmiş geçmiş olsun progesteron etkisi bu dalginliklar bende de var aleovera var mı evde bitki halde varsa yaprağını kopar icinin jelini sur en azından ağrısını hafifletir🥺🥺🥺🥺😔😔😔😔

Dikkat et canım yaaa gelmiş geçmiş olsun progesteron etkisi bu dalginliklar bende de var aleovera var mı evde bitki halde varsa yaprağını kopar icinin jelini sur en azından ağrısını hafifletir🥺🥺🥺🥺😔😔😔😔
Sürdüm cnm sürdüm ne denemedim ki… yanık kötüymüş ilkkez yaşadım. Dediğin gibi progesteron hem uyku hem dalgınlık yapıyo neyse az kaldı diycem ama transferden sonrada devam

Sürdüm cnm sürdüm ne denemedim ki… yanık kötüymüş ilkkez yaşadım. Dediğin gibi progesteron hem uyku hem dalgınlık yapıyo neyse az kaldı diycem ama transferden sonrada devam
Aynen vücutlar alışır inşallah ben estrofeminde etkilerini çok yoğun yaşadım alıştım artık ins buna da alışırız 😔😔😔 başka ne onerebilirim bilmiyorumki😔😔😔

kızlar merhabalar size bir sorum var.günde 3 kere , sabah öğle akşam estroferm alıyorum.gece ilacı alırken uyku sersemi iki tane almış bulundum.başınıza böyle birşey geldi mi ne yapmayalıyım.dengelemek için sabahki dozumu almasam mı ya da ne yapsam bir tane fazla kullanım yan etkisi olur mu😔😔😔

Herkese bu yolda kolaylıklar diliyorum. Ben 3 kez tüp bebek denedim olmadı 4. Denemede çok şükür bir kızım oldu bundan 3 yıl önce. 5 haziranda da kalan dondurulmuş 1 adet blast embriyo transfer edildi. Malum çoğunluk gibi ben de sabredemedim ve 7. Ve 9. Gün test taptım sırası ile 48 ve 65 çıktı. Sonra 11. Gün (dün) yani hastanenin önerdiği Gün test yaptım ve değerim 51 çıktı. Tabi çok üzüldüm kimyasal gebelik diye düşünüyorum ama hem bulunduğum şehirde takibimi yapan doktorum hem de tüp bebek merkezindeki ekip önceki değerlerin önemli olmadığını 11. Gün değerine göre değerlendirme yapılacağını 13.gün yani yarınki değerin önemli olduğu söyledi. Çok uzattım ama muhakkak ki sizler de benim gibi forumlara bakıyorsunuzdur gözünüze böyle bir şey ilişti mi hiç? Hem umutlanmak güzel gerçekten hem de korkuyorum umutlarım yıkılır diye.
Arkadaşlar ne yazıkki kimyasal gebelikle sonuçlandı. Test gününü bekleyen herkese sabır diliyorum inşaallah test sonuçlarınız hep pozitif olur ve güzel bir şekilde ilerler.

Mrb hassas kalpli arkadaşlarım…
Yarın benim için büyük gün… inşallah yarın 15:00 da transferim gerçekleşecek. 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilecek. Elimde olmadan çok gerginim.Bu benim 3.denemem… ilki ikisi üçü olmuyor biliyorum ama daha önce tecrübe ettiğin bir üzüntü olunca daha hassas oluyor insan. Heralde pimpiriklenmemin etkisi bugün öksürmeye başladım :) iptali düşündüm buyüzden ancak sonradan kendime kızdım. Nasipten öte yol yok. Elinden geleni yaptın ve yapmaya devam ediyorsun kaderine inan dedim ve yarın inş emanetleri bir ömür niyetiyle almaya gideceğim. Dua ederseniz çok mutlu olurum

Back